יופי של מחזור
כמובן שהחמצתי כמה משחקים בגלל כיפור, אבל השלמתי עם תקצירים נרחבים.
קודם כל אוזיל בבכורה פנטסטית, כל טאץ' שלו בכדור זה מלאכת מחשבת. אני עומד על דעתי שהוא היה כישלון בריאל, למרות ההייפ שקיבל. אני כמעט ולא זוכר ממנו משחק גדול בריאל במעמדים חשובים, כולל בשני חצאי הגמר נגד באיירן ודורטמונד. אבל בארסנל שזו לא קבוצה עם שאיפות גרנדיוזיות, הוא כן מסוגל להיות אפקטיבי מאוד כי אין הרבה לחץ. בישול יפה לג'ירו שממשיך להפוך לוורלד קלאס בתפקידו. מי זוכר שהיו כאלה שרצו לשלוח אותו הביתה אחרי כמה משחקים.. בטופ 5 של החלוצים היום בעולם, בלי ספק. מה שכן, סנדרלנד קופחה בגדול כשפסלו לה שער חוקי בפיגור 2-1.
בפרמייר ליג של היום, ארסנל כן יכולה לקרוא תיגר על התואר, עם החיזוק של אוזיל. בשנים של פרגי הייתי אומר כמעט ואין סיכוי. הכל פתוח העונה, גם לטוטנהאם וליברפול יש צ'אנס להתגנב.
יונייטד שוב לא הרשימה, נהניתה מפנדל מפוקפק ואדום הזוי של שחקן פאלאס. אלמלא זה אני לא בטוח שהיא מנצחת, בבית מול עולה חדשה. פאלאס גם החמיצה מצב אדיר של אחד מול אחד. שני שערים ממצבים נייחים, זה כנראה מה שיונייטד שווה כיום מול קריסטל פאלאס בטראפורד קשישא. לא מקנא במויס.
סיטי מאבדת כבר 5 נק' ועוד מול מי? קרדיף וסטוק סיטי? מפחד לחשוב מה היא תעשה במשחקי חוץ קצת יותר קשים. אהבתי את השילוב של נגרדו ויובטיץ' שסוף סוף פתח, אבל הם צריכים יותר זמן להתחבר. אם אני לא טועה זו הייתה ההופעה הראשונה של יובטיץ' בליגה. היה פצוע עד כה. אני עוד לא מאשים את פלגריני למרות שלא תמכתי בכלל במינוי שלו. אבל זו קבוצה כמעט חדשה לגמרי, בטח בהתקפה. צריך לתת להם קצת זמן.