פרישת מנהלת הפורום

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים ל-g99 על הקמתו וניהולו של הפורום, ההשקעה הרבה בו ומאחלים לה המון הצלחה בהמשך דרכה

bugbuster

New member
ג'י תשע תשע עוד תפרסם הודעה

מצידה, מה שנבצר ממנה עכב תקלה במחשב הבייתי, ותעשה זאת בהקדם.
כשלעצמי, לא יהיה זה נאה שאודה לה לפני כן.

יאצפן

New member
מזל טוב

והרבה הרבה נחת,ואושר,
בתפקיד החדש, ותנו סימן שאתם בסדר.

*g99

New member
../images/Emo24.gif

תודה יאצפן,אנחנו בסדר
נעדכן אותך כש..

*g99

New member
אכן כן,

סיימתי את ניהולי בפורום. שמחתי לקחת חלקק מהניהול ובזאת אני רוצה להודות לך באגי על שיתוף נפלא ועבודה נהדרת. מקוהה שהפורום ימשיך לפרוח

bugbuster

New member
../images/Emo15.gif אני ממש גרוע במצבים האלה

אתחיל דווקא במשהו טכני. אנא הציבו את חץ העכבר על הכינוי g99 ותראו בתחתית המסך ובצידו השמאלי את המספר - 26968 . הוא מיספרה של ג'יג'ה כגלשת בתפוז, כשהמיספור לזה אך מקרוב באו מסתובב לו קרוב למיליון, תשע מאות אלף ומאתיים לפחות. גולשים בעלי מיספרי "העשרים אלף" הם הגרעין הקשה קשה, הוותיק וותיק של תפוז. הם אלה שהפורומים הוקמו בידם. והימים ימי תחילת הגלישה האינטרנאטית במתכונתה היום. הפורום הוקם בתחילת תחילת הדרך בתפוז בידיה של ג'י תשע תשע ורב און, ובהמשך המשיכה לנהלו בעצמה. הוא הפורום הראשון אליו נכנסתי בהתחילי לגלוש ברשת, במיספר המתקרב למחצית המיליון, כשאני מניח כמו רבים מאיתנו שם הפורום, כבר בו, פורום פנטזיות מיניות יש את זה!
לא הייתי גולש קל בפורום, בהמעטה. וג'י תשע תשע ידעה והייתה צריכה לרסן אותי לא אחת, לחסום אותי בכינויים הנוספים בהם השתוללתי, נראה לי שידעה היטב מיהו "פריץ החתולה האחת," אותו חסמה ביד רמה, ואכן, השתלחתי לא אחת, אבל מעבר לכל לתת לי להרגיש רצוי. עם כל הכתיבות הלא שגרתיות שלי. זו הדוגמא. להעמיד פורום שיתפרש במישרעת רחבה רחבה, מהמתוקות והעדינות שבפנטזיות והגיגי אהבה ורטמנטיקה, ועד לזו הבוטה והקיצונית ביותר. את זה, את זה אני מקווה שאוכל להמשיך ולאפשר, בעת שג'י תשע תשע עוזבת. את העידון המיוחד והכובש והלא מיתלהם שנתנה לפורום, אני יודע שלא אוכל להעניק.
מילת וידוי נוספת. היכנסותי לפורום כמנהל הוא בהמלצתה הישירה. אני מתקשה להניח כיצד הייתי מקבל את התפקיד בו מאוד רציתי, (אמירה ממעיטה שבממעיטות כמובן,) כך שלו ומהפן הזה בלבד, ישנה לי סיבה לאסירות תודה חמה חמה חמה.

למעלה