פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לגלי® על ניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך דרכה
גולשים המעוניינים לנהל את הפורום מוזמנים למלא את טופס הבקשה. המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

פרחבר

New member
מה../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gifאיך../images/Emo35.gifהסבר../images/Emo70.gif

ברק 188

New member
אויייייייייי גלייייייייייי

למה עזבתנו, בהצלחה לך בכול אשר תחפצי המשכי לעשות חיל ומקווים לראותך פה גם כחברה בהמשך ומה שחשוב מעל הכול לך הרבה ...הרבה בריאות חתום ב

uuuuu ברק,,,כתבתי על השיר הזה

לא מזמן,
אני שאין לי מאומה
,,חברה טובה שלי שרה את זה בהופעותיה בצרפת ובגרמניה,אני מחפשת את השיר עם שרלי באסי הגדולה,,זה הביצוע הכי חזק,,קוקר גם טוב אבל זה לא זה,אני לא מוצאת את השיר באינטרנט,, היה לי פעם התקליט,

גלי®

New member
חברי לאהבה הנוסטלגית, חשבתי הרבה

כיצד לנסח את ההודעה האחרונה שלי כאן... הלוואי והיתה דרך קלה לעשות זאת... לומר לכם שאני אוהבת אתכם, אבל אני חייבת ללכת, כי בהתנגשות בין העקרונות שלי והעמידה עליהם לבין ניהול הפורום המקסים הזה, העקרונות שלי "ניצחו"... הדרכים של תפוז ושלי, כמנהלת, נפרדו אתמול: סלע המחלוקת נגע לזכויות בעלי חיים, וכל אחד מכם יודע כי הנושא בוער בעצמותי... הנהלת הפורומים הציבה בפני אולטימטום חד וברור: להמשיך לנהל בתפוז או להיות נאמנה לדעותי ועקרונותי ולהביע אותם... אז הלכתי... נהניתי מאד לנהל את הפורום, מאז היה בחיתוליו: חלק מכם ליווה אותו מתחילת דרכו, אחרים, רבים וטובים, הצטרפו בהמשך... כל אחד ואחד מכם היה לי כאבן יקרה, כפנינה על לוח ליבי... שולחת לכם
ו
גלי

דרדרית

New member
גלינק'ה האחת והיחידה שלנו../images/Emo24.gif

לאחרונה לא הגבתי הרבה אבל לא הפסקתי להציץ לכם.... וכעת כל זה יעלם. כן, גמ'ני הייתי פה רק בגללך גלי החמודה. מחזקת את ידייך. מאמינה בעמידה מאחורי עקרונות מאמינה שאסור לסתום פיות. חיבוק ענקי ותמשיכי להיות מה שאת כי את משהו מיוחד בהמון אהבה חגית

למעלה