פרישה

Le Fay

New member
איזה שיא? ../images/Emo12.gif

ותתחדשי, יא שרוטה

Le Fay

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

מ-צ-ו-י-י-ן ! עכשיו יתפנה לך זמן. ואני מחרימה אותו. או, כדברי האבנים, שעודן מתגלגות, גם אם בקושי: Let me whisper in your ear NG, where will it lead us from here נ.ב. יפה לך, אדום. נראה רייר, כמו שמתאים לי בצלחת.

soelistit

New member
אדמוררררררררר../images/Emo7.gif

ככה נוטשים פצועים בשטח?!?!?!?!?
משאירים אותנו לבד עם החלונות הלא בהירים, עם הלבטים, עם אי הסדרים, טובעים בבליל הודעות ותגובות של חבורת מש/צ/וטטים?!?!?! בלי מורה-דרך, ללא מנחה מנוסה, ללא איש מעשה - כל שנותר הוא - ללכת למעסה.....
זזהו!!! הולכת על זה - הבוקר חייבת לקבל מסאג' שיעסה אותי עד קצות האצבעות ויפרק (אה...יפרוק) מתחים.......
תודה על הליווי, העידוד, האכפתיות האמפתיות והגיבוי שהענקת לכל אחד מאיתנו!!!!!!!!
(מתי מסיבת סיום???
)

soelistit

New member
אגב

היה לי עיסוי קטלני...
מומלץ בחוםםםם - אך ראו הוזהרתם - ממכר בטירוף...

almog4

New member
ברכות ומזל טוב

אדמור - ברכות עם היציאה לפנסיה מוקדמת
אנדר - מזל טוב על המינוי
ובהצלחה. "בלב אמיץ בעזרת ה' - עלה נעלה" (מתוך המנון בני עקיבא)

כל"ש ל"י

כל שכן ששמורה לך פינה חמה בלב/ שבוע הבא אני עובר באזור לקבל פיצויים/ סתם אולי רצית לדעת/ כי אתה כבר לא בא לטישים/ רב'ה קשישאי.

R a c h e

New member
כרגיל באיחור......./images/Emo192.gif

אם כך זה בהריון, אלוהים יודע כמה אאחר אחרי הלידה.... אבל יש לי תירוץ טוב, בזמן האחרון הצנרת בבניין שלי מתפוצצת בשיטתיות ומנטרלת את המעלית למספר ימים בכל פעם, מה שמחייב אותי לטפס 10 קומות כדי להגיע לנחלה שלי, הפעם החלטתי שזה מוגזם ונשארתי אצל חברה משני בלילה, עכשיו, כשחזרתי הביתה לזמן קצר, גיליתי שקרו אי אילו דברים (צפויים) אז ראשית, המון
ל-admor שפורש מהניהול ולא (
) פורש מהפורום, היה כיף להיות שותפה שלך (ברור, כי הרי עשית הרבה יותר ממני....) ובכלל, כיף להכיר אותך, מנצלת את ההזדמנות לד"ש למ. ומצפה להמשיך ולהתראות כמה שאפשר כאן או במרכז. שנית, ברכות לאנדרנליסט על הצטרפותו לניהול ותודה על הנכונות לתרום, ברור לי שזוהי תוספת שתביא איתה המון מרץ וברכה לפורום, אז שיהיה
ונשוחח בקרוב.

ידו בכל

New member
אדמור, חברינו היקר

איש צנוע אבל רב (יש שיגידו לא רק רב, אדמור ממש) מעשים. אשרי הפורום שזכה שתהיה המנהל שלו.

"כשם שקיבלת שכר על הדרישה

כך תקבל שכר על הפרישה". (למי שלא מבין על מה אני מדבר, מנהלי פורומים כידוע מקבלים משכורות יפות של 6 ספרות וכשהם פורשים הם מקבלים פציויים מוגדלים בני 7 ספרות. בלי עין הרע!).

למעלה