פרכוסים - בסוכרת

פרכוסים - בסוכרת

אני סובל מסוכרת כבר מספר שנים . לכל אורך הזמן שו אני סובל מהמחלה אני מפרכס (היפוגליקמיה) בכל פעם שאני נמצא תחת לחץ מסוים , וזאת למרות שאני יחסית מאוזן ומשתמש במשאבה . הפרכוס מגיע למרות שאני מספיק לאכול סוכר או לשתות משהו מתוק . בעבר היו לי התקפי היפו קשים ללא סימנים מקדימים , כיום המצב שונה אולם אני עדיין מפרכס פעם בכשלושה , ארבעה חודשים . האם יש מישהו עם סיפור דומה או שמכיר סיפור כזה ויכול לתת לי עצה מה לעשות בנידון.הרופאים טוענים שמצבי היפו אלה והפירכוסים קורים על רקע נפשי (לחץ , דיכאון) ונשלחתי גם לטיפול פסיכולוגי שנמשך 3 שנים , אולם התוצאות לא השתנו . אשמח לשמוע ולקבל עזרה בנושא . יון היחיד.

אממממממממ

מה אתה חושב? ממה נגרמים הפרכוסים? אם אתה מסכים עם הרופאים אולי בתקופות קשות יותר צריך גם לבדוק יותר כדי למנוע? אולי לקחת כדורי הרגעה כלשהם? או להפחית את הבאזל בתקופות מועדות לפורענות. ועוד משהו אם אתה מספיק לאכול/לשתות לפני הפרכוס אולי סוג המזון שאתה אוכל גורם לכך אולי להתיעץ עם דיאטנית או למשל לאכול טבליות גלוקוז שהן יותר מהירות? נשמח לשמוע עוד ממך

epy

New member
שאלה

האם אתה מספיק למדוד את רמת הסוכר במצבי היפו כאלה? באיזה רמות מדובר? גם אני סובלת מה"קפיצות" האלה אולם רק כשרמת הסוכר כבר כמעט שואפת לאפס. זה לא קורה הרבה אבל כשזה קורה זה בעיקר מתוך שינה. ברור לי שהפרכוסים האלה אצלי נובעים ישירות מרמת הסוכר.

למעלה