פרנק זאפה.

• פותח הנושא cwaz
  • פורסם בתאריך

cwaz

New member
פרנק זאפה.

ביום חמישי בערב בסינמטק בסופו היה קטע מהתקופה המעוד מאוחרת של זאפה עם איזשהיא תזמורת מיוחדת בניצוחו(בליווי ריקוד מטורף של שניים) אשמח עם תוכלו לעזור, מישהו יודע איך קוראים ליצירת האם זה יצא על גבי דיסק? או לחילופין איזה קטעים ראינו אתמול, והאם אפשר להשיג אותם?

זאפה פרנק

ליצירה קוראים G-SPOT TORNADO והיא נמצאת בדיסק JAZZ FROM HELL ובדיסק THE YELLO SHARK (זאת הגירסה שראית אתמול) ובנוגע לקטעים שראינו אתמול היו יותר מדי כדי שאני אזכור את הכל ובנוכע לשאלה השלישית את הרוב המכריע לא (או לחילופין רק ב-KAZZA)

פז

כמה דברים שאני זוכר שהיו שם: stevie spanking g-spot tornado uncle meat sessions beat club montana hole in the sky Inca Roads call any vegtable we are the brain police? Suicide Chump sofa no.1 sofa no.2 crew slut experts from baby snakes

Jinxx

New member
../images/Emo10.gif

תכננתי ללכת עם החבר שלי. אבל אמא שלי חשבה אחרת.
אני היחידה כאן שעדיין יש לה שעת עוצר אה? דרעק.

../images/Emo32.gif הזמנה לשבוע זאפה ב"אגדות רוק"

השנה נדמה שכל העולם אישתו הפילגש והעובדת הפיליפנית שלו מציינים את יום השנה למותו של פראנק זאפה, פורום אגדות רוק בתפוז שהחל בשנה במסורת של שבוע זאפה ביום השנה למותו ממשיך השנה (בתקווה שתיווצר אכן מסורת עם הזמן), אני שמח להזמין אותכם להשתתף בשרשור המיוחד שפתחנו לצורך העניין ולקרוא את אחת הסקירות היותר מקיפות על האיש שאני לפחות קראתי אי פעם בעברית ואף לעזור למי שלא מכיר את פראנק למצוא אלבום להתחיל איתו

למעלה