פרלינים חדשים

yael nir

New member
פרלינים חדשים

קיבלתי מתנה תבניות חדשות מקנדה הנה התוצאות ממה שהכנתי.

knappertsbusch

New member
מקסים!

לזאת ייקרא שוקולד מטומפרר כהלכה... איזה מילוי מסתתר בקנקן?

yael nir

New member
מילויים

א. קפה. ב. אייריש קרים + ברס. ג. פירות יער. ד. מנטה - after eight. ה. דובדבן.

yael nir

New member
ממש לא

ראשית סליחה שלא הגבתי עד היום הייתי קצת עסוקה. אבל זה ממש טמפרור ידני לחלוטין.

אז תני כבר טיפים...

פעם שלישית שאני מנסה ופשוט לא מצליחה לטמפרר. משהו בסיסי אצלי לא בסדר. אני ממש מנסה להקפיד על טמפרטורה אבל בכל זאת לא מצליחה.

התכוונתי "תני קצת" לא "תני כבר"

איזה חוסר נימוס מצדי...

knappertsbusch

New member
אולי המדחום מזייף?

כל המדחומים בעולם מזייפים, מי יותר ומי פחות. אין לי כל כך הרבה ניסיון עם טמפרטורות ושוקולד, אבל כן עם סוכר רותח... נסי אולי להמיס שוב, כשהפעם את מורידה באופן אוטומטי 5 מעלות ממה שהמדחום מראה. ולערבב, לערבב בלי הפסקה.

מאקי

New member
חיפשתי את השולחן שלכם בתערוכה

לצערי... כנראה הדעתי אחרי שהלכתם.. מחויבויות קודמות הפרלינים מ ד ה י מ י ם כל הכבוד ממש פורום מקצועני הפך כל הכבוד ניר...

yael nir

New member
עוד פרלינים

היי, הפעם פרלינים לבנים המילויים הם: דבש וקינמון עם רום (למיטבי הראיה רואים את המילוי דרך "שקיפות השוקולד") ומילוי של רוזמרי עם ברנדי וברס (האמת רק נשמע טוב, הטעם פחות...) תהנו ושבת שלום.

מאקי

New member
הרסת.. אותי

ראשית כי זה נראה פיגוז.. ואז שאמרת שזה לא זה.. אכלת פעם מאקרון בזיליקום?? סיפור. כשאתה משלם משהו כמו כמה יורו למקרון בוד.. אפילו למקרון בזיליקום שתודה שזה נשמע מוזר יש טעם שונה.. מבית פייר הרמה כמובן.. תנסי שבבע עגבניות או פתיתי חמוציות. או פירות יער הגרגירי פטל.. למה? כי זה נשמע לי סופח נפח ונוזל ונותן טעם אחר .. הברס אכשהו לא מתחבר לי... אם כבר אז פייטה

shirshusha

New member
יעל אולי את יודעת איפה נקנו התבניות

דודה שלי מגיעה מקנדה בעוד שלושה שבועות ואני מחפשת לקנות. אשמח אם תעזרי לי.

yael nir

New member
תבניות

טל היי. שרשרתי לך תשובה בתגובה לשאלה שלך למעלה.. יום טוב

למעלה