פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לVariety על ניהול הפורום, ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

silverhawk

New member
אני מעוניין להצטרף ולהודות לגיא על

הניהול. למי מכם שלא יודע, גיא (Variety) הקים את פורום חלומות צלולים לפני כמעט 4 וחצי שנים(!), ב-03.06.01. זהו אחד מן הפורומים הראשונים שהוקמו בתפוז, וגיא ניהל אות בהצלחה במשך כל התקופה הזו. המודעות לנושא בארץ נמוכה ביותר, ואני סמוך ובטוח כי הפורום הכיר עולמות חדשים (מטאפורית ומילולית
) למספר עצום של אנשים. אני מעוניין להודות לך בשם כולנו, גיא, על העבודה הנהדרת שעשית, ומקווה שלמרות קוצר הזמן תמשיך לגלוש כאן ולהקנות לנו מן הידע שלך. תודה לך על הכל!

Variety

New member
"כבר אינני מנהל" מאת Variety

חברים יקרים
כפי שאתם רואים, הסרתי את עצמי מניהול הפורום
אז איך הכל התחיל אתם שואלים את עצמכם (כנראה שלא שאלתם אבל אם כבר העלתי את הנושא)
בחלומות צלולים נתקלתי לראשונה ממש במקרה. עד שלא שמעתי על הנושא בכלל לא זכרתי חלומות ולא היו לי חלומות צלולים! הדרך שלי להבין מהו חלום צלול התחילה בסדרת טלויזיה בדיונית בה דיברו לחצי שניה על חלומות. באותו ערב החלטתי להכנס לאתר שמדבר על פירוש חלומות. קראתי על חלום של מישהו שסיפר שידע שהוא חולם ונתקע בחלום וביקש לדעת איך מתעוררים ממנו מהר. לאחר כמה חודשים נתקלתי שוב באתר פירוש חלומות ושוב נתקלתי במושג Lucid Dreaming. הפעם החלטתי לחקור לעומק וברגע הזה הוקסמתי והתחלתי להתעניין ולחקור. לאחר שקראתי המון המון, התכתבתי בכל מיני אתרים ולבסוף החלטתי לפתוח את הפורום בתפוז. הסיבה שאני פורש מניהול הפורום היא שקשה לי לתפקד כמנהל עקב לוח זמנים צפוף מאוד. השתחררתי לא מזמן ואני עובד המון. זמן פנוי בקושי יש (יש עבודה, יש שפה ועדיין, קשה קשה :) אומנם אני פורש מניהול הפורום אך אינני פורש מעולם החלומות הצלולים (היומן חלומות עדיין מונח ליד המיטה) ומהכתיבה בפורום גם. אני רוצה להגיד תודה ענקית (
ככה גדולה) לsilverhawk המנהל התותח!
ו... נתראה בפורום!
תודה לכולם,
Variety - גיא

dreamgod save

New member
להתראות

ואו לא הייתי מלא זמן... בדיוק באתי לראות מה קורה וויריאטי עוזב?.. יש לי תזמון מעולה.. להתראות.. באמת אני לא מאמין שמישהו יש לו כל כך הרבה זמן לזה.. 4 שנים.. זה מלא.. בהצלחה בהמשך הדרך.

וואו, גיא, לזה לא ציפיתי

מצד שני, לא הייתי פה כבר הרבה זמן. חלמתי היום שרוצחים את מיסטר בין... זה היה קצת עצוב (רטרוספקטיבית - זה גרם לי לחשוב, שאולי חוסר רגשות בחלום זה עוגן, אגב.) עבודה מועדפת? בכל אופן, תהנה מכל רגע, ואל תשכח אותנו (באופן כללי, לא צריך לזכור אותנו אחד אחד:), ושהאל יהיה לצדך (וגם מרפי, לצורך העניין)

וואי ואתה עדיין תכתוב פה?../images/Emo10.gif

אני יודעת שאני לא נמצאת בזמן האחרון פה אני גם קצת עמוסה

sh00sha

New member
*מזילה דמעה* ...

רציתי להודות בשם כולם על פתיחת הפורום ועל הניהול המסור...! אל תשכח לחזור ולבקר! ... ואף פעם, אבל אף פעם אל תפסיק לחצלל!!! ממני, ומכל חברי הפורום, sh00sha. נ.ב אממ בנימה זו... אני יכולה להציע את עצמי כעוזר מנהל ? =)

FantasyCrawler

New member
את האמת..

האמת, בתקופה שהייתי פה אף פעם לא הגעת לפה, אז לא יצא לי להכיר אותך.. יצא לי לקרוא כמה נושאים שלך, תודה עלייהם ;) תשתדל לחזור!

למעלה