פרכוסים בגורה

lio2004

New member
פרכוסים בגורה

גורת קינג צארלס בת חצי שנה.
לפני כחודש ראיתי שהיא מריירת ונועלת את הפה. היינו אצל הוטרינר והארוע חלף. לפני יומיים כחצי שעה אחרי שקבלה אמפולה נגד פרעושים חזרה תופעת נעילת הפה וריור. היו סימנים שליקקה את האמפולה מאיזור הגב התחתון. הוטרינר נתן לה זריקה נגד בחילות וזה עבר. בשעות הערב היא פירכסה פעמיים בהפרש של 3 שעות. ארוע דיי מבהיל. היא אושפזה להשגחה ללילה. בצעו בדיקות דם כי היה חשד לבעיה בכבד אבל בדיקת הדם היתה תקינה ונשלל כמעט לחלוטין הכבד.
העניין הוא שהם מבקשים להמשיך עם בדיקות נוירולוג. וכאן אני בבעיה. ההוצאות סביב הבדיקות מאוד יקרות וקשה לי כלכלית.
אשמח לדעת אם משהו עבר בדיקות נוירולוג ומה זה בדיוק אומר. בכמה כסף מדובר והאם נראה לכם שאחרי 2 פרכוסים צריך להכנס לבדיקות כאלה או לחכות. האם יכול להיות שהחומר מהאמפולה גרם לכך?
 

marx04

New member
ממליץ לשאול את הוטרינרים ובפורום רפואת חיות מחמד

שלום לך,

בראש ובראשונה הייתי שואל את הוטרינר המטפל למה נועדו הבדיקות ומה הן נועדו לגלות או לשלול. כמו כן, לאחר קבלת תשובות, הייתי שואל, מה צפוי להיות הטיפול בכלבה בהנחה שיתברר שהיא סובלת מ-X או מ-Y, ומה עלויות הטיפול.
במקביל, קיים בתפוז פורום רפואת חיות מחמד, ובהחלט מומלץ לשאול גם שם.

בריאות שלמה לגורה.

בברכה,

אורי.
 
למעלה