פרמטתי R50E לא מוצא את ACCESS IBM

שריד

New member
פרמטתי R50E לא מוצא את ACCESS IBM

חברים עזרה בבקשה פירמטתי את המחשב מדיסקים של recover שהכנתי מבעוד מועד דרך RR4 המחשב עלה ללא מחיצות והתקנתי את חלונות XPPRO במחיצה חדשה שהקצבתי 5G הבעיות: איך מתקינים את התוכנות הנלוות עם המחשב הנקראות access ibm המקשים הכחולים של IBM לא עובדים המודם לא עובד ולא מזהה רשת לא מוצא את שאר ההארד דיסק כלומר נעלמו לי כ50G HD וכל זה עוד לפני שאני מדבר על זיהוי המסך וכו' פעם ראשונה שאני מפרמט נייד, יש לי נסיון בנייחים אבל כנראה שהעבודה כאן שונה. תודה שריד

kobi 23

New member
אל דאגה יהיה בסדר

כנס ללינק שצרפתי. שם תבחר את הדגם המדיוק שיש לך ,כולל מערכת ההפעלה והורד את כל הדרייברים הרלוונטים אתה אמור למצוא שם הכל ,כולל תוכנת הTHINK ACCESS בהצלחה

שריד

New member
תודה קובי מצאתי לפני כחצי שעה והורדתי קבצים

הלינק לא עובד בקישור שלך, מעניין אם הוא אותו אחד שמצאתי http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=TVSU-UPDATE System Update האם תוכל לעזור לי בנושא של שאר ההרד דיסק ?

שריד

New member
מצאתי את הדריברים שאלה לגבי HD

מצאתי את הדרייברים הנחוצים להתקנת ההתקנים השאלה שנותרה היא לגבי HD , איך אני מוצא ומכין לעבודה את שאר ה HD כיוון שאיני מוצא אותו כרגע יש לי את C ששייך ל IBM את F שהיא בת 5G ועליה מותקנת חלונות ואת שאר הכונן אני לא מוצא אשמח לטיפ מכוון שריד

kobi 23

New member
אממם , לא הצלחתי להבין אותך

לא הבנתי למה אתה מתכוון להכין את הHD לעבודה ולא מוצא אותו. אם יש לך את כונן C מה הביעה בדיוק ? הבנתי ששמרת מחיצה גיבוי אך חוץ מזה שום דבר. תפרט קצת יותר אם אפשר

שריד

New member
אני אנסה

כאשר התקנתי מחדש את חלונות הוא שאל אותי באיזו מחיצה. היו אז שתי מחיצות זו של IBM ואחת שלא הייתה מפורמטת NFSE משהו...או FAT32. הסטאפ שאל האם אני רוצה ליצור מחיצה בגודל משתנה וקבעתי NFSE בגודל 5G. מתוך הנחה שכאשר אני אפתח בחלונות את המחשב שלי אני אראה כדילהלן: מחיצה C של IBM בגודל של כ 5G מחיצה F שבה תותקן תוכנת חלונות (ותוכנות נוספות שארצה) בגודל 5G והשאר בכונן אחר H או משהו, לא כולל את הכונן D של הDVD כמובן. מה שיצא, שמתוך HD של 60G , אני רואה בפועל רק כ 10G. לאן נעלמו השאר אני מבין שלא הגדרתי אותם כ FAT32 או משהו אחר אבל אני לא מוצא איך עושים זאת. הצלחתי להסביר ?

מיכ22אל

New member
ניסיון

לפי מיטב הבנתי וייתכן ואני טועה כאשר התקנה את מערכת ההפעלה ביצעת פיצול לכונן HD שלך ל 5 5 ו 50 שאת ה 50 אתה לא רואה ככל הנראה במהלך ההתקנה לא פירמטת את הפיצול הגדול ולכן אינך יכול לראות אותו. האם זה המצב המדובר?

שריד

New member
בדיוק לכך התכוונתי !!!! אז מה עושים ?

אייך אני מפרמט את החלק הגדול ? וגם, גיליתי שהפיצול שעשיתי לא היה מתאים. קבעתי את ה 5G שרירותית ללא ידע מספיק והייתי שמח אם הוא היה 10G (לטובת עדכונים של התוכנות וכו'.) יש דרך לשנות את ההגדרה ? תודה שריד

שריד

New member
כן, למשהו דומה, אוסף של דרייברים

והאמת היא שהתקנתי מספר דריברים והאינטרנט עובד אבל המקשים הכחולים של IBM לא עובדים. האם אתה יודע אילו הגדרות מפעילות אותם. ( FN , המקשים של מצב המתנה, מסך נוסף וכו') תודה שריד

kobi 23

New member
זה אמור לפעול אוט' שאתה לוחץ על הכפתור הכחול

תנסה אולי להוריד את התוכנה הבאה ,זה אמור לזהות את המחשב ואת הדרייברים שצריך http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=TVSU-UPDATE

ScorpioID

New member
ככה,

כפתור ימני על המחשב שלי> MANAGE> Disc Managenent> תבחר את השטח השחור כפתור ימני ולפרמט. תתחדש

שריד

New member
יא אללה כבר יומיים אני מסתובב סביב זה

תודה רבה. מצאתי אותו. ואם כבר אז עוד שאלה. טעיתי והתקנתי את התוכנות על המחיצה של ה 5G. היא לא מספיקה כמובן, האם אפשר להרחיב אותה ? או להעתיק את התוכן ... או להתקין שוב על מחיצה גדולה יותר... וגם למה כדאי לפרמט לFAT32 או NTFS ? (את חלונות התקנתי על NTFS מבלי שידעתי אם כדאי)

bar666xp

New member
הכי טוב תעשה הכל מחדש!!!

תכניס את הCD תבקש שישתמש בכל גודל הדיסק.. מה שניראה לי שעשית זה להתקין את הWINDOWS לתוך המחיצה ה""נסתרת"".. כלומר יש לך מחיצה 5G ובא הWINDOWS ומחיצה שלא הוגדרה לעבודה.. לכאורה כל FDISK או כל תוכנת ניהול מחיצות תאפשר להכין אותה לעבודה... אגב איך בדיוק הRECOVERY PACK אפשר לך לעשות זאת? ממש לא ברור אבל שיהיה.

שריד

New member
לא בטוח כיוון שיש לי כרגע מספר מחיצות

המחיצות : C -IBM_SERVICE D- IBMPSP F- WINDOWS G-ALL_FILE וכמובן כונן DVD E לכן לא ברור לי האם אתה באמת צודק. נ.ב. גילית שיש אפשרות להגדיל את המחיצה שמוגדרת כ NTFS בתנאי שיש שטח רציף לאחריה וזה מה שעשיתי. אני עוד לא יודע אם הקונפיגורציה הזו תעבוד. אתקין עוד כמה תוכנות ואז נראה. עדיין לא עובדים לי מקשי הירח של IBM אשר מעבירים אותו למצב שינה וגם מקש ה IBM ACCESS לא מגיב כרגיל. ועוד משהו, כמה מקשים בסה"כ יש במקלדת של ה R50E ?

מיכ22אל

New member
ככל הנראה יש לך

ככל הנראה המחיצה של השיחזור הינה מחיצה C ממליץ כמו בר להתקין מחדש את המערכת הפעלה דרך השיחזור ושם לבחור את חילוק ההארד דיסק ולבצע התקנה נקייה אשר גם מתקינה את כל העידכונים למקשים שלא פועלים כרגע בנוסף כנס לאתר לנובו הכנס מספר דגם וחפש דרייברים של המקלדת אם אתה לא רוצה לפרמט. בהצלחה.

שריד

New member
כרגע בהתקנה חדשה - עדכון

כאמור, המחיצות שהוגדרו הן C ו D שתיהן קטנות ובעלות תוכנה של IBM פירמטתי מחיצה גדולה (כל הכונן) והתחלתי להתקין את WIN נראה איך ילך... תודה למשיבים שריד

שריד

New member
../images/Emo29.gif אוקיי פירמטתי מחדש למחיצה אחת

ההתקנה נראית נקייה יותר בכונן נפרד F. הבעיה המרכזית עם מקשי IBM לא נפתרה: לא עובדים מקשי FN עם STANDBY F3 כמו גם F4, וHIBRNET וגם מקש כחול ACCSESS IBM לא פועל המקשים שעובדים: התאורה, ווליום, תאורת מסך. רעיונות ? שריד

kobi 23

New member
לגבי הכפתור הכחול

הייתה לי בדיוק אותה בעיה ופשוט נכנסתי לאתר ,הורדתי והתקנתי את ThinkVantage Productivity Center - ThinkPad זה מה שנתתי לך בתחילת השרשור ולפחות לכפתור הכחול זה אמור לעזור. תיכנס ל http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/homeLenovo.do תבחר את המחשב שלך וחפש שם את Productivity Center

למעלה