פרי פורם ShadowRun!

דרגורן

New member
פרי פורם ShadowRun!

טוב, הסברתי לכם בגדול מה זה ShadowRun, אז יאללה לשחק! הערה קטנה, "ג´ונסון" זה כינוי לאדם שעובד בתאגיד ובד"כ שוכר אצנים (Runners), הסיבה היא מכוון שהם אף פעם לא רוצים לספר את שמם האמיתי... (במחשבה שנייה, גם האצנים לא רוצים לדעת
) ----------------------------------------------------- אור מהבהב של פנס רחוב האיר את הסימטה לסירוגין. "שיט, המקום הזה שורץ עכברים!" ישר קולטים עליו שהוא ג´ונסון, הוא אפילו מריח כמו תאגיד! אני יוצאת לאיטי מבין הצללים, מנצלת את התאורה הלקויה בשביל לגרום לג´ונסון לחשוב שאני יותר גדולה ממה שאני. "ש´לום, אני רוק. אני מ´צטער על ה´יחור.." הג´ונסון בודק אותי למעלה ולמטה, אני בודקת אותו בחזרה "טוב, בוא נעשה את זה זריז, המקום הזה לא מוצא חן בעייני" הוא נשמע עצבני אני מחייכת בפה מלא שניים, הוא לא הבחין מבעד לאשליית הטרול שלי... "ה´בנתי ש´תה צריך שרירים!" כמה שהוא פחדן! לו הוא ידע מה באמת הולך לקרות הוא כבר היה בורח מזמן! "אני צריך שתשבור למישהו את הצורה! תראה לבנ@*נה הזה שהוא יכול להתעסק איתי ולחיות! התשלום שאני מציע הוא אלף ניו-ין עכשיו ועוד אלף בסיום הפעולה..." הוא שלף את ידו מכיסי המעיל והושיט לי חבילה מגולגלת של שטרות, אני פותחת את החבילה וסופרת מהר, אנחנו מסיימים את הפגישה מהר וקובעים להפגש פה בעוד שבוע. כאשר הוא מסתובב ללכת אני מחכה שהוא יתרחק ומודיע בקשר "המאתר הושתל! תתחילו לעקוב!"....

Gilgam69

New member
אני יכול להיות טרול שאמן?

שבעיקר הוא שאמן אבל אוהב (ויודע) איך להכניס למי שצריך, שזה לרוב מי שפשוט אומרים לו.

DDN

New member
בינתיים, במקום מרוחק

לגיל: בטח שאתה יכול, אבל למה שתרצה לשחק משהו שמוכר לך מהמציאות היומיומית? (טרול שמן?!) --------------------------------------------------------------- בינתיים במקום מרוחק, אוסטין ווגנר סיים לנקות (לנקות? להבריק!) את הקנה של תמ"ק העוזי 4 שלו. הוא הסתכל בבוז על הגופה שנראתה יותר כמו מסננת מתחתיו, וגם על הגופה שנראתה כמו אוסף פחיות שימורים שחוברו למישהו בשר ודם. "איפה הג´ונסון הזה?" שאל את עצמו, הוא יצא מהסמטה, הניח על ראשו את כובע הבוקרים שלו (וזכה למבטי בוז מעוברי אורח - לא אוהבים טקסנים פה) ונכנס לפאב הרועש. הוא ניגש ישירות לברמן, ותפס אותו בדש הבגד: "אני אומר לך קרטר, פעם הבאה שאתה מנסה להוריד אותי, תמצא מישהו יותר טוב. קופרנדה?" הוא הרפה מהברמן המפוחד והתיישב ליד שולחן, מחכה לפגישה שנקבעה מראש.

Gilgam69

New member
לפתע נפתחה דלת הפאב בחוזקה

ולתוך הפאב עטוי העשן נכנס יצור מאסיבי וגדול, ספק טרול ספק אורק, שבקושי הצליח להשתחל בדלת הכניסה. הוא היה מלא כתובות קעקוע וסימונים מוזרים. למרות שמספר מבטים ננעצו בו כאשר פסע לאורך מקום מסריח שכזה, המולת המקום אפילו לא נחלשה לרגע. היצור המאסיבי נעצר ליד אדם היושב לצד שולחן ונראה כאילו נשלף מהמערב הפרוע והניח ידו על כתפו. "בוא, קאובוי", אמר צ´רנאק בגיחוך, "צריך לזוז. הודיעו בקשר שהעניינים התחילו להתגלגל ואנחנו לא בדיוק קרובים, אתה יודע. אתה ועסקי הצד שלך..."

DDN

New member
הם נסעו בדרכים.

שני השותפים טיפסו על אופנועי ה"סקורפיון" שלהם, ודהרו על הכביש. הם נסעו על הדרך הראשית, עד שירדו לדרך צדדית ואפלה. מתחת לגשר התגלתה צלליתו של אדם מחוייט. אוסטין ירד מהאופנוע שלו, שלף את נשקו וכיוון אותו אל הג´ונסון. "דבר ילד!". "אוקיי אוקיי!" אמר הג´ונסון, "כל מה שאני רוצה זה שתשיגו לי מידע", אוסטין בא לשאול למה הוא מתכוון, כשצ´רנאק זינק עליו והשטיח אותו לרצפה, את כדורים התחילו לשרוק באוויר.

BlueBeIl

New member
מותו של טרול

הוא עניין מוזר, ולא נוהגים לדבר בו. אך הפעם נחרוג ממנהגנו כדי לספר לכם את הסיפור הבא (ולמי שתוהה, אני לא משתלטת לדני על הדמות, הסכמנו ביחד באיי סי קיו בערך על מה שאני כותבת כאן): מטח הכדורים נחלש פתאום, ואוסטין שמע זעקת כאב. הוא הרים את ראשו, והספיק לראות שתי צלליות צונחות לריצפה. מאחוריהם נגלתה לעיניו עוד צללית, שחסמה את האור שהפיץ פנס הרחוב שהיה מאחוריה. הוא שמט את ראשו חזרה. צ´רנאק היה כבד. אפילו יותר כבד מכרגיל. לאחר כמה רגעים הוא הרגיש שמגלגלים את צ´רנאק מעליו. הוא הסתובב אל גבו,והביט אל האישה שעשתה את זה. פנס הרחוב האיר על פניו והאישה נשמה נשימה מופתעת. "אוסטין!" היא לחשה. אוסטין בחן אותה, כדי לנסות לזהות אותה, להבין מאיפה היא מכירה אותו, אבל לא היה הרבה מה לזהות. פניה היו רגילים לגמרי. שיעור חום, עיניים חומות, לא מכוערת וגם לא יפה. לא היה לה שום דבר חריג בפניה, ואם זאת גם לא יופי בולט. היא הייתה ממוצעת ורגילה. ממוצעת ורגילה מדי. אבל אוסטין לא התעמק בשאלה הזאת עכשיו. "מה קרה לצ´רנאק?" הוא שאלה את האישה. היא לא ענתה לו. הוא התרומם על מרפקיו והסתכל סביב, מחפש את צ´רנאק. הדבר הראשון שראה היה גופתו של הג´ונסון, שכנראה נפגע תוך כדי הירי. והדבר השני היה צ´רנאק, שוכב על גבו, כשדם נוזל מחזו המפולח (הו כמה דרמטי!).

Sabre Runner

New member
מחסן 18, נמל 11, סיאטל.

היה חושך כמעט מוחלט. אור קלוש הגיע ממנורה שעמדה בחוץ ובקושי האיר את ארגז העץ הגדול שעמד בפינה. דפיקה נשמעה מבפנים. עוד דפיקה. מכה חזקה פירקה את המסמרים בצד אחד של הארגז וקרעה את המסמרים מהצד השני. המכסה נחת ברעש מאחורי הארגז. גבר לבן עמד בתוך הארגז והסתכל מסביב. הוא לא היה הרבה יותר גבוה מהארגז. הוא העביר את ידו דרך שערו הבלונדיני-כהה. הדבר היחידי שלבש היתה ערמת סטריאופורם שמילאה את הארגז. הוא הסתובב, הרים את המכסה והסתכל על המדבקה. "מכיל: ´להב´. נמען: רורוני קנשין, סיאטל. מוען: ריק. שביר. הצד הזה למעלה." "להב," הוא אמר לעצמו. "רורוני קנשין??" וטיפס מחוץ לארגז. הוא עמד שם והסתכל מסביב. מטר שבעים וקצת, שיער בלונדיני כהה וקצר. גוף רזה וקצת אתלטי. הוא עבר על הארגזים האחרים אחד אחד. הוא ידע שהוא מחפש משהו עד שעלה עליו. על ארגז קטן יותר היה כתוב "מכיל: ´להב´ - תוספות א´" ועל ארגז קצת יותר גדול היה כתוב "מכיל: ´להב´ - תוספות ב´". הוא הלך אל הארגז הקטן יותר, ואחרי מכה מדוייקת לכל פינה, הוריד את המכסה והסתכל פנימה. הוא הוציא ממנו חליפה שחורה בדיוק בגודל שלו. הוא התחיל להתלבש.

ayana

New member
בנתיים...

בחוץ, באחד מהמזחים האפלולים הסתובבה לה דמות לבושת גלימה שחורה ומצנפת שהסתירה את פניה, תיליה עצרה מול מחסן 18 והביטה בו. אז הרימה את ידה הימנית שהיתה עטופה בתחבושת ונגעה בדלת, בידה השמלית שהיתה גם היא עטופה, הניחה על הציר אבקה שתמנעה ממנו לחרוק...

Sabre Runner

New member
עוד לא ראית כלום.

החליפה הייתה חלק יחיד בשביל אטימות מוחלטת אבל עוצבה כדי להיראות כמו בגדים רגילים. להב לבש אותה וחגר אותה. היא נראתה עכשיו כמו זוג מכנסיים שחורים וחולצה שחורה. הוא נעל את הנעליים הרכות. הוא הוציא את המעיל מהקופסה וראה שנדן של חרב תפור לגב. הוא לבש את המעיל והוציא את החרב, קאטאנה 3000, מהקופסה. עבודה מדהימה ועיצוב מהמם. הוא השחיל אותה בנדן ובדק מה עוד נשאר בקופסה: אקדח קטן, גליל דק וקצר ותיק שחור ומלא. הוא שם את הדברים בכיס ואת התיק הוא כיתף. להב עבר לקופסה השנייה, "תוספות - ב´". היא לא הייתה מעץ. זה היה ארגז פלדה בגודל 2.5 מטר על מטר על מטר וחצי. לא היה לו שום סיכוי לפרק אותו במכות. הוא עבר עליו מכל צד עד שראה מכסה בקצה אחד. הוא הרים אותו. מתחתיו היה משטח ירוק קטן ומדבקה מעליו עליה היה כתוב "נא העמד את עינך מול הסורק". הוא החזיק את הקופסה משני צידיה והתכופף אל הסורק. שום דבר לא קרה. הוא התרומם והסתכל על הארגז שוב. הוא לקח צעד לאחור וקירות הארגז נפלו לצדדים, מגלים אופנוע כביש שחור ומבריק.

ayana

New member
מעניין....

תיליה נכנסה למחסן, מגפי העור השחורים כמעט ולא נשמעו כאשר צעדה פנימה ´מקום מושלם להעביר בו לילה´ היא חשבה. אך אז שמעה רעש מהחדר הסמוך, היא נדרכה, ידה האחת אוחזת ברזטאר שבחגורתה. היא צעזה לכיוון הרעש ---------------------------------- רזטאר- דומה בצורתו ליויו רח עשוי ממתכת- ומהעיגול נישלפים להבים- נשק מסובך מאוד לשליטה- אך מי שכן שולט בו יכול לפגוע ביריבו קשות ואף להרגו בהינף יד אחת...

Gilgam69

New member
גררר... זנחתי את דמות הטרול לטובת

משהו אחר (פרטים בהמשך) אבל אני כבר לא יודע איפה להשתחל...

BlueBeIl

New member
גם אני הייתי רוצה הצטרף

אבל אין לי ממש לאן לדחוף את הדמות שלי.

BluePrint

New member
אני מייד מגיע, אל תחכו לי. (מל"ד)

אבל לפני כן, אני רוצה לציין משהוא ששמתי לב אליו: קריסה של TIC. אני בטוח ששמתם לב שכאן בפורום כמות משחקי הFreeForm שנפסקים, כמעט ועולה על כמות המשחקים שמותחלים. ומה שנראה לי שגורם לזה (פרט לSR שהיצירתית שלו לוקחת יותר מדי חופשות) הוא המחסור בתאור המצב בעולם. אני מתכוון להסברה על הכוחות הפועלים, מי שולט, מי חותר מתחת לשילטון, מי מנסה להעיר את הרשע הקדמוני..., או במקרה של מרוצללים: מה הוא הסיפור ה"חם" שמופיע כל יום בGNN. אני מודע לבעייה שזה יכול לגרום, וכבר ראיתי איך פרוט כזה יכול להרוג משחק מרוצללים עוד לפני שהוא מתחיל, אבל זה קרה רק בגלל שהשחקנים החליטו להיות הכוחות הפועלים ולא הרצי-צללים. אני מתחיל לסטות מהנושא ולבלבל את עצמי אז כדאי שאגיע כבר לנקודה החשובה: דמויות עם מטרה בחיים. אל תכתבו סתם: "הדמות היתה שם, עשתה כך, ואז קרה משהוא". כמובן שזו התחלה מצויינת לפתיל (ואני משתמש בה בעצמי כל הזמן), אבל לפני שאתם כותבים את זה תחשבו "למה", למה הדמות שם?, למה היא עושה כך, ולמה היא תגיב איך שתגיב למה שקרה בגלל\במקביל\בעקבות. רקע לדמות הוא חשוב מאד, ואני תמיד דואג שיהיה לפחות קצת מזה לדמויות שלי (ואני בטוח שאתם חושבים שאין להן כלום), אבל על רקע אפשר לעבוד תוך כדי משחק ולבנות אותו מפרעית (Retroactive) לפי האופי שקבעתם לדמות שכבר פועלת בשטח. אבל הכי חשוב (לדעתי), זה למה הדמות נמצאת איפה שהיא נמצאת בהתחלה, למה היא עושה את מה שהיא עושה, ומה היא מתכוונת להשיג בזה\לעשות אחרכך. ולפני שאתם בועטים בי שוב: "איך אתה מעז!, כמובן שלא כותבים את כל הרקע\דף דמות בהודעה הראשונה". (איי איי, סליחה) אני רק כותב תגובה לחוסר ההחלטיות של Gilgam69.

Sabre Runner

New member
הפרעה

להב ליטף את האופנוע מאחורה ועבר קדימה. הציפוי השחור החזיר את האור הקלוש בצורה כמעט מושלמת. אם רק היה יותר חזק, להב היה יכול לראות את פניו משתפקים בציפוי האופנוע. הוא עלה עליו. האופנוע היה דיי גדול. להב לא יכול היה להניח את כל רגלו על הרצפה כשישב עליו. הוא הניח את ידיו על הידיות ולחץ על כפתור ההתנעה. האופנוע המהם ומסך דיגיטלי קטן נפרס על מה שצריך להיות לוח המחוונים של האופנוע. לוגו קצר שהציג את האופנוע כקוואסאקי סופר-אגלי הופיע ונעלם, משאיר מאחוריו את המכוונים הרגילים של האופנוע ועוד קטע רחב בתחתית המסך שהיה רק. הוא משך את ידית הדלק והאופנוע המהם חזק יותר. הוא הכניס להילוך ונסע לאט לכיוון הדלת הרחבה של המחסן. הוא עצר את האופנוע ליד הדלת והלך לבדוק איך אפשר לפתוח אותה מבפנים.

ayana

New member
התקפה...

תיליה שמעה רעש של אופנוע היא זינקה מעל לאחד הצינורות שבתיקרה הסתובבה ופרצה את הדלת הגדולה בבעיטה מסובבת אז נחתה על הרצפה שוב בעמדת התקפה שידה אוחזת בראזטר אך היא עדיין לא שלפה אותו...

ayana

New member
מה קורה פה??????

אני לא כתבתי את השתיים האחרים... :/

Sabre Runner

New member
לא כל כך הבנתי את ההודעה האחרונה.

המחסן הוא כמו האנגר קטן: ריבועי, נראה כמו בית קלאסי מבחוץ עם תקרה גבוהה ומרוצף בארגזים שונים ומשונים. נגיד שהוא כפול ולהב בצד אחד שלו ותיליה בצד שני שלו. להב כרגע עומד ליד הדלת הראשית, האופנוע חונה לידו, והוא מנסה לפתוח אותה ולצאת החוצה. יעזור לי אם תתחילי הודעה ´אקרובטית´ מהתיאור המיקום היחסי של הדמות שלך ביחס לשלי.

ayana

New member
זה יה חוסר הבנה שלי...

אני חשבתי שאתה רוצה לצאת מהאגף.. כשהדמות שלי נמצאת בכניסה.... .

Sabre Runner

New member
אבל כתבת שהיא נכנסה.

טוב, אני אתייחס למחסן כמחסן כפול כשתיליה נמצאת בצד השני שלו ולהב עדיין לא שמע אותה.

למעלה