פרי פורם ShadowRun!

Sabre Runner

New member
המשך

להב שם את רגלו על הקיר ומשך בידית. המנעול על הדלת צפצף נעילה. הוא נתן לידית משיכה חזקה אבל שום דבר לא זז והמנעול צפצף עוד פעם. הוא התכופף ונתן עוד משיכה. המנעול צפצף לידו. הוא נקש עליו והתרומם. לידו היה ביתן קטן. הוא הסתכל דרך הזכוכית וראה בפנים מחשב. הוא בדק את הדלת: פתוחה. הוא נכנס פנימה. המחשב המהם לעצמו כשנדלק והעלה מסך שמציג את הדברים האחרונים שנכנסו למחסן. שלושת הקופסאות שלו הגיעו היום בבוקר והעברתם לבעליהם נרשמה למחר בבוקר. להב נפטר מהרשימה. "איפה השליטה של הדלת?". הוא לא היה צריך לחפש הרבה. בתפריט השליטה הראשי של המחסן היתה קבוצת שליטה על הדלת. הוא לחץ על פקודת הפתיחה. המנעול צפצף בשמחה והדלת התחילה להחליק הצידה. להב כיבה את המחשב וחזר על האופנוע.

ayana

New member
אוקיי אז גם אני אשנה גישה...

תיליה זזה הצידה בזריזות והסתכלה ממחבואה על אופנוע ענק היוצא מהמחסן, היא נסתה לראות מי רכב על האופנוע אך סונוורה מהפנסים ולפני שהספיקה לחמוק האופנוע דחף אות בכוח הצידה לתוך קיר... האופנוע ורוכבו לא נפגעו רק סתו מהכביש וניכנסו לתוך ערמת ארגזים....

Sabre Runner

New member
לא הבנתי כמעט כלום מההודעה שלך.

ואני גם לא אוהב שמשתלטים לי על הדמויות. ב"ד: להב על על האופנוע והמריץ אותו בזמן שהדלת הרחבה נפתחה. הוא נסע עם האופנוע באיטיות החוצה. הוא עצר את האופנוע על המזח בחוץ והסתכל מסביב. המזח היה ריק, עד כמה שהוא יכול לשפוט. הדלת מאחוריו היססה לכמה שניות ואז החלה להיסגר. היא פגעה במנעול שצפצף נעילה שוב. הוא העביר את התיק לשתי כתפיו וירד חזרה אל האופנוע. הוא הרים את כיסוי הראש של המעיל ומשך אותו על מצחו. ---------------------- "אוקיי, הוא הגיע. מה עושים איתו עכשיו?" שאל הטכנאי. "בוא נראה," הטכנאי השני הרים דף מהשולחן והסתכל עליו. "הגעה... חפצים... תחבורה... כסף." ---------------------- "איפה מכונת הכסף הכי קרובה?" להב שאל. המסך הקטן התחיל להציג מפות. דרך הוצגה וכתובת של מקום רחוק מספר בלוקים מהנמל. הוא משך את ידית הדלק והאופנוע המהם במורד הרציף.

Sabre Runner

New member
ayana, זאת ההזדמנות האחרונה שלך

לעצור את להב, אם את רוצה. אם לא תשימי הודעה עד מתישהו היום בערב או מחר בבוקר אז אני אמשיך.

snift

New member
אזעקות התחילו לילל ברחבי בניין.

הדמות הלא ברורה התנתקה מהמסוף המיושן והחלה לנוע לכיוון המסדרון. בחוץ החלו השומרים להתאסף מסביב לחדר, מבט מהיר גילה שאין שומרים בעלי עיניים קיבנרטיות, הדמות הצטרפה אל השומרים והחלה לחפש את "הפולש". בהגיעם למעלית, חמקה הדמות לתוך המעלית ועלתה שלוש קומות למעלה. בקומה ה 74 פנתה ליציאת החרום וקפצה למטה. מספר מטרים לפני האספלט המלולכלך של הרחוב, נבלמה לפתע הנפילה, ואל הרחוב נחת בקלילות אלף הדור. הוא התבונן ימינה ושמאלה ופנה ללכת בחיוך.

snift

New member
בכניסה לסימטה האלף נעצר.

בתוך הסימטה עמד איזה ג´ונסון ודיבר עם דמות גדולה ולא ברורה, אשר האלף חש מיש שהיא השתמשה בקסם מסוג כלשהו, אך בגלל שהג´ונסון עמד בינו לבין הדמות, לא היה יכול לדעת מהי הדמות. הג´ונסון מסר משהו לדמות ופנה לכיוון האלף, לחש זיקית קטן הטמיע את האלף בבניין. כאשר עבר האיש לידו זיהה אותו האלף, הוא עשה איתו עסקים בעבר. עכשיו כשראה את הדמות, זיהה את האישה מייד, גם איתה היו לו בעבר עסקים.

ayana

New member
מל"ד: האישה הזו היא תיליה?

כי תיליה נכנסה כבר למחסן........ אבל אם התכוונת שזו תהיה היא אני אשנה את המהלך שלה כדי שיתאים....

Catty

New member
מממ....

לא הבנתי כלוווווווווום... אני בקושי יודעת משו על המרוצללים אבל חפיףףף

Catty

New member
קראתיייייי את כל מה שדרגורן כתב

אך כמובן ששכחתי הכל!!! אוף

ד ג י

New member
באותו זמן...

הסתכל דרל אחת הזגוגיות ג´קו. הוא ראה את כל העסקים של ג´ונסון, והמשיך לעקוב אחריו, הוא מנוסה בתור סמוראי רחוב וידע שיוכל לרצות את מעסיקו בכך שירצח את ג´ונסון.

Streetcat

New member
[email protected]

מעוד אודה, אם תשלך לי את ספרי החוקים של מרוצללים; רצוי באנגלית, כי למחשב החדש שלי יש בעיה עים עברית...

שאלה

לפי מה שאני זוכר (ראיתי את הספר של מרוצללים פעם) לא מופיע בספר שום דבר על דרקונים אז מה עושים הדרקונים בעולם המרוצללים ?
? (אם הם קיימים בכלל)

דרגורן

New member
לאחר הופעת הקסם נפוצו שמועות

שהדרקונים גם חזרו, ואחרי כמה זמן אחד הדרקונים ששמו ארוך ומעצבן ניהל תוכנית אירוח מצליחה ולאחר מכן רץ לראשות הממשלה, זכה ושבוע לאחר מכן נרצח. אף אחד לא יודע איך הוא נרצח, למה הוא נרצח או מי רצח אותו...

דרגורן

New member
טוב, נוצר קצת יותר מידי ברדק... אז:

אנא שילחו לי למייל או למסרים של תפוז את הפרטים הבאים: תיאור של הדמות שלכם (גזע, גודל, תכונות בגדול, יכולות וכו´) מטרתה בחיים התחלת העלילה ואני אנסה לעזור לכוון את העלילות (במסגרת ה-Free Form, אני לא מתכוון לשה"מ אלא יותר לתת עצות לשחקנים ושהם יכתבו לבד את העלילה...) מה דעתכם?

BluePrint

New member
אהההם... אאאהההההמממםםםם!!!!!

נראה לי שפספסת כאן את הכוונה. החלק המעניין ביותר במשחק מסוג זה, הוא לגלות תוך כדי משחק איך ולמה פועלת כל דמות, ואם אתה תדע הכל מראש זה לא יהיה הוגן כלפיך. אם אתה רוצה להנחות את העלילה, תן לנו קצת מידע על המתרחש בעולם כרגע: מי נלחם במי ולמה, מה מוציא אנשים לרחובות (או משאיר אותם בבית), מה רואים בחדשות כל פעם שמדליקים טלביזיה..... כך כל אחד יוכל לבנות את הדמות שלו יותר בקלות ונוכל להתחיל לשחק כשהדמויות יודעות מה הן הולכות לעשות בהודעה הבאה. עצה לעצמי: (וחבל שאני לא תמיד מקשיב) חוץ מלפעול בשביל להשיג את המטרה שקבעתי לדמות, תמיד לדעת מה אני רוצה לעשות\שיקרה בהודעה הבאה.

גורבש

New member
אני מסכים עם בלופרינט. ../images/Emo11.gif

תאור העיר יהיה טוב (רובעים וכו). וכן אילו תאגידים גדולים פועלים פה. יפתח פתיל חדש למשחק - ובו ישורשרו רק הודעות שקשורות ישירות לפעילות הדמויות במשחק, לא מל"דים ולא הצעות. דברים כאלו ישורשרו בפתילים אחרים ! כל הודעה שלא קשורה תימחק, ועל כן אני ממליץ לא לשרשר להודעות כאלו תגובות שהן המשך של המשחק (כי הן ימחקו עם ההודעה).

למעלה