פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים להתגוננות רחוב על ניהולו את הפורום, ההשקעה והתרומה שלו, ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך
המשך גלישה מהנה ב-
אנשים

../images/Emo10.gif תודה לחיים על התק' בה היה שותף

לניהול הפורום. התרומה שלו בדיונים מאחורי הקלעים היתה רבה: תודה חיים. לצערי הוא הגיע למסקנה שהוא לא יוכל להמשיך ולתרום לניהול הפורום באופן פעיל מחוסר זמן ולכן העדיף לפרוש מהניהול. לשמחתי חוסר הזמן הזה שלו נובע מהסיבות הכי ראויות שיש, והלוואי על כולנו כאלה סיבות לחוסר זמן. אז חיים: תודה על התק' הלא ארוכה שבה היית שותף לעשייה, והמון הצלחה בהמשך הדרך!!! נ.ב. ברור לך שהמשך כתיבה כאן בפורום הוא דבר שדורש פחות זמן, ושאם לא תתרום לנו כאן בפורום מהידע שלך ומהתובנות שלך, נשסה בך את בייבי יי האכזרית
ברגשות מעורבים, רן.

ששששש...

אני עושה רושם של ילדה טובה ועדינה כאן - אל תהרוס
(אבל כן, רן צודק בכל מילה
)

ננדין

New member
אני מצטרף לאיום של רן../images/Emo70.gif

אם אתה חושב שאתה הולך להפסיק לכתוב כאן אז תחשוב שנית... עכשיו סחבק ורן לא טיפשים, אם תפסיק לכתוב אותך לא נשלח את בייבי להתעמת איתך ישירות, אנחנו נאמן אותה בדרכי הנינג'ה הסודיות...

חבורה של חננות!

בחורה אחת בפורום, ואותה אתם שולחים לבצע את הפעולה????? פששש...אמיצים.

הייתי עושה את זה בעצמי

אבל אני בדיוק צריך להוריד את הכלב ואחרי זה לשטוף כלים, וחוץ מזה אני גם קצת מצונן וכואב לי הראש (תגידי לי, מה אני השתגעתי להתעסק איתו בעצמי?!).

ארליכית

New member
מתנדבת (לנסות) לעזור ../images/Emo13.gif

תודה לך חיים על התקופה האחרונה
דיר באלאק אם אני לא אראה אותך במפגשי פורום...
זוהר

תודה רבה לחיים

מקור לעצה טובה ופרספקטיבה שקולה וחכמה, מאחורי ומלפני הקלעים. מצפים לראות אותך איתנו עוד הרבה זמן, גם אם לא כחול. טל

../images/Emo201.gifתודה חיים

תודה על התקופה שהיית שותף לניהול, על העיצות והתכנונים,תמיד עם חיוך על הפנים, והמקלדת
אין לי ספק שתרומתך תמשיך, ואתה לא נעלם! היה לי כייף אדיר להיות אתך בניהול, מאחורי הקלעים. נועה

ננדין

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

חיים -
על כל מה שהשקעת ונתת לפורום ואני בטוח שנמשיך להנות מהידע והתובנות המאוד מאוד מעניינות שלך גם שאתה לא מנהל פורום.

חיים:

גם אם לא מצאת זמן להקדיש לניהול בפורום הרי שלא נותר אלא להודות לך על הנכונות מלכתחילה... אתה ללא סקר מאושיות הפורום
שלך, יובל.

פרישת מנהל נשמע חשוב ../images/Emo13.gif

אומנם תקופה קצרה , לא הרבה עבודה אבל שמחתי להכיראת העבודה שמאחורי הדיונים כאן. לפורום יש צוות ניהול מדהים , כזה שעושה לאמעט להצלחת הפורום ולקידומו . חוויתי מאחורי הקלעים את העבודה הרבה שמתרחשת ע"מ לקיים מפגש פורום "קטן" . תכנונים , מציאת מקום , שיחות עם אנשים , הרבה "פסיכולוגיה" של מאחורי אבל בהחלט מפגשים מוצלחים. אין לי ספק שעם צוות ניהול ועם חברים כותבים כפי שקיים כאן בפורום הוא ימשיך להתקיים ולפרוח. תודה חיים כהן התגוננות רחוב נ.ב: ותודה להוריי שהביאוני עד הלום כבר אמרתי ?

אמילי ב

New member
תודה רבה לך חיים

וחבל על הפרישה
אך כולי תקווה שתמשיך לכתוב בפורום ולתרום מהידע שלך בהצלחה

למעלה