פרישתי מהפורום (=

פרישתי מהפורום (=

שלום לכולם ! גאה להכריז על פרישתי מהפורום ...... לאחר שהנהלת תפוז לא אישרה לי לפתוח פורום חדש לRage against the machine הגעתי למסקנה שלא אמשיך לגלוש בפורומים של תפוז ולשרת את אותם מנהלים (בנארים, פרסומות קופצות וכו') היה כיף ברי שולט ! ! !

israel1986

New member
ככה?

היית פה בערך יומיים וכבר אתה הולך...? חבל. חוץ מזה, תמיד אפשר לפתוח קומונה או משהו.

ענת1986

New member
נתת להם את המלצתי?

בכל מקרה לדעתי זו טעות. המחאה שלך היא מסוג המחאות שלא מורגשות.. אז לא תכתוב בפורום? הנהלת תפוז תדע מזה? מי שלא אישר לך את הקמת הפורום ידע? התשובה היא לא. מה שעליך לנסות הוא לחכות כמה זמן, לתת להם את המלצתי ולנסות שוב... עצות נוספות אני יכולה לתת לך במסרים. עזיבת הפורום שלנו אינה המחאה שתעזור לך... סתם חבל. דווקא אהבתי אותך

shoni4321

New member
איך ברי אומר.....

יש יש יש אחד כמוך לא צריך לכתוב שום דבר("קלידן פריק...") והדגש שלי הוא לא על המילה פריק אלא קלידן?????גידי רז קלידן??? ביי ביי אל תכתוב להתראות

Minimal Affair

New member
עזוב כתיבת הודעות נעצה בפורום

יום אחד ניפגש, נלך אליו הביתה, נגנוב לו את החתולים, ונמכור אותם לתאילנדים. חבל על המילים, תתחיל לעשות מעשים, ולא מילים.

ענת1986

New member
אתה לא יודע על מה אתה מדבר!

גידי רז לא קלידן? בוא נבדוק... בדיסק ההופעה- עיר של קיץ, לב שלם, כמה יוסי ונגיעות- גידי רז על הקלידים והסמפלר. האחר- אבק בנעליים גם על קלידים. אומנם התפקיד העיקרי שלו הוא גיטרה, וכנראה על הקלידים הוא מנגן מעט יחסית- אבל הבחור לא טעה! אפשר לכנותו קלידן. מה ההתפסות הזו לפרטים קטנים בהודעה של מישהו חדש בפורום, שבא עם רצון טוב לכתוב ביקורת? להבא- את העצבים שלך תוציא על מישהו אחר ובמקום אחר!

חיחיחיחיחיח

לא ציפיתי לכאלה תגובות <תודה לכולם !!! > הודעות נאצה זה באמת באמת תמיד מרגש אותי כל פעם מחדש בגלל זה אני כאן שכנעתם אותי (= אבל תמיד אשנא את תפוז <ארררר> דרך אגב אולי בקרוב לא תראו אותי כותב בניק הנוכחי, אלא בניק חדש "גידי רז קלידן לנצח"

Minimal Affair

New member
יש לפחות כלבים?

אוגרים, זבובים, דגים? משהו? כי אם לא, משהו רע יקרה.

יש חתול חצר

בשם אנטיוכוס (זה שם פיראטי , רק אני קורא לו ככה) ואני יותר מאודה לכם אם תקחו אותו (כבר חודש אני מנסה לתפוס את המנייאק הזה ! )

למעלה