פרכוסים פתאומיים

ReL17

New member
פרכוסים פתאומיים

שלום , אני סובל כבר כמעט 5 שנים מפרכוסים פתאומיים שלא קורים לעיתים קרובות. בהתחלה לא אמרתי להורים , אבל באוקטובר האחרון היו לי התקף של פרכוסים 5-6 פרכוסים פתאומיים במשך כמה שניות בודדות , והלכתי לבדיקות . עשו לי EEG וגם חסך שינה , ובשניהם יצאו לי בדיקות תקניות . בקיצר , הם לא מצאו מה הבעיה , אמרו לי שיכול להיות שבגלל שאני סובל מאנגינות (נזלת אלרגית) זה יכול להיות הגורם. מישהו יכול לעזור לי?

rosso2004

New member
אולטר E.E.G.

לא תמיד ב-E.E.G. בחסר שינה מגלים את הבעיה. מאחר שלא תמיד הניתוקים מופיעים בזמן הבדיקה. מנסיון אישי מומלץ מאוד לבצע בדיקת אולטר E.E.G זהו מכשיר שמוצמד לגוף במשך 24 שעות ואז אם ישנה בעיה היא מתגלית.

חחחה את אוהדת את נתניה?! יפה לך..

אני נתחנייתי ואוהד מושבע של הקבוצה בקשר לאפילפסיה.. אין לי ממש מושג לגבי המקרה שלך..

אתה דווקא צודק../images/Emo13.gif

יש הולטר צוואר עורקים וורידי רגליים,(אם איני טועה) נראה לי שאנחנו מפנים את הכותב אל וידאו EEG בשרשור הזה וכותבים הולטר בטעות, כשאנו יודעים שבוידאו EEG המכשיר יוצמד אליו. כמו שכתוב בקישור הזה. תודה על ההארה

rosso2004

New member
אולטר

פשוט לעמוד על כך אפילו אם לרופא זה לא נראה פשוט מנסיון אישי.

תשובה מאוד נכונה../images/Emo127.gif

ממליצה לקבוע תור לנוירולוג שלא שלח אל בדיקת האולטר, במידה ולא יסכים לשלוח (חשוב לדעת מה הסיבות לכך שלא שולח לבדיקה) אפשר לקבל חוות דעת של מומחה בנוירולוגיה דרך כל ביטוח נוסף של הקופ"ח אליה אתה שייך ולקבל החזר. ניתן תמיד לערב גם את רופא המשפחה. והחשוב מכל, ברוכים הבאים כמובן

ReL17

New member
תודה - השאלה העיקרית שלי

השאלה העיקרית שלי היא האם פרכוס פתאומי שלא נמשך יותר משנייה מראה שאני חולה באפליפסיה? לאף אחד במשפחה שלי אין את המחלה יש בכלל טיפול רפואי כנגד פרכוסים פתאומיים?

DesertVoise

New member
ל-ReL17

אנחנו לא יכולים להגיד לך.יש אנשים שמפרכסים בכניסה לשינה , וזה לא אפילפסיה. באם הפירכוס קורה כל יום, אז יש טעם להצמיד מכשיר. אין קשר לעבר מישפחתי. במידה והרופאים יאבחנו אפילפסיה , אז יש טיפול שלרוב עוזר. במידה ולא, אין שום סיבה לקחת כדורים.

rosso2004

New member
פירכוסים

מפירכוסים קצרים שלא מטופלים בכדורים אפשר לקבל התקף גדול.

DesertVoise

New member
הי

אני ממש לא יודע. אני מניח שהסיכוי של מי שיש לו פרכוסים לקבל התקף גדול, גדולים הרבה יותר ממי שאין לו ביכלל.

למעלה