פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל-CoooooL על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך. גולשים הסבורים שהם יכולים לנהל את הפורום מוזמנים למלא את טופס הבקשה המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Efrat44

New member
פבלללללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo176.gif

אוףףף.. עכשיו לא יהיה מנהל
טוב, מישהו צריך לקחת את העניינים בידיים!!! אממ... מי רוצה להיות מנהל
פבל, היית אחלה מנהל!
בהצלחה בהמשך... ודירבאלק אתה לא רושם פה יותר!

Efrat44

New member
חח.. הציעו לי להיות גם....../images/Emo176.gif

המנהלת של פורום JENNIFER LOPEZ
אבל שמעייי, צריך ללכת לראיון במשרדים שלהם.. ברמת-גן אם אני לא טועה... ואין לי מתי ואיך להגיע לשם?! אם בא לך... תבואי איתי בתחילת החופש.. נסע אולי ברכבת או משהו.. וגם נעשה לנו יום כיף!!
חחח... ואין לי בעיה להיות המנהלת! כמובן, אם אנשים יסכימו בכלל... כי אני רושמת פה יותר מדיי שטויות!!! חחח...
וחוץ מזה, יש אפשרות שיהיו שני מנהלים.. נכון?! אז אם מישהו מפה רוצה להיות מנהל יחד איתי, או אפילו בלעדיי.. שירשום! ונראה מה ייסגר עם זה?!!

asi man

New member
מיטל....

אני ואת הבאנו את רוב האנשים לפה..ונתנו חיים לפורופ נראה לי שאפשר להגיש מועמדות ביחד עוד מישהו רוצה?

asi man

New member
פבל!!!!!

היית אחלה מנהל!! הפורום התנהל טוב למרות כל ההפרעות! אנחנו מקווים שנמצא מחליף ראוי! תודה על הכל!

CoooooL

New member
אהלן כולם../images/Emo13.gif

אהלן. לאחר מחשבה החלטתי לפרוש מתפקיד הניהול בפורום. מהר מאוד הוטחו בי האשמות משני הצדדים תוך כדי ריבים שאני לא קשור אליהם בכלל - אני לא צריך את זה
. החלטתי לצאת מהתואר הכחול בפורום כי אני רוצה לשמור על קשר טוב מחוץ לפורום עם החברים שבו, מה גם שאין לי זמן בימים האלה (ובתקופה הקרובה) להפוך ממנהל פורום למשגיח. אני מקווה שיימצא אחלה של מנהל בזמן הקרוב. זה לא אומר שאני לא אהיה פעיל פה, אני אבקר פה מדי פעם לראות ולבדוק מה קורה ואני מאוד רוצה שהפורום באמת יגיע פעם לפורום איכותי. תוכלו למצוא אותי בתפוז בשאר הפורומים שבניהולי (103,500) ובצ'אט כמובן. תודה על ההבנה והתמיכה, פבל

CoooooL

New member
לא את../images/Emo13.gif

זה כבר מאחורינו
.
לכולם בבגרות במתמטיקה מחר

PePener

New member
חבל שלא הודו ליואב כשפרש

בכל מקרה, שתהיה דרך צלחה לפבל בבגרויות ובשנה הבאה, תהיה לו בטח עוד עבודה בתפוז, הוא עוד יהיה מנהל דגול, חחחחחחח. בכל מקרה, אני אישית נמצא בראש הרשימה אצל תפוז, אני בקשר קרוב עם הגברת שמטפלת במנהלים, אבל אני די בטוח שאני לא אוכל לתפקד כמנהל גם ככה, כי לא ממש יהיה לי זמן בגלל הגיוס הקרב, לכן אני ממליץ בחום על אסף. כשהבאתי לכאן כמה מהחברים שלי, רק אסף נשאר והתמיד והצלחנו להחיות את הפורום ואני מעכשיו תומכו לקדנציה בפורום (בתנאי שאני מומחה, חחח).

asi man

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

אבל הקרדיט הוא שלך,אתה זה ששיכנעת אותי להגיע לכאן בהתחלה... בכל מקרה,אם ידחו לך את הגיוס אתעקש על זה שאתה תהיה מנהל,כי אני יודע כמה רצית את התפקיד. לצערנו לא יצא לך בחודשים האחרונים להיכנס הרבה,אבל עדיין לא שוכחים מי התחיל עם הרעיון של גלישה כאן
פיטר,תכין לי מנת ילדים
,בלי גבינה! חחחחחחחחחחחח

PePener

New member
אוי תודה תודה

אבל אתה זה שכנראה תהיה המנהל. אז מה אסף, להגדיל לך את הארוחה?
והאם אתה בטוח שלא תרצה גבינה צהובה טעימה כמו שיש על הפיצות?
וככה יהיה שלך שילוש מנצח:
+
(נגיד שזו גבינה).

למעלה