פרנואיד

אדורם1

New member
פרנואיד ../images/Emo69.gif

אני חוזר לפורום אחרי תקופה ארוכה. קיוויתי שלא אצטרך לעשות זאת. חשבתי שסוף העולם יגיע, או שאני אהפוך למליארדר ואז אני אוכל לקנות איזה אי קטן בקריביים. אבל לצערי נבואות הזעם לא התגשמו וכדור הארץ עדיין מסתובב, והחיש-גד ממש לא האיר לי פנים. הייתי אומר שאצלי הכל סבבה, סך הכל יש לי הרבה על מה להגיד תודה, והרוב המוחלט אצלי הוא טוב. אבל יש רק בעיה אחת קטנה שמציקה, ודי קשה להיפטר ממנה. בעבר הייתי חושב הרבה על העתיד. אבל בהמשך העדפתי להתרכז בהווה שהוא הרבה יותר רלוונטי והרבה יותר אופטימי. לפני שבוע באופן רשמי כל החברים הפכו לנשואים. רובם הגדול נעלמו יום לאחר שפדו את הצ'ק. עם אלו שנשארו כבר בלתי אפשרי לבלות, כי הם פשוט אובססיבים בנסיון למצוא לי אישה. יש גם חבר שעדכן אותי שאם אני רוצה לראותו עלי לתאם את המפגש גם עם אישתו, כי הוא הולך רק לאן שהיא הולכת... ואז ברגע של חולשה חזרתי לפורום הזה, ועברתי על ההודעות. אנשים כאן מדברים על מפגשים ומאוד הייתי שמח להיות נוכח באחד כזה. אבל אני פרנואיד. מאז המצאת הפייסבוק (אתר מקולל), אני מופתע כל פעם מחדש לראות איך יש לי common friends עם חצי מהמדינה. אז אני יודע כמה מהר הדברים יכולים להתפשט. זה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה שידעו עלי. יש כאלה שצועדים בגאווה, אני לא מוצא סיבה לכך. אבל אני שומר על אופטימיות. שמעתי שממחזרים מספרים בלוטו.. אולי יש לי סיכוי.

avitano

New member
היי...

מצב קצת תקוע אהה.. אני מניח שלא נעים להרגיש את ההתרחקות מצד החברים הנשואים ומצד שני את הלחץ מאלו שעוד קרובים נראה לי שאתה באמת זקוק למפלט יש את הפעילויות של חברותא ושל הו"ד פרטים תוכל למצוא באתרים שלהם וכמובן אתה מוזמן לדבר כאן עם החברים מאחל לך רק טוב :) אופיר

קופצת לכאן מהפורום השכן:)

אני חושבת שזה הזמן לשנות...למצוא חברים חדשים שאין להם מזכירות... להעיף מהפייסבוק את כל מי שאינו נחשב מבחינתך לחבר להרים את הראש ולחייך לקב"ה שאתה קם כל בוקר ומאמין שמי שאתה... שבוע טוב

אדורם1

New member
אני מחייך ואומר תודה כל בוקר ../images/Emo13.gif

זה קצת בעייתי להכיר חברים בגילי המתקדם, אבל סך הכל אני בסדר.

avitano

New member
גילך המתקדם?

חבוב אתה טועה בגילך אנשים מתחילים לפעמים רק תואר ראשון והם מכירים חברים באוניברסיטה בגילך אנשים מוצאים עבודה ומכירים שם חברים בגילך אנשים מכירים חברים באינטרנט גילך... לא מתקדם כל כך :] אתה עוד ילד! D:

drorit17

New member
אדורם יקירי,,,

האם אכן הגיל שך 28 כמו שציינת בכרטיס הביקור ? אם כן מה הלחץ ???? לא מובן לי כול העניין של החברים שמתחתנים צעירים, אם אתה בחור בן 28 ,הרי בתקופתנו המלומדת בה גברים רובם שואפים להשכלה באוניברסיטה/מכללותוכו', ואז מתחילים לחשוב על כוון של נישואים בגיל 35 -40. כלום לא קורה בינתיים כי כנראה לא צריך לקרות, כשהמזל יגיע גם החצי השני שלך תופיע. אז בינתיים קח את הזמן בקלילות: תעבוד תלמד תבלה,תרקוד ,תשיר ותשמח, ובלי להיות בלחץ, ותראה שהדברים מיועדים לך משמיים ,וכבר יקרו ויגיעו בבוא הזמן.

למעלה