פרמיירליג - מחזור 1

afc2

New member
מזכיר לי את הגול של אלמוג חזן נגד בית"ר

כל השחקנים של בית שאן עצבניים על הבן של המנהל קבוצה שהבקיע ורץ לחגוג... החצוף הזה כמעט נתן לסמולנים ת'אליפות.

רז 1978

New member
אני לא מצליח להבין

איך לעזאזאל ארסנל פתחה את העונה עם הפסד ביתי לאסטון וילה

אני לא מצפה שהתותחנים יאבקו על האליפות השנה. ממש לא. אפילו מקומות 1-3 זה לא משהו שאני מצפה מהם. אבל רבאק להתחיל את העונה עם הפסד בית לקבוצה שבקושי שרדה אשתקד בפרמייר ליג זה באמת ביזיון

Cade Foster

New member
אין יותר מידי מה להבין

ארסנל זה המועדון עם שווי השוק הרביעי בגודלו בעולם, כשהפער בהישגיות בהשוואה לשלושת המועדונים שמעליו הוא תהומי. כלומר לבעלים, שהישגיות זה הדבר האחרון שמעניין אותם אלא יותר הנתון הראשון - מאוד נוח עם המצב כמו שהוא, את הכסף הם עושים. לקהל זה לא מפריע כנראה להמשיך לקנות את המנויים הכי יקרים בעולם. וככה אתה נכנס ללופ אינסופי של בינוניות שמתבטאת במוטיבציה מאוד נמוכה מצד השחקנים הנוכחיים.

אני חושב שעונת בלהות של ארסנל (כלומר - מחוץ ל-4 הראשונות) זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות למועדון הזה.

GerMan4

New member
אם לשפוט לפי הטבח בסוונזי

מצפה לנו עונה קשה ומתסכלת

קיויתי שאחרי שפרגי עזב יבוא שינוי ולפי המשחק הזה זה לא בכיוון

GentlePunter

New member
משחקי יום א'

אז ארסנל קיבלה את הנס הרפואי שדיברתי עליו בדמות פציעה של עוד חמישה שחקנים במשחק ברוטלי שכמותו לא זכור לי כבר הרבה זמן. הקורבן היחיד לטווח ארוך מאתמול מסתמן כאלכס אוקסלייד-צ'מברליין עם התאקל המפגר שהוא עשה מול לונה לקראת סיום המחצית. זה מתחיל להיראות כמו סיפור עצוב, אבל גם בסרט שזה מתחיל להיות סיפור עצוב היינו כבר יותר מפעם אחת אז לך תדע. חבל שהוא לא ידע לפרוש בשיא.

קריסטאל פאלאס - טוטנהאם (ראשון, 15:30, סלהרסט פארק)
פאלאס TAKE 5 בהנהגת איאן הולווויי יוצאת לדרך בהיעדרו של הסקורר הפצוע גלן מארי, מרוואן צ'מאח צפוי לפתוח בהתקפה ולצידו דווייט גייל. פאר ותומאס פצועים. בכורה לקמפניה.

טוטנהאם במבחן דרכים רשמי ראשון ללא גארת' בייל "הפצוע". וורטונחן יעבור מבחן כשירות והולטבי פצוע. בכורה לפאוליניו, צ'אדלי וסולדאדו.

צ'לסי - האל (ראשון, 18:00, סטמפורד ברידג')
המועמדת הטבעית לאליפות פותחת מול המועמדת הטבעית לירידה. מה כבר יכול לקרות rolleyes.gif
בכורה מחודשת למוריניו בברידג'. דויד לואיז וקאלאש פצועים. מאטה יעבור מבחן כשירות. שורלה וואן חינקל ממתינים לאור ירוק לבכורה. בקרב על זהות החלוץ, לוקאקו כנראה מקדים את טורס ובה.

האל סיטי, האל טייגרס או האל סיטי טייגרס - היהפוך טייגר חברבורותיו? סטיב ברוס ייחסר את הקשר קווין, ופרט לכך לרשותו עומד סגל מלא הכולל את העברות הקיץ הלא מעטות שביצע.

למעלה