פרסום באינטרנט

שיש פאר

New member
פרסום באינטרנט

שלום שמי דודי אחד מבעלי מפעל המייצר שיש למטבחים
כמו שכולם יודעים היום אם אתה לא במדיה אתה לא קיים
הבעיה שלהופיע במדיה זה קצת יקר או לפעמים מאוד יקר תלוי במקצוע שלך
הייתי רוצה לפעמים שהקדמה תעצור קצת ותיתן אויר לנשימה לי ולכל העסקים שרוצים לעבוד בכבוד
אבל בלי לשלם הון עתק לטלפון מלקוח
thacaesar.co.il

Sandel i

New member
פרסום חינם ולא יקר

דודי שלום,
הפרסום באינטרנט מספק לך כלים רבים לפרסום, שיווק ונוכחות מבלי להשקיע ממון רב,
הנה כמה דוגמאות (חלקן מוכרות וחלקן חדשות):
1. פייסבוק - דפי אוהדים וקבוצות הם כלים שאינם כרוכים בהכרח בהשקעה כספית. ניהול נכון ומעניין של דף האוהדים יכול לאפשר לך לתקשר עם קהילה המחפשת פתרונות ומתעניינת בשירותים כמו שלך.
2. פורומים - בדיוק כפי שאתה עושה כאן - הודעות ומתן מענה לשאלות רלוונטיות בפורומים מסייע לכניסה לאתר שלך
3. אין לך אתר? יש המון פלטפורמות חינמיות להקמת אתרים, הנה חלק מהן: Wix, Wordpress, "עסקים צומחים ברשת" ועוד
4. דפי וידאו - פלטפורמה צעירה וחדשנית מאד - הפרסום ב'דפי וידאו' מתאפשר בחינם אך יש להעלות סרטון וידאו
5. דפי נחיתה - ניתן להעלות דפי נחיתה בחינם (כמו לדוגמא, MyPages)
6. אתרי מאמרים ובלוגים - מאפשרים להעלות תכנים וקישורים לאתר ולפרטי יצירת קשר, ללא כל עלות

נכון, כל האמצעים החינמיים הנ"ל דורשים קצת זמן ואת חלקם צריך לקדם באמצעים נוספים,
אך רובם חוסכים לא מעט הוצאות,
בהצלחה!

אילן.

sitesuccess

New member
אני מסכים חלקית עם אילן

ראשית, האמצעים החינמיים האלה יכולים לתת פתרון בטווח הקצר, אבל כמעט ודאי שבשלב מסוים "תאלץ" להשקיע כסף בהקמת מערך נכון שתוכל להפעיל לטובת העסק שלך.

שנית, ומה שכתבת מאפיין המון בעלי עסקים, אתה רוצה לשווק את העסק שלך, אבל לא רוצה להשקיע בזה כסף. לעומת זאת, אני רוצה להחליף שיש למטבח שלי, אבל לא רוצה להשקיע בזה כסף...אתה רואה את האבסורד?

איך אפשר לחפש כל הזמן פתרונות חינמיים, ואז לצפות מאנשים שישלמו לך כסף על השירותים שלך. מניסיון, גם שלי וגם של אחרים, כשאתה מחפש פתרונות בחינם, אתה גם מושך אליך קהל יעד שמחפש פתרונות בחינם, והתוצאה היא - ירידה בהכנסות.

אני לא טוען שאין פתרונות חינמיים, אבל חשוב לבחון תמיד, האם הם משרתים את העסק או לא.
לדוגמא, להקים אתר בחינם, על מערכת כזו או אחרת (ואני לא מתייחס למערכות בקוד פתוח, אלא לכל מיני פלטפורמות חינמיות שיש ברשת) רוב הסיכויים שרק יעשה נזק תדמיתי, כי האתר יהיה מלא בפרסומות של ספק האתר, וגולשים יברחו מהאתר.

דבר נוסף, האם מבחינתך זמן=כסף?
אם כן, עליך לקחת בחשבון ששיווק באינטרנט דורש גם השקעה של זמן. זה תהליך, וצריך להשקיע בו.

אני חושב שאם אתה רוצה לשווק באינטרנט אתה צריך לדאוג שיהיה לך אתר מותאם לשיווק באינטרנט, נוכחות במדיה החברתית ורשימות תפוצה מנוהלות במערכת יעודית לכך.
אחר כך יתחיל השלב של הפצת התכנים והערך שאתה נותן לקהל היעד שלך.

אתה מוזמן להגיע לסדנה שלי בשבוע הבא וללמוד איך להקים את המערך האינטרנטי לעסק שלך

פרטים כאן

ממליץ על שילוב

של כלים חינמיים או זולים מאוד
יחד עם פרסומים יותר קונוונציואלים שאוי עולים קצת אבל שהוכיחו את עצמם..
צריך לקבל פרטים נוספים על אופי העסק וקהל היעד המבוקש.
בהצלחה.

למעלה