פרמייר ליג מחזור 20

רז 1978

New member
פרמייר ליג מחזור 20

מכיוון שחבר הפורום רמי שעורך בקביעות סקירה מדי שבוע על הפרמייר ליג לא יכול לעשות זאת השבוע אני ימלא את מקומו השבוע

חג המולד כבר נגמר והמחזור ה 21 לפנינו שארסנל מוליכה כאמור את הטבלה

איזה משחקים מצפים לנו?

משחקי יום שבת

האל – צ'לסי (שבת 14:45 שידור ישיר בספורט 1)

האל הפסידה במחזור האחרון לליברפול והיא מדורגת במקום ה 10
היא ניצחה רק פעם אחת בלבד ב 7 משחקיה האחרונים אך בסך הכול מצבה של העולה החדשה סביר בהחלט

הבלוז יוכלו לעלות ביום שבת למקום הראשון אם ינצו מחר אך בכדי שהמקום הראשון יישמר עבורם הם כמובן יצטרכו שהסיטי לא תנצח ביום ראשון בניוקאסל ושביום שני ארסנל תמעד אצל אסטון וילה

ההימור שלי: האל 0 - צ'לסי 1

פולהאם – סנדרלנד (17:00)

קרב תחתית בין הקבוצה מהמקום ה 16 לאחרונה בטבלה

פולהאם היא הקבוצה בעלת מספר תוצאות התיקו הנמוך ביותר בפרמירי ליג – אחד בלבד
סנרלנד היא הקבוצה שהשיגה הכי מעט ניצחונות – 3 (ובגלל זה היא אחרונה) יחד עם זאת אחד משלושת ניצחונותיה היה על מנצ'סטר סיטי

רגב התיקו היחיד של פולהאם העונה היה מול ווסט ברומיץ – הקבוצה בעלת מספר תוצאות התיקו הגבוה ביותר עד כה בפרמייר ליג

ההימור שלי: פולהאם 1 – סנרלנד 0

אברטון – נוריץ (17:00)

גם לאברטון כמו ללוסט ברומיץ יש המון תוצאות תיקו 8 במספר ואין ספק שאם במחצית מהמשחקים הללו היא הייתה מנצחת היא הייתה בפסגה, עוברת עונה לא קלה בתחתית והיא תקווה לשרוד
הקנריות אגב לא ניצחו כבר חמישה משחקים רצופים

ההימור שלי: אברטון 2 – נוריץ 0

טוטנהאם – קריסטל פאלאס (17:00 שידור ישיר בספורט 2)

התרנגולים צברו 10 נקודות בארבעת משחקיה האחרונים והפער שלהם מהמקום הרביעי הוא רק נקודה
קריסטל פאלאלס סיימה בתיקו את משחקה האחרון מול נוריץ' בתיקו והיא כאמור מתחת לקו האדום

ההימור שלי: טוטנהאם 3 – קריסטל פאלאס 1

קרדיף סיטי – ווסטהאם (17:00)

קרב תחתית בין הקבוצה מווילס שעלתה אשתקד לפרמייר ליג ושמדורגת בדיוק מקום אחד מעל הקו האדום לבין הפטישים שעוברים תקופה לא קלה שכוללת תבוסות קשות בגביע האנגלי (לנוטינגהאם?) ובגיע הליגה האנגלי ובליגה בפרט

ההימור שלי: קרדיף 2 – ווסטהאם 1

סאות'המפטון – ווסט ברומיץ (17:00)

הקדושים שפתחו את העונה בצורה מפתיעה ואף דורגו רביעית מדורגים כעת במרכז הטבלה במקום התשיעי כשבמחזור האחרון הם הובוסו בביתם בידי הבלוז 3-0

יריבתם במקום ה 14 4 נקודות מעל הקו האדום ו 4 נקודות פחות מהקדושים וזאת הקבוצה עם הי הרבה תוצאות תיקו עד כה

ההימור שלי: סאות'המפטון 1 – ווסט ברומיץ 1

מנצ'סטר יונייטד – סוונסי (19:30 שידור ישיר בספורט 1)

השדים האדומים עוברים עונה לא קלה בכלל ואפילו מקום בליגת האלופות לעונה הבאה לא בטוח שישיגו מה שהיה עד לפני שנה דבר של מובן אליו

את סוונסי הם צריכים לנצח וחייבים בכדי להתמקד לפחות בניסיון של להשיג כרטיס לליגת האלופות לעונה הבאה

ההימור שלי: מנצ'סטר יונייטד 4 – סוונסי 0

ניתוחים על משחקי ראשון ושני יהיו מחר

afc2

New member
אלו היו בדיוק משחקי המחזור הראשון

ולכן בדיוק בא לי לבוא ולומר - יחל סיבוב וצהלוליו.

מתן276

New member
הימור לתוצאות המשחקים

יונייטד - סוונסי 1:6
טוטנהאם - פאלאס 0:2
קרדיף - ווסטהאם 0:1
פולהאם - סנדרלנד 0:1
סאות'המפטון - ווסט ברומיץ' 0:2
אברטון - נוריץ' 1:1
האל סיטי - צ'לסי 4:0
ניוקאסל - מנ. סיטי 2:0
סטוק - ליברפול 2:0
אסטון וילה - ארסנל 2:2

afc2

New member
יונייטד תתן שישיה?

ואלו ההימורים שלי למחזור הקרוב.... טו מאצ' סופרייז, אבל בלי להפריז.

יונייטד - סוונסי 1:0
טוטנהאם - פאלאס 0:2
קרדיף - ווסטהאם 1:1
פולהאם - סנדרלנד 1:2
סאות'המפטון - ווסט ברומיץ' 0:0
אברטון - נוריץ' 0:3
האל סיטי - צ'לסי 1:1
ניוקאסל - מנ. סיטי 1:1
סטוק - ליברפול 3:2
אסטון וילה - ארסנל 1:2

רז 1978

New member
צ'לסי עולה ל 24 שעות לפסגה

סביר להניח שמחר או מחרתיים היא תרד משם אבל לפחות ל יום אחד הבלוז יוכלו לנשום אוויר פסגות

ובינתיים התחתית בפרמייר ליג רותחת מאד, ניצחונות החוץ של סנדרלנד (על פולהאם) ושל ווסטהאם (על קרדיף) יצרו תחתית מרתקת לא פחות ממאבק האליפות

נקווה להמשך מרתק עד הסוף

רז 1978

New member
היום ומחר בפרמייר ליג

משחקי יום ראשון

ניוקאסל – מנצ'סטר סיטי

המגפייז מדורגים שמינית, רק 6 נקודות מהמקום הרביעי המוליך לליגת האלופות אך בשני המשחקים האחרונים שלהם הם הפסידו לארסנל ולווסט ברומיץ וקצת קשה להאמין שהם יצליחו באמת להיאבק על כרטיס לליגת האלופות

יריבתם תקווה לנצח ולעלות לפחות זמנית לפסגה ואף לקוות שהתותחנים ייכשלו ביום שני בכדי להישאר בפסגה בתום המחזור הזה

ההימור שלי: ניוקאסל – 1 – מנצסטר סיטי 3

סטוק – ליברפול

שני ההפסדים הרצופים של ליברפול לסיטי ולבלוז הרחיקו אותם 6 נקודות מהמקום הראשון
הקבוצה שבה במחזור האחרון למסלול הניצחונות אחרי 0-2 ביתי על האל אך בחוץ היא לא ניצחה מאז ה 0-5 על טוטנהאם

סטוק לא ניצחה כבר 3 משחקים בהם צברה נקודות ליגה אחת בודדת
המפגש הקודם בין השתיים הסתיים בניצחון של ליברפול 0-1

יום שני:

אסטון וילה – ארסנל

שיעלו התותחנים מחר לכר הדשא הם יידעו אם הם ירדו למקום השני או השלישי וזאת במידה והסיטי ניצחה היום

מה שבטוח ניצחון יחזיר אותם למקום הראשון

ארסנל ידעה להתאושש יפה מאשז השישייה שספגה מול מנצ'סטר סיטי לפני חודש והיא עם 10 נקודות מארבעת משחקיה האחרונים
אסטון וילה צברה 4 נקודות בשני משחקיה האחרונים אחרי שקודם לכן היו לה 4 הפסדים רצופים

ההימור שלי: אסטון וילה 0 - ארסנל 1

למעלה