פרישה:) [זה אליקו P: ]

פרישה:) [זה אליקו P: ]

לאחר שנה וחצי במשחק,וחצי שנה פה בקהילה - אני מסיים את דרכי^_^ המשחק כבר התחיל לשעמם אותי וכמו ששמתם לב אני משחק פעם ב.. ,התחיל החופש ובקרוב בגרויוית ואין זמן לCS אני כבר משקיע פחות בניהול הקלאבים בגלל חוסר זמן. טוב,נו - הקדשות^_^ סובול,דולב,יואל,רוני - למדתי ממכם הרבה^^ תודה על העזרה ועל הכל :) שלומי,רז,תומר,בוריס - יש לכם ראש של אנשי הייטק,אתם תגיעו רחוק לא רק בקהילה :) מינטו,איגור,יוסי,רן,אלעד,אור,חיימיקו,ווקנין,דניאל,אביתר,אסי ועוד כמה ששכחתי בדוק - רובכם לא רואים את ההודעה,אבל הייתה אחלה תקופה,אוהב אותכם נשמות ! סליחה מי ששכחתי,אם לא תשמרו על קשר אני יזיין אותכם D: אני נותן לקהילה הזו חצי שנה והיא הקהילה הכי גדולה בארץ,זכרו את המילה שלי(; אני אמשיך להגיב פה ושם בפורום,הייתי פה Eliko aka ba$tard

razaR2

New member
../images/Emo2.gif

לא חבל להשקיע כל כך בהודעה תוך כדי ידיעה שהיא מיותרת?

razaR2

New member
טוב ובגלל שהבנתי שאנשים לא מבינים אותי

במילים פשוטות: אתה לא פורש, אתה בעיקר לא מסוגל לזה חח

Apoca Lypse

New member
../images/Emo47.gif :p

אממ... תירוץ טוב הבאת עם "בקרוב בגרויות" חחחח בסדר גם ככה זה רק משחק :) אל תדאג נשמור על קשר... אה ואולי עכשיו שאתה מפסיק עם הקאונטר תהיה יותר מחובר למסן חחחח....

ILoveYou2

New member
אליקו אחי

בהצלחה בפרישה בבגרויות או בכל דבר בחיים. יא פרו על. בהצלחה.

gogofo

New member
בהצלחה לך ... היה נחמד לשחק איתך ../images/Emo3.gif

תבוא מדי פעם ...

section51 co il

New member
../images/Emo10.gif חבל אחד הוותיקים

שהיה לך הרבה בהצלחה בהמשך דרכך, מקווה ליראות אותך מידי פעם קופץ לבקר

sQw1D

New member
בהצלחה

בהצלחה בהמשך אני מקווה שתחזור יותר מאוחר... אוהב אותך אחי

=[ ככה אתה משאיר אותי לבד ? .. ככה אתה נוטש?!

אלי כפרה עליך למרות הנטישה שלך כלפי.. אני מקווה שתחזור מתישהו תאמר לי שלום =] אוהב אותך ובהצלחה בהמשך הדרך אה כן .. והמילים שלך ?! לא שוות כלום =]!!!

אני בטוח שתסתדר בלעדי:)

וגם אם לא בגלל הבגרויות או משהו ימצאו מחליף מספיק טוב אני בטוח

elerock

New member
אני לא מגיב פה הרבה אבל אתה שווה את זה ../images/Emo23.gif

חבל אח יקר הייתה תותח על! אבל אתה צודק שהלימודים חשובים יותר וטוב שכך. תהנה בחיים ותשמור על קשר יא מלךך!!!

למעלה