פרי הדמיון בהופעה חיה!

Rudess

New member
פרי הדמיון בהופעה חיה!

יום שישי הקרוב - 10.1.03 בשעה 23:00 באזימוט בת"א הופעה של להקתי "פרי הדמיון"+ 2 להקות נוספות. מחיר כניסה : 40 ש"ח. לפרטים ובירורים: 053688708.052758251

Rudess

New member
אוקיי

להקת רוק ישראלית שמנגנת חומר מקורי עם הרבה השפעות חברי הלהקה: שירה וגיטרות: דודו רוז גיטרה: גיא סנדרוביץ´ תופים: בני קלצ´קו בס: יניב בן עמי קלידים : טל מקווים לראותכם!

begone

New member
"עם הרבה השפעות"

השפעות של אל-אס-די, או השפעות של שמעון פרס, או השפעות של שפעת? קצת אינפו, איש. לא יזיק לאף אחד, במיוחד לא ללהקה.

Rudess

New member
ברייטמן על הבוקר

אורי, התגעגעתי לחידודי הלשון החריפים שלך.... ובכן אנחנו מושפעים מהרבה להקות, ביניהן: GUNS N ROSES DOKKEN EUROPE DREAM THEATER ואפילו האלמנה השחורה הסגנון שלנו הוא רוק ישראלי מלודי עם השפעות מטאל,פרוגרסיב (נחשו מי מביא את ההשפעה הזאת...) . תבואו,תשמעו ותשפטו

RamiSun

New member
תגיד טל

בן-עמי הזה הוא אח או קרוב של הבן-עמיים האחרים ( 2 הגיטריסטים)?

RAKA

New member
ראיתי הופעה שלכם

ראיתי הפעה שלכם לפני מספר חודשים בברבי הישן, ואפילו בתור חובב רוק מתקדם נהנתי, הבחתי השפעות של RUSH והארד רוק איכותי משנות השבעים.אהבתי את הגיטריסט ובמיוחד את המתופף שהוא גרזן רציני. אשמח לבוא שוב

Rudess

New member
תודה

תודה רבה ידידי והינך מוזמן להופעה שלנו ביום שישי הקרוב במועדון האזימוט בת"א אשר תתחיל בשעה 23:00

Rudess

New member
עוד משהו

אל תשכח לבוא אלינו להגיד לנו שלום בהופעה בינתיים הנה תמונה עדכנית של הלהקה מההופעה הקודמת כדי שתוכלו לזהות אותנו: (מימין לשמאל) בני קלצ´קו - תופים גיא סנדרוביץ´- גיטרה מובילה יניב בן עמי - בס דודו רוז- גיטרות ושירה טל עופר קלידים

theriddler

New member
דוגמיות ברשת?

יש לכם אתר או שירים איפה שהוא?(אמברוזיה?)

Rudess

New member
עדיין לא

עדיין אין לנו משהו שאפשר להעלות לרשת ברגע שיהיה לנו משהו שמוקלט באופן רציני, הוא כמובן יעלה ויחשף לקהל הרחב.

RAKA

New member
ביקורת על ההופעה

צפיתי בהופעה ואת האמת די התאכזבתי החומר לא רע, אפילו טוב, אך זו לא אותה הופעה שראיתי בברבי הישן מבחינת הנגינה, אם אני זוכר נכון היה לכם מתופף מתולתל שהיה מדהים, וכרגע יש לכם מתופף חדש? הזמר לא משהו, אבל חשוב מאוד לציין שהגיטריסט מצויין. אהבתי במיוחד את השיר שפתח את ההופעה, בהופעה הקודמת החומר נראה לי יותר מתקדם, אולי בגלל המתופף.

Rudess

New member
תראה

אני אישית לא מכיר את המתופף הקודם, אבל לדעתי המתופף הנוכחי בני, הוא מצויין. לצערי הרב, דודו (הזמר) היה חולה במשך כל השבוע ועלה חולה גם להופעה, כך שביצועיו הווקאליים לא היו במיטבם עקב מחלתו. מה אתה חושב על הקלידן (אני ) ?

למעלה