פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

לצערנו, One Man פרש מניהול הפורום, אנו מודים לו על ניהול הפורום עד כה. גולשים הסבורים שיוכלו לנהל את הפורום, מוזמנים למלא את הטופס: המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

0ne Man

New member
כדי ש"המנהל הזמני"

לא יהפוך להיות המנהל הקבוע של הפורום הזה, כדי שהפורום היפה הזה לא ייהרס וייעלם, כדי שלא יתחילו לפרסם כאן הודעות מלאות השמצות ועלבונות (ואני כבר רואה "ניצנים" של הודעות כאלה), כדי שהפורום ימשיך להיות בית לקהילה שלנו, אני מאד מקווה שמישהו ישבור את חומת האדישות ויקבל על עצמו את ניהול הפורום. אני בעד הרעיון ששני גולשים או יותר ינהלו במשותף את הפורום, ויחלקו ביניהם את עבודת ניהול הפורום.

אני לא חושבת שמדובר פה באדישות

אלא, יש לנו עיניים לראות ושכל להבין וראינו איך לאחרונה פרשו זה אחרי זה מנהלי הפורומים, מה שגורם לתהייה מה קורה בהנהלה ולחשש לקחת על עצמנו משהו הגדול מאיתנו... זו רק דעתי אני ואני לא מדברת בשם מישהו מהגולשים...

אם זו דעתך

מדוע כתבת "לנו", "ראינו", "גדול מאיתנו"? אינני חושב שקורה משהו בהנהלה. למיטב ידיעתי, ההנהלה עומדת מאחורי מנהל הפורום. את מתאימה לניהול הפורום משלוש סיבות, וכולן טובות.

אתה מתנדב

לקנות לי מחשב משוכלל + מצלמה ( כדי להמשיך את הקורס לש"ס עם לי דן ) + אינטרנט + כל הבלה בלה... ולהסביר לי את כל השכלול ואיך להשתמש בהם לטובת הגולשים ( אני לא יודעת אפילו דבר קטן כמו להעביר קישורים ולא מבינה במסן ובצאט... )???? אה?... לא בשבילי כל הכאב הראש הזה, תופסת "ראש קטן"....

במתכונת שהוצעה, אין צורך במנהל

אם תופיע הודעה המנוגדת לחוק, ניתן לפנות להנהלת הפורומים וההודעה תימחק.

למעלה