פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל e-magine על הקמת הפורום וניהולו עד כה. במידה שיש גולשים המעוניינים לנהל את הפורום, הם מוזמנים למלא את הטופס המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

e-magine

New member
../images/Emo41.gifלמי שמגיע לכאן

עד כמה שאני רואה, לאחר פרישתי הורד הפורום מרשימת הפורומים הפעילים ואינו מופיע בעמוד הקהילות יותר. ניתן להגיע לכאן רק דרך לינק ישיר או בטעות. זה אומר שגולשים חדשים לא יגיעו וגם ותיקים שאין להם לינק, יתקשו מאד למצוא את הפורום. כל זה מפני שאין מנהל. במילים אחרות, זאת שוב קריאה לאנשים שמסוגלים לנהל את הפורום ושהפורום חשוב להם, לפנות להנהלה ולהתנדב לנהל אותו. אני מתכוון לאנשים שבאמת רוצים ומסוגלים ולא לכאלה שאין להם מושג אבל רוצים להיקרא מנהל, או משהו כזה.

amiak

New member
אם הייתי מתאימה - למה לא.

הפורום חשוב לי, אבל התרומה היחידה שלי לניהול פה יכולה להיות בעשיית סדר. ולא לזה התכוון המשורר.
(חוצמזה שזו בעיה "אתית"... אני מנהלת פורומים אחרים)

אסִי

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif

למרות שנראה לי שההנהלה שמה אותו כדי שהוא ישמור על הפורום לבנתיים. לרוב זה קורה כאשר מנהל חולה או שהוא אינו יכול להגיע לפורום.

I am a freak

New member
נעים מאוד, אני שוש

או הפריק, במילים אחרות. אני לא יודע מה שמעתם אבל- בינתיים או לאו, מינו אותי למנהל בפורום הזה. שמעתי נפלאות על המנהל הקודם וקראתי כמה שרשורים והיה ברור לעין ההערכה והיחס הטוב שקיבל מכם. קצת פרטים- קוראים לי שוש [שי, אבל אף אחד לא קורא לי כך] ואני מנהל בתפוז עוד פורום בשם "רוחות והעולם הבא". את ההצעה לניהול קיבלתי רק לפני דיי מעט זמן ועקב הבעיה עם הקישור לפורום [שירד מרשימת הפורומים בקהילות] לא היה לי צ'אנס להיכנס. אז, גם בגלל שאני חדש כאן וגם בגלל שאני מעוניין לנחות כמה שיותר מהר וכמה שפחות כואב- מה דעתכם על שרשור היכרות
ספרו קצת על עצכם... שלכם, הפריק.

שווווווווש../images/Emo23.gif

שוווש!! זאת מור... מזל טוב על הנהלת הפורום החדש!! שהפורום יצליח, יפרח וישגשג
אוהבת,
מור

למעלה