פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לרדיו הר הצופים על ניהולו המסור של הפורום לאורך תקופה ארוכה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו.
כמו כן, אנו מאחלים בהצלחה למנהל הפורום הנכנס ובטוחים כי יעשה עבודה מצויינת בניהול הפורום.

gilgamesh

New member
סחתיין בזי

אני סמוך ובטוח כי תוביל את הפורום בביטחה קדימה, ביד נאמנה, בזרוע נטויה ובאותות ומופתים. תודה לרדיו (אנחנו אוהבים אותך רדיו, בהצלחה בהמשך דרכך) על ניהולו המסור

davecom

New member
לי לא עשו כזאת הודעה כשנכנסתי ( :

גם שלי תעלב עכשיו. היא היתה פה לפני כולנו. בפורום כלומר. וגם ברדיו. תודה לגילגמש המסור. תודה לכולם. קצת הבהרות - בעז לוקח לידיו עכשיו את מושכות הפורום. אני מתעסק בעניינים אחרים. בהצלחה לרדיו הר הר הצופים.

fugitive

New member
אני כבר שיכור מהכוח שנפל לידי

תודה לאסף על סימן החיים. אכן, אני נולדתי לנהל, מאחורי ניסיון ניהולי רב ואני מתכוון לנהל כאן את העניינים ביד קשה ורמה. אני אנווט. אני מתכוון להוריד מיסים, למנות מינויים פוליטיים, להילחם בטרור כאילו אין תהליך, ולקדם את התהליך כאילו אין טרור. אצלי ילמדו ערבית מכיתה ג'. יש לי חלום. יש לי חזון. נסראללה לא ישכח את הניק "פיוג'טיב". כל אחד יתרום לפי יכולתו, ויקבל לפי צרכיו. כצעד ראשון אני מלאים את כל השדרנים. התחנה זה אני. אם אין לחם, תאכלו עוגות. ותזכרו שאלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה.

davecom

New member
כשאסף מזהה פאשיזם הוא ישר נקרא אל הדגל

בוזי, אתה נותן לו תקווה.

למעלה