פרמייר ליג - מחזור 4

nyr1994

New member
ברוב המקרים לא

אבל לעתים יש תחושה שלאו דווקא הקבוצה הטובה ביותר זכתה

miromiro

New member
נכון,אבל זה לא אומר שהיא לא ראויה

בשביל לזכות באליפות צריך יותר מזה. אם הקבוצה הטובה יותר שמטה נקודות במשחקים חשובים ושחקה מדהים באחרים???
לא מספיק לאליפות.

nyr1994

New member
לא

אבל אם היא קופחה בצורה שערורייתית ע"י שיפוט מגמתי?

the red king

New member
וואלה? אז אם מישהו רוצח אבל המשטרה עוצרת אותו

זה הופך את זה לבסדר?

חייבים להיות נגד "פשעים" ולגנות אותם.
ולהודות, שכשהם מבוצעים זה מקפח חלק מהצדדים.
יש אליפויות שמגיעות יותר ומגיעות פחות.

miromiro

New member

Mellow29

New member
שתיהן היו ראויות

אני לא אדבר על שופטים כי זה לא ממש מעניין, אבל לגבי נצחונות דחוקים בשיניים: באותה עונה, יותר מכל עונה אחרת, ליברפול נצחה לא מעט כאלה בסגנון "מנ' יונייטד". בחלק גדול מהמשחקים ליברפול לקחה 3 נק' בדקות הסיום בהפרש של שער אחד וזה מה שעזר לפתוח פער (שנעלם ברגע שמנ' יונייטד השלימה את המשחקים החסרים שנגררו לחלק האחרון של העונה).

ג'רארד בתוספת הזמן נגד מידלסבורו, קאוט בתוספת הזמן אחרי פיגור 2-0 באיסטלנדס, טורס בתוספת הזמן נגד פומפי, בניון בתוספת הזמן בפולהאם...

the red king

New member
אוקיי, אז החלטתי לבדוק קצת סטטיסטיקה:

אם היו מקבלים את החוק המתבקש, לפיו כל ניצחון מלבד בהפרש של שער בודד יהיה שווה כרגיל 3 נק' והאחרון יהיה שווה 2, הטבלה היתה כדלקמן:
(בפועל היה הפרש 4 נק' - 90-86)

1. ליברפול - 77 נק'.
2. יונייטד - 74 נק'.

עובדה רשמית - יונייטד יותר "מגעילה", מה לעשות.

miromiro

New member
נראה איך יראו בצ'מפיונס, בשנים האחרונות הם פו

ומאבדים מומנט בהמשך.
הגיע הזמן שליברפול יחזרו לפרונט העולמי,אם כי לא נראה לי שיש להם את הכלים, אבך אופי לא חסר ובעל בית כמו ג'רארד יש רק אחד!

afc2

New member
סטארידג' בנתיים מאוד אהוד באנפילד

והאמת בצדק מוחלט. חבל על סיטי שלא ראו את הפוטנציאל שלו

somone141

New member
יופי של מחזור

כמובן שהחמצתי כמה משחקים בגלל כיפור, אבל השלמתי עם תקצירים נרחבים.

קודם כל אוזיל בבכורה פנטסטית, כל טאץ' שלו בכדור זה מלאכת מחשבת. אני עומד על דעתי שהוא היה כישלון בריאל, למרות ההייפ שקיבל. אני כמעט ולא זוכר ממנו משחק גדול בריאל במעמדים חשובים, כולל בשני חצאי הגמר נגד באיירן ודורטמונד. אבל בארסנל שזו לא קבוצה עם שאיפות גרנדיוזיות, הוא כן מסוגל להיות אפקטיבי מאוד כי אין הרבה לחץ. בישול יפה לג'ירו שממשיך להפוך לוורלד קלאס בתפקידו. מי זוכר שהיו כאלה שרצו לשלוח אותו הביתה אחרי כמה משחקים.. בטופ 5 של החלוצים היום בעולם, בלי ספק. מה שכן, סנדרלנד קופחה בגדול כשפסלו לה שער חוקי בפיגור 2-1.

בפרמייר ליג של היום, ארסנל כן יכולה לקרוא תיגר על התואר, עם החיזוק של אוזיל. בשנים של פרגי הייתי אומר כמעט ואין סיכוי. הכל פתוח העונה, גם לטוטנהאם וליברפול יש צ'אנס להתגנב.

יונייטד שוב לא הרשימה, נהניתה מפנדל מפוקפק ואדום הזוי של שחקן פאלאס. אלמלא זה אני לא בטוח שהיא מנצחת, בבית מול עולה חדשה. פאלאס גם החמיצה מצב אדיר של אחד מול אחד. שני שערים ממצבים נייחים, זה כנראה מה שיונייטד שווה כיום מול קריסטל פאלאס בטראפורד קשישא. לא מקנא במויס.

סיטי מאבדת כבר 5 נק' ועוד מול מי? קרדיף וסטוק סיטי? מפחד לחשוב מה היא תעשה במשחקי חוץ קצת יותר קשים. אהבתי את השילוב של נגרדו ויובטיץ' שסוף סוף פתח, אבל הם צריכים יותר זמן להתחבר. אם אני לא טועה זו הייתה ההופעה הראשונה של יובטיץ' בליגה. היה פצוע עד כה. אני עוד לא מאשים את פלגריני למרות שלא תמכתי בכלל במינוי שלו. אבל זו קבוצה כמעט חדשה לגמרי, בטח בהתקפה. צריך לתת להם קצת זמן.

Ron 22

New member
טופ 5...

זלאטן, קבאני, פלקאו, ואן פרסי, אגווארו, סוארז, רוני ומסי מסתכלים בהלם.

somone141

New member
אמרתי 'כיום'

אגוארו לא בכושר, גם לא רוני. סוארז בכלל לא משחק. מסי חלוץ? ממש לא.

זלאטן, פלקאו, ואן פרסי, קבאני וג'ירו.
אני נותן כבוד למי שמגיע לו בפרק זמן הנוכחי, ג'ירו הרוויח את זה ביושר.

אולי אתה לא צופה בו, אבל הוא כל משחק נותן גול.

שומו

New member
אז מה
וקולאוטי נותן כל משחק צמד

זה לא אומר כלום. ג'ירוד יצטרך לתת הרבה יותר מפתיחת עונה טובה (כולה 4 משחקים, כן
) בשביל להיכנס לטופ 5, בטח על חשבון תותחים כאגוארו וסוארז (שמשחק יופי בנבחרת אורוגואיי)

somone141

New member
ההשוואה לא במקום

ג'ירו משחק ברמות הכי גבוהות ועושה את שלו בגדול (מלך השערים של הפרמייר ליג). קולאוטי משחק בליגה הקפריסאית.. מצידי שיכבוש 50 גולים בעונה שם, זה לא בדיוק מדד רציני.

ג'ירו כבר תקופה פורח, עוד מהעונה שעברה. מדובר בגולר מהסוג הישן - קצת מזכיר לי את טרזגה וקלייברט שהיו ידועים במיקום הנהדר שלהם ברחבה.

ושוב אתה מכניס את אגוארו וסוארז אבל הם לא קשורים כרגע. בשיאם הם כן עדיפים, אבל קון לא בשיאו וסוארז לא משחק. כישחזור ויראה שהוא בכושר כי במעט ששיחק בנבחרת אורוגוואי הוא לא נראה כזה, אז אני לא אהסס לשים אותו בטופ 5.

GentlePunter

New member
סאות'המפטון - ווסטהאם

סאות'המפטון - ווסטהאם (סיינט מארי'ס, 18:00)

שתי קבוצות שהיו מאד לא פעילות בשבועות של סגירת החלון יבדקו הערב אם עשו נכון.

סו'טון ממתינה למבחני כשירות של המגינים המחליפים פוקס והוייבלד, וגם לכניסה שטרם התרחשה של אוסבאלדו לעניינים.

ווסטהאם חבולה באופן משמעותי בחלק הקדמי עם החרפת הפציעה של אנדי קארול, וגם דאונינג וקול בחוץ. מק'קארטני יחסר בהגנה.

למעלה