פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים ל-may55 על ניהול הפורום עד כה ותרומתה לו ולקהילה ומאחלים לה המון הצלחה בהמשך הדרך

Sarika

New member
קרידה מאי ../images/Emo24.gif

גראיסייאס די אלמה אי די
מקווה להמשיך ולראותך בינינו, מוסיפה ותורמת ומאחלת לך הצלחה בכל
.

may55

New member
קרידוס

אני פורשת מהניהול נהנתי לעזור בניהול הפורום תודה למברכים ואני פה כגולשת אלב'רמוס

SuzieRS

New member
May קירידה../images/Emo140.gif

קירידה- לא כמטבע לשון- אלה על אמת. עם הכתבות המעניינות שאת מביעה לנו, תמיד הסכלת אותי בכל פעם יותר. אני מקווה שתמשיכי לעשות כך,ולא מתכוונת לעזוב אותנו.

קרידה מאי - מאוד מצטערת על עזיבתך

אני מתארת לעצמי שלנהל פורום ואפילו עם שותפים זו עבודה לא קטנה ובמיוחד בפורום כשלנו, (רותי אני ממש מעריצה אותך על התמדתך ומסירותך) אז תודה על כל ההשקעה בזמן ובידע, והצלחה בהמשך הדרך - לך וגם לרותי ואסטרלו היקרות

terigo

New member
מאי יקרה

אני רוצה להודות לך על התרומה הנפלאה ועל עבודתך המסורה בהקמת הפורום ובביסוסו. אני לא בוחן את הסיבות לעזיבה, אני מצטרף לדעת רבים, כואבים את עזיבתך. אולי, אולי בכל זאת אפשר ותשארי עמנו, תחסרי לנו מאד. ולסיום, ברכת הדרך שלוחה לך ממני בהצלחה באשר תפני.

מטיקה

New member
מאי מי עלמה ../images/Emo140.gif

מונצ'ו הצלחה בהמשך. מה שבטוח נמשיך לראות אותך כאן הלאה.

מירי88

New member
מאי ,אני מצטערת שאת פורשת מהנהלת

הפורום. מקווה לראותך במפגשים ובפרום.המון בריאות.

שושיקה

New member
תודות על הניהול

על היותך תמיד עזר בחיפושים שונים על היותך שותפה לדרך הלאדינו יישר כוח באשר תפני

רותי ב.

New member
הצטערתי לשמוע ממך

על ההחלטה לעזוב, הרבה
בכל שאר העיסוקים, בשטח הלאדינו ולא רק. חייבת לציין את שיתוף הפעולה הטוב לאורך זמן ממש ממושך, ולא רק ע'ג הפורום.

SARAH B

New member
מאי קרידה

חבל שאת עוזבת מהניהול אני מאחלת לך בהצלחה

tsiporganeden

New member
מאיצ'ו את אתנו לעולם ועד אה? לא

רוצה אפילו לשמוע על אפשרות אחרת, והמון המון תודה על עזרתך בניהול הפורום, יישר כח.

אסטרלו

New member
מאי יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מאוד מאוד הצטערתי לדעת על פרישתך. תרומתך לפורום שלנו ראויה להערכה רבה: ארגון מפגשים מסובכים ורבי משתתפים, הרחבת השכלתנו וידיעותינו (ולא רק בלאדינו) ע"י קישורים מעניינים, השגת ספרים לכל דורש ועוד דברים רבים וטובים שעשית כאן.
אני מצטערת גם שלא הצלחתי לשכנע אותך לוותר על הפרישה, אבל אני אזכור לך כל הזמן שהבטחת להיות איתנו פה כמו קודם בלי קשר לניהול. אני תקווה גם שתמשיכי ליזום לארגן ולאחד אותנו יחדיו בכל הזדמנות. אני תקווה שזה אולי פסק זמן, כמו חל"ת (חופשה ללא תשלום
) ובהמשך תאותי לחזור לניהול. באהבה רבה

מאי אישה יקרה כשאר החברים הצטערתי

לקרא שאת פורשת מניהול הפורום , מכבדת את החלטתך תרמת הרבה כולי תקווה כי תשארי במשפחת פורום תרבות הלאדינו, ונמשיך כמו תמיד לקרא ללמוד ולהשכיל מהחומר שתביאי כאן. קרידה ב ה צ ל ח ה בהמשך דרכך. רותי ואסטרלו תודה לכן על המשך ניהול הפורום.
לבניקה

ר ח י לו

New member
../images/Emo24.gif קרידה מאי נו אס דמפראנו

אה סאליר אה לה פנסיה
אני רוצה להודות לך על זמנך היקר שהקדשת לנו, על כל פעילותך הפורה בפורום, נהנינו מערבים נהדרים שארגנת, מכל הקישורים המעניינים שמידי פעם העברת, וממאמצייך הרבים להשכיל אותנו ולבדר אותנו הרבה בזכות הקריזמה שלך והקסם האישי שלך. מאחלת לך המון הצלחה בכל מעשייך, ומקווה שתשארי לגלוש איתנו בפורום. אי קה נו מוס מאנקיס

יפיקה

New member
מאי קרידה חבל חבל../images/Emo24.gif

אני מאוד מצטערת לדעת שאת פורשת, נהניתי עד כה מאוד מהפורום ומכל מה שהבאת לנו, אני מקווה שתמשיכי להעשיר אותנו כחברה בפורום בזמנך הפנוי אני מאלת לך הרבה הצלחה במה שתעשי בעתיד כי אני מקווה שאת פורשת למען עשייה אחרת.

בנגלה

New member
../images/Emo12.gif כמה חבל...

לא ציפיתי להודעה כזאת פתאום..
היית אחת מהמנהלות היותר משקיעות ופעילות שיצא לי להכיר..! אני מקווה שלא תפסיקי להיות מעורבת ויוזמת בנושא בעקבות הפרישה מהניהול. המון תודה לך!

מאי יקרה! גם אני כמו כולם רוצה

להודות לך על תרומתך לתרבות הלאדינו - רצונך כבודך. מאחלת לך הצלחה.

angelici

New member
היי מאי

הצטערתי לקרא שאת פורשת מניהול הפורום מכבדת את החלטתך ומודה על תרומתך מאחלת לך הצלחה בהמשך דרכך קרידה המון אור ואהבה מקווה לראות ולקרוא אותך פה

למעלה