פרמייר ליג 2014/15

שומו

New member
16 מיליון זה ממש לא סכום הזוי

בטח בסכומים שעפים בימינו וכשמדובר בשחקן צעיר ומבטיח כמו רוחו, זה אפילו מחיר מציאה.
את נאני, לעומת זאת, לא הייתי לוקח גם בחינם. שחקן גמור. שמעתי שזיונייטד רוצים לדחוף לעיסקה הזאת גם את אנדרסון, עוד אחד שפג תוקפו.

somone1411

New member
נאני לא מנוצל נכון ביונייטד

פעם בהרכב פעם לא.
במקום אינטר אני זורק עליו ועל צ'יצאריטו 30M, בדיוק השחקנים שישלימו את הפאזל.
טוהיר עוד לא עשה רכישה אחת רצינית מאז שמונה לבעלים. הבטחות לעומת זאת, יש למכביר. נשמע כמו רודף פרסום קלאסי.

somone1411

New member
להתחזק בשמות גדולים

ההוצאה המאסיבית ביותר הייתה הרנאנס ב-20 מיליון, אבל זה לא שחקן שיוביל אותך לאנשהו.
אינטר הביאה הקיץ בחינם את אוסבלדו ו-וידיץ', והוסיפה את הציל'יאני ב-8 מיליון.

למה כן ציפיתי? לנסות לפתות כמה מהשמות הבכירים. די מריה, יובטיץ', צ'יצ'אריטו, וידאל, אלכסיס, פלקאו, היגוואין, מישהו בקליבר הזה שימכור מנויים, שיעלה את מידת הציפיות, שיחזיר את אינטר לכוח רציני בליגה.

תוהיר יכול להרשות לעצמו לעשות רכישה שתיים גדולות. מה שקורה בפועל זה אותה מדיניות שמרנית של מוראטי שלא הובילה אותנו לשום מקום.

borat1

New member
מתי תבין שאף קבוצה איטלקית

לא יכולה להשתתף במשחק הזה? לא מבחינת דמי המעבר ולא מבחינת הוצאות השכר (להוציא את צ'יצ'אריטו שהוא סתם שחקן שלא יועיל לכם בדבר ואני לא מבין מה הוא עושה ברשימה הזאת בכלל), ועוד במיוחד בתקופה הזאת שבה ה-FFP נאכף בצורה די רצינית מה שלא מאפשר לבעלים חדשים "להתפרע" ולהוציא מאיזון את הסטטוס קוו של השוק. ואגב, זה די מצחיק שאתה קורא למדיניות של מוראטי "שמרנית". שאני אזכיר לך שמות קווארז'מה שהגיעו ב-30 מיליון? באמת שכחת איך הוא היה משתולל ולמה הביאה אותכם ההשתוללות הזאת?
&nbsp
ביום שבו תביאו את ההכנסות שלכם לרמה של באיירן, יונייטד, ריאל ובארסה יהיה אפשר לבוא בתלונות. בנתיים רק יובה נמצאת בכיוון הזה וגם להם ייקח עוד זמן. תסתכל על רומא, על אתלטיקו מדריד, על דורטומונד, או נאפולי, זה צריך להיות המודל שאותו אתה צריך לקרוא לחקות. קנייה של פרוספקטים, השבחתם, מכירה ברווח גדול וניצול הכסף למטרת המשך הגדילה וההתעצמות. קבוצה שרוצה לפרוץ לטופ העולמי ויש לה תקציב מוגבל (וזה נכון לגבי כ-ל הקבוצות באיטליה) זה המודל הריאלי היחיד שגם ישאיר אותך בריא לאורך זמן.

somone1411

New member
אבל אינטר היא לא אתלטיקו מדריד ודורטמונד

היא מועדון יותר גדול ששואף לזכות בכל התארים האפשריים, בלי לקוות לאיזו הבלחה של הצלחה כמוהן.
כמו כן, איך תגיע הכנסה אם אתה לא משקיע ולא גורם לאוהדים/ספונסרים/חסויות וכו' להגיע? ככה לא תגדל הכנסות, ולא תרוויח כלום מהוצאות מזעריות שכאלה כי אתה תמשיך לשקוע בבינוניות. באינטר אין מאמן כמו סימאונה/קלופ שיעשה יש מאין ויצליח בערך עם כל חומר שחקנים. הוא צריך סגל הרבה יותר טוב.

אני חושב שטעית בחשיבה שלך על אינטר, היא לא מועדון שמגלה פרוספטים ומוכר אותם כמו מועדון קטן, זו חשיבה לוזרית שלא מאפיינת אותנו. ה-FFP חל על הקבוצות העשירות שמבזבזות בלי הכרה, אינטר יכולה להרשות לעצמה לקנות 2 שחקני טופ מבלי לחשוש מהחוק הזה, כפי שאגב מנצ'סטר יונייטד עשתה.

טוהיר הוא לא אניילי, ברלוסקוני והאמריקאים של רומא, יש לו הרבה יותר כסף והוא יכול להרשות לעצמו.
כשדיברתי על המדיניות של מוראטי, מן הסתם התכוונתי לשנים האחרונות שלו, כאשר אינטר שקעה בבינוניות. אתה מדבר על קווארסמה ומתעלם מאיברה, שהביא הישגים. הכסף שמוראטי פיזר בזמנו הוכיחו את עצמו, לצד כמה בלופים שזה דבר שקורה לכל קבוצה. השורה התחתונה היא שהכסף הביא 3 אליפויות רצופות. והעובדה היא שמאז שמוראטי סגר את הברז, אינטר חזרה לשנים השחונות שלה.

היום כסף זה ה-כ-ל, זה שאתלטיקו/דורטמונד הבליחו שנה לא אומר כלום. היוצא מן הכלל לא מעיד על הכלל. ואינטר ממש לא צריכה לחשוב כמו הקבוצות האלה, עם כל הכבוד.

NO WAY

אינטר לא יותר גדולה
לא מאתלטי ובטח שלא מדורטמונד
&nbsp
הל,היא אפילו לא הבכירה בעירה

somone1411

New member
היום לא אבל באופן כללי כן

גם ברצלונה הייתה קבוצה של ליגה אירופית עד שלאפורטה הגיע, משך זמן של 4-5 שנים בערך.
אינטר עוד תחזור לגדולה.

borat1

New member
דורטמונד מכניסה בעונה

ע"פ הדו"ח של דליוט לשנת 12-13 255 מיליון יורו בעוד אינטר רק 170. על אתלטיקו יש לכם פור של רק 40 מיליון. אז נכון שהיסטורית יש לכם יותר תארים ויותר יוקרה, אבל זה לא מעניין ולא רלוונטי כמו שזה לא רלוונטי שמילאן פירקה את אירופה לפני 25 שנה. בהשוואה לטופ האירופי, אינטר מועדון דרג 2. כואב, מרגיז, אבל תתחיל להתרגל. אני כבר עיקלתי.
&nbsp
תקליד בגוגל Deloitte Football Money League ותראה את השינויים בהכנסות שעברו על עולם הכדורגל לאורך השנים וכך אולי תבין למה הציפיות שלך לא ריאליות ולמה המשחק הזה לא בשביל האיטלקיות. שים לב איך לפני הקאלצ'ופולי מילאן ויובה היו בחמישייה הראשונה, הפער שלכם ושל רומא לא היה כזה גדול מהטופ ומה הכניסו קבוצות כמו ריאל, יונייטד וכו' (האריות של היום) לעומת מה הולך בשנתיים - שלוש האחרונות. אנחנו (מילאן) נשארנו סביב אותם ה-250 מיליון יורו פלוס מינוס לעונה מה שהספיק אז מקומות 3-4 בדירוג הזה (היום בקושי למקום 10), ושאר הקבוצות עקפו אותנו בסיבוב כאשר הן משלשות את הסכום מלפני כמה שנים ופתוחות פער מפלצתי שגם נותן את אותותיו בשוק ההעברות ולבסוף גם על המגרש. תבין, הכדורגל האיטלקי נרדם בעמידה, ואתם חלק בלתי נפרד מזה.
&nbsp
להגדיל הכנסות על ידי הזרמה מאסיבית שתיצור הייפ? רעיון טוב שהיה יכול להיות ישים לפני 3-4 שנים (פסג' דוגמה טובה. שים לב איזה קפיצת מדרגה מטורפת הם עשו בזכות ההשקעות שלהם), היום זה לא רלוונטי בגלל חוקי הפייר פליי. לא יתנו לך להתפרע ככה בלי שמכרת משהו לפני. טוהיר מנסה ליצור אצלכם מודל שיכניס יותר כסף על יותר שיווק מאסיבי יותר, חתירה לאיצטדיון חדש עם 65-70 מקומות ועוד תהליכים נוספים. אני במקומך הייתי אופטימי (בניגוד גמור לכלום ושום דבר שהולך אצלנו) למראה אדם כמו טוהיר שלא שייך לביצה המקומית ולחונטות ה"שמור לי ואשמור לך" (שבאו לידי ביטוי יפה מאוד בבחירות לראשות ההתאחדות שהיו לפני כמה ימים) שמנסה לעשות אצלכם שינוי כמו שהאמריקאים עושים ברומא.

דאעש

New member
מה שכואב ומרגיז באמת

ש"אוהד" מילן כואב כשלון של אינטר

דאעש

New member
ממש לא

אם אובמה לא עוזר לנו במיגור החמס אני שמח שלפחות דאעש מחסלים קצת חיזבלונים בזמן שכל העולם ואחותו משוים אותנו לנ*צים
&nbsp
&nbsp

AB17

New member
קודם כל מדובר רק בהשאלה של נאני לעונה אחת, לא מכירה

לכן זה 16 מיליון + שחקן שמשאילים להם לעונה אחת ומקבלים בחזרה, עסקה לא רעה בכלל על שחקן שיכול להתפתח לרמות הגבוהות באמת.

מעבר לזה, נאני זה שחקן די אבוד שאם היה לו ביקוש הוא כבר מזמן לא היה בקבוצה - וזה שאין לו ביקוש זה מראה על ההידרדרות שלו בשנים האחרונות.

אם הוא יתן עונה טובה בספורטינג, זה אולי יוביל להתעניינות מחודשת של כמה קבוצות ויעלה את מחירו בעוד כמה גרושים.

כך שבהמשך הדרך יונייטד יכולה לצאת מורווחת מהעסקה הזאת מכל הכיוונים.

AB17

New member
עכשיו זה רשמי

נאחל לנאני שיתן שם עונה טובה ויעלה לעצמו את הביקוש.

למעלה