פרישת מנהל הפורום

1Reebok

New member
אממ... לא ממש הספקתי להכיר אותך

אבל לפי ה"הספדים" פה, אתה גבר שבגברים! ובהצלחה בהמשך הדרך

papal

New member
יש לי רעיון אנים

ואני חושב שכולכם תתמכו ברעיון זה נעשה בפורום אחר בפוז שאני חבר בו חברי הפרום הקבועים שו ביניהם משאל מי הם הכי היו רוצים כמנהל פורום- ואחרי שהם בחרו-- הם פשוט פנו כולם לתפוז ביקשו- והוא נבחר!! אז נתחלי בי כיוון שצאלה פרשה אני תומך בירדן אפרת- לך אני מתכנן דברים גדולים יותר- אז אל תעלבי לי עכשיו ולכל מי ששלח לי מסר באישי שאני ינהל את הפורום זה לא לעניין אני חושב גם לנהל את מאמ"ה וגם את הפורום תריך מישהוא שיהי גמיש מבחינתי האישית ירדן היא הבחירה הנכונה עכשיו תורכם ואפרת- שוב לך אני מתכנן משהוא אחר ;)

../images/Emo79.gifרעיון טוב...

אני בעד ירדן...
... אפרת - 'צטערת, פשוט את ירדן אני מכירה יותר זמן, וחבל שאותך עוד לא יצא לי להכיר מספיק
. וגם איך שאני מכירה את ירדן <להגיד ת'אמת - ממש מעט>, אני חושבת שהיא מתאימה...

זה לא לעניין!

לפי דעתי אנשים לא יכולים להחליט פה ולבחור בינהם זה סתם אי נעימות ולא כיף יש כלאלו שמכירים יותר את אפרת ויש כאלו שמכירים יותר את ירדן ובגלל זה אין אובייקטיביות מעבר לזה אני בטוחה שזה לא נחמד להם לראות מה כל אחד בוחר....באיזשהו מקום זה פוגע אז במקום להציע הצעות מיותרות בואו ניתן למנהלים של תפוז להחליט ולבחור כי זה ממש לא לעניין שאנשים יתחילו לעשות פה סלקציה!!!!!!!!! אני מצידי ששתיהן יהיו מנהלות רק שלא יווצר מצב שהן יפגעו מכמה אנשים שחשבו אחרת!!!!!!!! קיצר ירדנוש ואפי חולה עליכן בהצלחה ואל תסכימו לרעיון המלעון הזה- תנו למי שקצת יותר מבין להחליט....

papal

New member
אני בעד

גם ירדן וגם אפרת תותחיות על אבל- אני מייעד לאפרת דברים יותר גדולים -שהם ביני לבינה - ולכן אני אישית חושב שעדיף לא להיכנס לזה אבל כמו שכבר אמרתי- אפרת יותר מראויה בכל מקרה או ירדן או אפרת או ירדן ואפרת הכל ראוי אבל את דעתי בעניין השמעתי- ואת הסיבות שלי אני יפרט לאפרתוש באופן אישי ואני די בטוח היא תנטה להסכים איתי

efratushke

New member
אני באמת די פגע בי בראיה ראשונה...

ממממממ.. אני יודעת כמה אני אהובה כאן.. (כפי שיודעים.. גם ככה אני סובלת מיתר ריגשי נחיתות) ירדן שיהיה לך בהצלחה חומד!!!!! אתם כבר לא צריכים לבחור ביננו.. באמת ירדן מתאימה (וגם יש לה חזה גדול ועינים סגולות
)

היי היי היי!!!!!!!

1. אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעריכה את זה שאתם תומכים בי, אבל למור יש טענה חזקה...לא מכירים את כולם באותה מידה וזה לא פייר. 2. אפרת, אני חושבת שאת מתאימה לא פחות ממני או מאף אחד אחר! כמו כן, גם החזה שלך בנוי לתלפיות...(ו- יווו! סוף סוף מישהו מסכים איתי בעניין העיניים!!!!!!)

papal

New member
אולי תפסיקו להחמיא אחת לשניה על חזה

שניכן יפיופות אבל מה הקשר ??:) אוקיי בואו נילך עם קיי סרה סרה WHATEVER WILL BE WILL BE מה שיהיה יהיה? ונפסיק עם השטויות שלנו?

1Reebok

New member
צריך לבחור במנהלת לפי גודל החזה?

פמלה אנדרסון להנהלה!

efratushke

New member
מממ כן! יש לנו אחלה אופי! חחחחח

עדין אל נתתי שום הצעה.. אם לא הבנת - את לבד בעסק רק טל צריך להזכיר לי למה את לבד בעסק חחח

הקטע שלי עם ההנהלה הוא שבגלל

שאני עוד לא בת 16 אז אני צריכה 2 המלצות ממנהלי פורומים בתפוז. אחת כבר יש לי, ואני מחכה לתשובה מעוד מנהל חביב. בעיקרון שיכנעתי את תפוז לנסות לשקול לתת לי לנהל בלי המלצות (כי אני ממש קרובה ל-16), אבל אני מעדיפה לא לעשות יותר מידי בלאגנים ופשוט להשיג 2 המלצות ממנהלים.

למעלה