פרמוט של מחשב

ana hayfa ana

New member
פרמוט של מחשב

שלום היום היתתה לי בעיה עם המחשב אז התקשרתי לתמיכה ואמרו לי לעשות פרמוט למחשב עשיתי, ובאמת הבעיה נפתרה אבל עכשיו אני לא מוצא את האופיס 2007 שהיה מותקן במחשב! אני צריך את זה דחוף, איך מתקינים אותו? התמיכה לא עובדים עד שבת... אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה

RoyBO

New member
לא מובן מה עשית

פירמוט= מחיקת הדיסק הקשיח. מה את עשית?

ana hayfa ana

New member
עשיתי FORMAT

נמחק כל דבר מהמחשב, ואח"כ הותקן מחדש ככה הסביר לי התומך הטכני הכל חזר חוץ מ ה OFFICE

RoyBO

New member
אז עשית שיחזור מהמחיצה הנסתרת?

אם כך קשה לי להאמין שהאופיס היה מותקן באימג' של המחיצה הנסתרת אופיס זה לא חלק אינטגרלי מוינדוס

ana hayfa ana

New member
אבל כשקונים מחשב חדש

משלמים גם עבור האופיס.... אז כן זה היה מותקן

RoyBO

New member
מחשב נייד לא מגיע עם אופיס

לעיתים הוא מגיע עם אופיס 07 לניסיון של 30 יום בלבד. רק אם קנית מראש גרסה של אופיס, אז גם היית אמור לקבל דיסק התקנה שלו.

ana hayfa ana

New member
לא!!

אני בטוח שהמחשב הנייד מגיע גם עם גירסה מלאה של אופיס ואצלי זה היה אופיס 2007

ana hayfa ana

New member
לא קבלתי

אבל קניתי מחשב נייד אחר לפני כמה חודשים והאופיס שבו עדיין עובד כרגיל אז זה לא גירסת נסיון בטוח

RoyBO

New member
פעם הבאה אל תקנה משהו שאתה לא יודע מה אתה

קונה

ypm

New member
בגרסת אופיס 2007 SB לא מקבלים CD לגיבוי

Office 2007 Small Business OEM יש להזמין את המדיה ממיקרוסופט דרך האינטרנט והמדיה נשלחת ללקוח מגרמניה :| אני חושב שניתן להזמין את המדיה ללא תשלום עד 3 חודשים מעת רכישת המוצר.

יאיר B

New member
אין דבר כזה מחשב נייד שמגיע עם אופיס מותקן

מראש בגרסא מלאה. פשוט לא קיים. נקודה (אתה מוזמן לצרף לינק אם אתה מכיר משהו כזה). יש גרסאות ניסיון של אופיס (שזה נהייה איזו אופנה להתקין) ל-60 יום (או אולי 90 יום?). אחר כך המערכת ממשיכה לעבוד, אבל אפשר לראות רק מסמכים ולא לכתוב חדשים. אופיס עולה מעל 1000 ש"ח לרישיון (בערך פי 2 מחלונות). מה שיכול להיות זה שמישהו התקין אופיס במחשב ואתה לא יודע את זה (בין אם חוקי ובין אם לא). או שהמחשב שלך נקנה כמשומש (והבעלים הקודם שלו התקין עליו אופיס). אפשרות שלישית היא שהמחשב שלך הוא מחשב בבעלות של חברה ומערכות המחשוב של החברה התקינו מראש את האופיס עליוץ במקרה כזה אתה צריך לפנות למנהל הרשת בחברה שלך.

ana hayfa ana

New member
זה לא משומש ואני לא עובד חברה

קניתי את זה לפני שבוע מהאופיס דפו ובו היתה מותקנת גירסה של OFFICE

למעלה