פרי עץ הדעת

שמים1

New member
פרי עץ הדעת ../images/Emo79.gif

בצלם נבראה מפרי פיתוי עינגה נפשה, נפקחו עיניה לראות עירומה לראות עירומו , לדעת . ובעודה משילה תומת עדן מגורשת ונכלמת , הושיטה ידה, שזרה גורלה בגורלו, תשוקתה נשזרת בתשוקתו. מרחוק ציפור גן עדן תוותה תווים של ערגה, בשבילים של עצב התנגנו עדי אהבתם.

mr_lonely

New member
קול אחד

חושך על פני תהום ורוח אלוהים מרחפת מעל פני המים קול שלווה דקה. רק קול אחד פולח את הדממה, אני באה, אני באה. מבעד לעלי תאנה היא באה ונהר יוצא מעדן.

שמים1

New member
עלי תאנה ../images/Emo79.gif

עלי תאנה כסותה מרחפת בשבילי תאווה, ערפילים יעטפו ערגותיה, ובקול דממה דקה תשיר שיר תשוקתה. רוח מרחפת על פני המים ציפור שיר , תנעים קולה והיא תבוא אליך , קול צעקתה כחץ יפלח ליבך .

mr_lonely

New member
ממרחקים

מאזין לקולך ועירומה את בפניי, בכסות מלאה, במרחקים. עינייך העורגות וכפות ידייך הכלואות, לא כפותות, לפותות, מפותות... ממרחקים...

שמים1

New member
מרחק ../images/Emo79.gif

מרחק של נסיעה כמה שעות ספורות כמה מילים מבטים פגישה.... אהבה... וזה הכי קרוב שאפשר ליהיות ולעולם לא נדע....

mr_lonely

New member
אבני דרך

אבני דרך בשבילי חיים כאבני דרך בשבילי מטיילים, צעד אחר צעד, צומת אחר צומת, כדרך מתפתלת, מקצרת מרחקים.

שמים1

New member
אבני דרך ../images/Emo79.gif

במערבולת רגשות אובדן תחושות כל הפנסים כבו הלכתי מעט לאיבוד אבני דרך שהשארת כל ימי חייך במשעול חיוכיי במעמקי זכרונותי יובילו אותי עם אור כוכב זוהר להמשיך הלאה בנתיב חיי.

mr_lonely

New member
שבילים של חיים

שבילים של חיים, לאן הם מובילים ? תחילתם לעיננו וסופם מי ישורנו ? בשבילים של חיים טועים ותוהים. בשבילים של חיים אוהבים.

יערית 1

New member
בשבילי החיים

בשבילי החיים, בים מבוכים, ניצבת תועה, תוהה, נבוכה. בשבילי החיים, בגן של חוחים מחפשת נחמה . בשבילי החיים, בנתיב כיסופים פגשתי מבטך. בשבילי החיים, בים של ורדים מצאתי אהבתך.

mr_lonely

New member
ציפור השיר

ציפור השיר עדיין שרה, בכנפיה כבר זרקה שיבה, אוחזת בענף בשארית כוחה, אך בפיה מתנגן עדיין זמר נושן לאהבה בשניים.

מתבשמת

New member
צלם גופך ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

אני בך שוקקת, כפרי עינוגים. לשונך בי נוטפת, כדבש לאגנים. שובלך גולש לאורך יד, כאבניי חן ניגר. אחת אחת כפטם שד, נעלם בנקיקיי אוצר. קולך בעדני מותך, לגופי המתעגל. ניחוחי בצילך נמסך, בצלם גופך המערסל.

mr_lonely

New member
מרקדת

מרקדת באש תשוקתה איתה עולה על יצועה ואיתה היא מקיצה וברק האהבה כנרות בעיניה .

למעלה