צודק! אני שונא אנשים שטועים בזה והנה גם אני טהיתי
I I am Cornholio New member 18/7/13 #17 !! לא הייתי פה יומיים ו-וואלה? לא ההודעה שציפיתי לראות. ברוגז. שולם. מלך. שלד. נתגעגע אבל 'תהעדיין פה אז נתראה בשמחות! |אמןבכותל| שלהבת האמא, בהצלחה! אני כנראה לא אהיה זמינה עוד איזה 3 ימים... שלהבת, לא לפרוש אה? אריוודרצ'י . ביי
!! לא הייתי פה יומיים ו-וואלה? לא ההודעה שציפיתי לראות. ברוגז. שולם. מלך. שלד. נתגעגע אבל 'תהעדיין פה אז נתראה בשמחות! |אמןבכותל| שלהבת האמא, בהצלחה! אני כנראה לא אהיה זמינה עוד איזה 3 ימים... שלהבת, לא לפרוש אה? אריוודרצ'י . ביי
ר ריהותם New member 19/7/13 #25 וואו,כבד היית מנהל פורום אדיר,אני שמחה שלקחת את התפקיד בידיים ועשית ממנו באמת הרבה טוב,השקעת ודאגת,ושסיום התפקיד שלך הוא ברוח טובה כל הכבוד ותודה על הכול,נמשיך לקרוא אותך פה
וואו,כבד היית מנהל פורום אדיר,אני שמחה שלקחת את התפקיד בידיים ועשית ממנו באמת הרבה טוב,השקעת ודאגת,ושסיום התפקיד שלך הוא ברוח טובה כל הכבוד ותודה על הכול,נמשיך לקרוא אותך פה
D Dobida New member 19/7/13 #26 תודה על כל המידע והסיפורים ששיתפת, על כל העזרה שנתת בכיף, על האירועים והמפגשים שארגנת, תודהתדוהתדוה מקווה שלא תעזוב אותנו באמת):
תודה על כל המידע והסיפורים ששיתפת, על כל העזרה שנתת בכיף, על האירועים והמפגשים שארגנת, תודהתדוהתדוה מקווה שלא תעזוב אותנו באמת):