פרנק בפרקר... ממי´לה , אל תתיחס למה שספיר רשמה ...
ל ליאתושקה New member 26/12/02 #3 לא, זה כבר שיר שרשמתי.. הבאתי לחברה שלי את המחברת היא רוצה להעתיק.. אז שהיא תחזיר אותה , אני מבטיחה לכתוב ...
לא, זה כבר שיר שרשמתי.. הבאתי לחברה שלי את המחברת היא רוצה להעתיק.. אז שהיא תחזיר אותה , אני מבטיחה לכתוב ...
פ פרנק ב פרקר New member 26/12/02 #5 אני רק רוצה לדעת...../images/Emo60.gif מי היא ומה היא רוצה ממני הוא מהשם שלי
ל ליאתושקה New member 27/12/02 #6 פרנק בפרקר: תגובה .. א´ קוראים לי ספיר ברקנר (פרקר) ואני אוהדת מספר 1 של מכבי תל אביב בכדורסל. אני פשוט חולה על אנתוני פארקר ,ואני לא התכוונתי נגדך ,פשוט אני חולה עליו זה לא בשליטתי...
פרנק בפרקר: תגובה .. א´ קוראים לי ספיר ברקנר (פרקר) ואני אוהדת מספר 1 של מכבי תל אביב בכדורסל. אני פשוט חולה על אנתוני פארקר ,ואני לא התכוונתי נגדך ,פשוט אני חולה עליו זה לא בשליטתי...
פ פרנק ב פרקר New member 27/12/02 #7 השם הוא לא על אנתוני פרקר../images/Emo60.gif פרנק ב´ פרקר הוא דמות מסדרת טלויזיה אהובה עליי
ב בהביבו New member 27/12/02 #8 או!הגעתם להבנה מסויימת!!!באמת לא יפה מה שעשית!!אני הייתי במקומך מתנצל אליו באופן אישי!!!
א אפר0ק0ית New member 27/12/02 #10 גם אני אוהבת את פרקר!!! שכחתי איך קוראים לתוכנית... זה לא זה על התיכון עם המנהלת המעצבנת וכל זה...??
פ פרנק ב פרקר New member 27/12/02 #11 תיכון ?? איך הגעת ???../images/Emo60.gif הסדרה המדוברת היא 7 ימים שמשודרת בערוץ AXN זה מדע בידיוני ופעולה...
תיכון ?? איך הגעת ???../images/Emo60.gif הסדרה המדוברת היא 7 ימים שמשודרת בערוץ AXN זה מדע בידיוני ופעולה...
ל ליאתושקה New member 29/12/02 #16 אפרסקסית , ממי´לה ... עיינתי בכרטיסך האישי , א-ה-ב-ת-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את נשמעת ילדה ממש מתוקה , יש לך אי סי קיו ? בכל אופן שלי הוא 174817690 תצרי איתי קשר...
אפרסקסית , ממי´לה ... עיינתי בכרטיסך האישי , א-ה-ב-ת-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את נשמעת ילדה ממש מתוקה , יש לך אי סי קיו ? בכל אופן שלי הוא 174817690 תצרי איתי קשר...