פרמייר ליג מחזור 33

רז 1978

New member
פרמייר ליג מחזור 33

בגלל שחבר הפורום רמי לא יכול היה לכתוב על הפרמייר ליג אני מחיף אותו למחזור הזה

מנצ'סטר סיטי - סאות'המפטון (14:45, ספ' 1)

הסיטי איבדו 2 נקודות יקרות מאד במאבק האליפות אחרי 1-1 מול ארסנל בחוץ אך למרות שהם מדורגים במקום השני בלבד עדיין הכל תלוי בהם כי להם 2 משחקים פחות מליברפול
יריבתם נהנתנה העונה מעונה סבירה בהחלט ובמשחקם האחרון הם ניצחו את ניוקאסל 0-4

ניוקאסל - מנצ'סטר יונייטד (17:00, ספ' 1)

השדים האדומים התאושש מהתקופה הלא טובה וניצחו את אסטון וילה 1-4 ואילו ניוקאסל הובסה בס'אותהמפון 4-0
השדים האומים יגיעו למשחק הזה אחרי 1-1 מול באירין בליגת האלופות כאשר פער של 10 נקודות יש בינם למקום הרביעי שמוליך למוקדמות ליגת האלופות רק שבגלל שנותרו 6 מחזורים לסיום זה לא יהיה ריאלי עבור מנצ'סטר יונייטד

צ'לסי - סטוק סיטי (19:30, ספ' 2)

צ'לסי הפסידה בפאריס ביום רביעי והיא מקבלת פוגשת קבוצה שנמצאת בכושר לא רע שניצחה בארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בהם היא צברה 13 נקודות כאשר אחד מניצחונתיה היה על ארסנל והפסדה האחרון היה לפני חודש וחצי למנצסטר סיטי

הבלוז איבדו כאמור את הפיסגה לליברפול ושום תוצאה פרט לניצחון לא תתקבל בסטמפורד ברידג'

בנוסף למשחקים הללו יהיו מחר שני קרבות תחתית בפרמייר ליג

קרדיף סיטי המדורגת במקום ה18 תארח את קריסטל פאלאס המדורגת במקום ה 16 כאשר פער של 5 נקודות מפרידות בין השתיים
שתי הקבוצות עלו אשתקד מליגת המשנה אחרי העידרות לא קצרה (קרדיף אחרי 51 שנים וקריסטל פאלאס אחרי 8 שנים) וממש לא בא להן לחזור לליגת השמנה עד שהצליחו לעלות סוף סוף לפרמייר ליג

קרב תחתית נוסף יהיה בין נוריץ' המדורגת במקום ה 15 לבין ווסט ברומיץ המדורגת במקום ה 17 בין השתיים יש פער של 3 נקודות כאשר לווסט ברומיץ הפרש שערים טוב יותר

שני משחקים נוספים מחר:

קרדיף סיטי - קריסטל פאלאס (17:00)
האל סיטי - סוונסי סיטי (17:00)

יום א

אברטון - ארסנל

קרב על מקום בליגת האלופות לעונה הבאה
בין שתי הקבוצות יש פער של 4 נקודות כאשר לאברטון משחק חסר כך שניצחון של אברטון יציב אותם בעמדת זינוק אפשרית להעפיל למוקדמות ליגת האלופות לעונה הבאה

ארסנל היא אחת משלוש הקבוצות היחידות ששיחקו תמיד בליגת האלופות מאז היא גדלה ל 32 קבוצות שתי האחרות הן ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד כאשר יונייטד לא תהיהי שם בעונה הבאה אך הפסד של ארסנל עלול בהחלט להשאיר את ריאל מדריד בעונה הבאה כיחידה שתוכל להתגאות בהישג הזה

אברטון הייתה פעם אחת במוקדמות ליגת האלופות וזה היה בעונת 2005-06 אך היא לא העפילה לשלב הבתים לאחר שהודחה בידי ויאראל

ווסטהאם - ליברפול

לראשונה מזה המון שנים מוצאת את עצמה ליברפול בחודש אפריל במאבקי האליפות
האם חלום האליפות יתגשם לו ונראה אליפות ראשונה של ליברפול מזה 24 שנים?

ווסטהאם ניצחה במשחקה האחרון את סנדרלנד בחוץ 1-2, ניצחון חוץ ראשון אחרי חודשיים והיא מדורגת במקום ה 11

יום שני:
טוטנהאם - סנדרלנד

התרנגולים כבר לא יהיו כנראה בליגת האלופות בעונה הבאה ויסתפקו בליגה האירופאית אך עליהם יהיה לנצח בשני את קבוצת התחתית של סנרלנד שמדורגת מתחת לקו האדום עם 4 נקודות פחות מהמקום שממנו נשארים בפרמייר ליג אך גם עם משחק חסר

afc2

New member
בתיאוריה אברטון ארסנל זה המשחק המרכזי

ואברטון פייבורטית ברורה לדעתי, למרות שארסנל תנצח 1-0 כמו שהיא תמיד אוהבת לנצח את קבוצות דרג הביינים (ניוקסל/טוטנהאם כאלו).

לליברפול צפוי להיות מוקש, אם היא עוברת אותו גם סיטי בשבוע הבא לא נראלי תעצור אותה

somone1411

New member
לא יכול לסבול את הסלאח הזה

יש לו הבעת פנים שדורשת כאפה מצלצלת.
לא בגלל שהוא מצרי, את מידו די חיבבתי. פשוט משהו בו כח כל כך מרגיז. חבל שכבש.

לגבי ניוקאסל, מה עובר עליהם? לספוג רביעייה בבית מיונייטד הנוכחית בלי ואן פרסי ורוני?
מתי כבר יחליפו מאמן שם?

לא ראיתי את המשחק של סיטי. לפחות הם עושים את העבודה מול החלשות. וסאות'המפטון באמת הפכה לשק חבתות של הליגה. קבוצה ביזיון.

Mellow29

New member
סאות'המפטון? שק חבטות? בזיון?

תסתכל על הטבלה בבקשה, מיד אחרי ליברפול ואברטון - סאות'המפטון היא ההפתעה הנעימה של העונה הזו. פוצ'טינו עשה שם עבודה מצויינת, וזה עוד עם סגל שמבוסס בעיקר על כדורגלנים אנגליים.

לגבי המשחק אתמול - לא ראיתי, אבל הבנתי שהחלטת שיפוט איומה (נבדל של 3 מ' לא נשרק) סידרה לסיטי יתרון וסוטון התפרקה.משם.

somone1411

New member
יש להם נטייה להתפרק

לא רק אתמול, הם גם הובילו בווייט הארט ליין פעמיים והפסידו 3-2 לטוטנהאם בינונית.
גם נגד ליברפול ו-ווסטהאם לא מזמן. ועוד כמה דוגמאות שברחו לי מהראש.

בגלל שהם סיימו את העונה יש תחושה שהם סתם מעבירים את הזמן וזה מתבטא ביכולת אנמית ועלובה.
גם בלי טעות השיפוט סיטי נראיתה בדרך לטיול של אחר הצהריים.

אין לי טענות לפוצ'טינו, אגב. עוד לא פיטרתי אותו, אבל צפה להתפתחויות בעניין

AB17

New member
מאטה + קגאווה + ינוזאי = הכל נראה אחרת

אין הרבה קבוצות בפרמיירליג עם איכות כזאת בחלק הקדמי.

את ההרמות העיוורות והמטומטמות של יאנג, החליף משחק מסירות טכני, מהיר ומתוחכם של השלישייה הנ"ל.

פלוס ומינוס למויס

המינוס, שלקח לו כל כך הרבה זמן להבין עם אילו שחקנים הוא צריך ללכת (גם היום ינזאי לא פתח ונכנס בגלל הפציעה של יאנג, אבל אתן קרדיט לכך שהוא אולי נשמר כי הוא בחור צעיר בעונה ראשונה).

הפלוס? לא חשבתי שגם בהרכב כזה, קבוצה של מויס תוכל לשחק כדורגל כזה. וזה קרה וקורה.

afc2

New member
יונייטד העונה = מכבי עם בנאדו בשנה שעברה

נגמרה העונה, אין על מה לשחק, יאללה מריצים קטעים.

afc2

New member
סם אלרדייס עם מסטיק פשוט מצחיק אותי

אני מתפקע מצחוק. מצטער

somone1411

New member
3 גולים מפוקפקים

משחק הזוי משהו.. אבל גם אותו צריך לדעת לנצח.

יום פשוט חלש של השלישיה הקטלנית, סוארז בקושי נגע בכדור.
ובלי קשר, אני שמח שסטרלינג הפך לבאנקר בהרכב. זמן רב אני זועק שהוא חייב להיות ב-11 כל משחק ואת הפירות רודג'רס קוטף ועוד יקטוף בעתיד.

אם גם סוסו, אספאס ואסיאדי היו מקבלים יותר הזדמנות ליברפול הייתה מרוויחה יותר לאורך השנים.

רז 1978

New member
מאד שמח בשביל ליברפול

לא תהייה איך תיגמר העונה הזאת ואם ליברפול תלך עד הסוף או לא אבל אם ליברפול תיקח אליפות זאת תהייה אחת האליפויות המפתיעות ביותר של הפרמייר ליג

בסופו של דבר למשחקי הבית שלה נגד מנצ'סטר סיטי וצ'לסי יהיה משקל חשוב במאבק האליפות

אם וכאשר ליברפול תנצח את המשחקים הללו אני מאמין שהאליפות תהייה של ליברפול אחרי 24 שנים

למעלה