פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לקצת דיווה על ניהול הפורום המסור, ומאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז.
בהזדמנות זו נאחל בהצלחה ללילי נמר, המנהלת החדשה.

תודה תודה.. הניהול תלוי גם בכם../images/Emo23.gif

שתהיו פעילים תשתפו ותשתתפו ...
כל פעם שקשה, כבד, נעים או משמח אנחנו כאן אחד בשביל השני כדי להקשיב וליהנות
לינוי

דהאמא

New member
אני לא מאמין../images/Emo2.gif

החליפו פה מנהלת? מתי זה קרה
ובהצלחה למנהלת החדשה
מי יתן ותהיה טובה יותר מקודמתה (משימה לא קשה כלל...
)

MommyHug

New member
כו

זה קרה ממש מתחת לאף... לא ערכו הצבעה אפילו... לא שאלו... אבל שיהיה נו, דמוקרטיה פה לא תהיה כנראה... בהצלחה למנהלת החדשה

שאלו- אבל בפורום המיועד למנהלים

בלבד... כנראה שמעדיפים לקחת מנהלים שהם כבר מנהלים של פורום כלשהו ב"תפוז".

MommyHug

New member
אהההההההההה

טוב, עכשיו זה מנחם אותי, עכשיו נרגעתי
מה שלומך לירוני???????????

i love עדי

New member
חחח שלומי טוב ../images/Emo13.gif

הרווחתי עכשיו 100 שקל מבייביסיטר זה מאוד מנחם אחרי העצבים על אמא בצהריים
.. ויום רביעי הקלטות אני משתדלת לא לצעוק.. [זה קצת קשה אז אני צועקת ושותה המון מים ולוקחת סטרפליס חחח] מה איתך ?

תודה לכולם על הברכות החמות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

והבחירה אכן נעשתה מההנהלה, לרוב הם אכן מעדיפים מנהלים קיימים בתפוז למרות שביקשתי ואני אומר זאת גם ע''ג הפורום שאם מישהו מעוניין לתת יעוץ מקצועי או לסייע בעיניין הניהול מהפן המקצועי יותר שלו אשמח, למרות שגם זה בטיפול כרגע, תרתי משמע...
לינוי

L L B

New member
כשאמות, משו ממני ימות איתך...

1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? הייתי רוצה שלא ישכחו אותי... הייתי רוצה שיכינו חולצות שכתוב עליהם: "גם אני הכרתי את L.L.B" ושכככככללללל האנשים שמכירים אותי - ילבשו אותם. 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות, ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן)- לא הייתי רוצה למות בטביעה או בשריפה. 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? שיספרו על הדברים הטובים שעשיתי... שיגידו כמה שהייתי טובה, אהובה, אוהבת וחכמה (???)... ושיגידו שהחיים הם אלה שגרמו לי להתאבד. 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? כל האנשים שפגעו בי 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? |כל אלה שהכירו אותי 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? "החיים דחפו אותה/החיים תלו אותה/החיים לחצו לה על ההדק..." 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? "התייחסו אל בני האדם שמסביבכם כאילו מחר לא תראו אותם יותר. כאילו הם עומדים למות" 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים ומה הייתם כותבים להם? להורים שלי, לח'- חברה הכי טובה שלי, לאחים שלי, למטפלת שלי ולעוד כמה חברים 9. איפה הייתם רוצים להקבר? רק לא מחוץ לגדר...

מצחיק אני דווקא רוצה להקבר מחוץ

לגדר, ודווקא בגלל שזה לא נהוג, ודווקא כי אני רוצה להקבר עם הקעקועים שלי, ודווקא כי לא יכפו עלי היכן להקבר כשמנסים כל החיים לכפות עליי דת שלא מקובלת עליי למרות כל הדברים היפים שיש בה ובכפייה היא מאבדת כל טעם וריח.
לינוי

L L B

New member
לא רוצה להיכנס לויכוח

על הדת, כי אני בדיוק הפוך ממך בעמדות שלך
. ד.א. - אני יודעם שכיום לא קוברים מחוץ לגדר אנשים עם קעקועים... מורידים את הקעקועים איכשהו ואז קוברים.

אני אף פעם לא מתווכחת רק מתדיינת

ומה גם שאני מכבדת כל אחד בעמדותיו, סה'כ הדיעות שלי הגיעו ממקום של כפיה שעברתי בביה'ס הדתי ובבית אין לי מישהו אחר להאשים ואני גם לא מנסה... ולגבי הקבורה מחוץ לגדר העיניין הוא שאני לא מוכנה שיקלפו לי את העור לפני הקבורה זה קצת נוגד גם את היהדות והקבלה שטוענים לשלמות הגוף בשביל יום הדין ותחיית המתים...
לינוי

למעלה