כשאמות, משו ממני ימות איתך...
1. מה הייתם רוצים שיקרה כשתמותו? הייתי רוצה שלא ישכחו אותי... הייתי רוצה שיכינו חולצות שכתוב עליהם: "גם אני הכרתי את L.L.B" ושכככככללללל האנשים שמכירים אותי - ילבשו אותם. 2. אם הייתם יכולים לבחור את דרך המוות, ממה לא הייתם רוצים למות? (תאונה, התחשמלות, טביעה, סרטן)- לא הייתי רוצה למות בטביעה או בשריפה. 3. מה הייתם רוצים שיגידו עליכם בהספד? שיספרו על הדברים הטובים שעשיתי... שיגידו כמה שהייתי טובה, אהובה, אוהבת וחכמה (???)... ושיגידו שהחיים הם אלה שגרמו לי להתאבד. 4. מי לא הייתם רוצים שיבוא להלוויה? כל האנשים שפגעו בי 5. מי הייתם רוצים שכן יהיה שם? |כל אלה שהכירו אותי 6. מה הייתם רוצים שיהיה כתוב על המצבה שלכם? "החיים דחפו אותה/החיים תלו אותה/החיים לחצו לה על ההדק..." 7. מה הייתה הצוואה שלכם (לוא דווקא חומרנית)? "התייחסו אל בני האדם שמסביבכם כאילו מחר לא תראו אותם יותר. כאילו הם עומדים למות" 8. אם הייתם יכולים לכתוב מכתב לפני המוות לכל מי שהכרתם אי פעם ובו שורה לכל אדם מה עליו לעשות עם חייו או מה אתם חושבים עליו, מי היו 5 הראשונים ומה הייתם כותבים להם? להורים שלי, לח'- חברה הכי טובה שלי, לאחים שלי, למטפלת שלי ולעוד כמה חברים 9. איפה הייתם רוצים להקבר? רק לא מחוץ לגדר...