פרי פורם ShadowRun!
טוב, הסברתי לכם בגדול מה זה ShadowRun, אז יאללה לשחק! הערה קטנה, "ג´ונסון" זה כינוי לאדם שעובד בתאגיד ובד"כ שוכר אצנים (Runners), הסיבה היא מכוון שהם אף פעם לא רוצים לספר את שמם האמיתי... (במחשבה שנייה, גם האצנים לא רוצים לדעת
) ----------------------------------------------------- אור מהבהב של פנס רחוב האיר את הסימטה לסירוגין. "שיט, המקום הזה שורץ עכברים!" ישר קולטים עליו שהוא ג´ונסון, הוא אפילו מריח כמו תאגיד! אני יוצאת לאיטי מבין הצללים, מנצלת את התאורה הלקויה בשביל לגרום לג´ונסון לחשוב שאני יותר גדולה ממה שאני. "ש´לום, אני רוק. אני מ´צטער על ה´יחור.." הג´ונסון בודק אותי למעלה ולמטה, אני בודקת אותו בחזרה "טוב, בוא נעשה את זה זריז, המקום הזה לא מוצא חן בעייני" הוא נשמע עצבני אני מחייכת בפה מלא שניים, הוא לא הבחין מבעד לאשליית הטרול שלי... "ה´בנתי ש´תה צריך שרירים!" כמה שהוא פחדן! לו הוא ידע מה באמת הולך לקרות הוא כבר היה בורח מזמן! "אני צריך שתשבור למישהו את הצורה! תראה לבנ@*נה הזה שהוא יכול להתעסק איתי ולחיות! התשלום שאני מציע הוא אלף ניו-ין עכשיו ועוד אלף בסיום הפעולה..." הוא שלף את ידו מכיסי המעיל והושיט לי חבילה מגולגלת של שטרות, אני פותחת את החבילה וסופרת מהר, אנחנו מסיימים את הפגישה מהר וקובעים להפגש פה בעוד שבוע. כאשר הוא מסתובב ללכת אני מחכה שהוא יתרחק ומודיע בקשר "המאתר הושתל! תתחילו לעקוב!"....
טוב, הסברתי לכם בגדול מה זה ShadowRun, אז יאללה לשחק! הערה קטנה, "ג´ונסון" זה כינוי לאדם שעובד בתאגיד ובד"כ שוכר אצנים (Runners), הסיבה היא מכוון שהם אף פעם לא רוצים לספר את שמם האמיתי... (במחשבה שנייה, גם האצנים לא רוצים לדעת