פריק

• פותח הנושא ent
  • פורסם בתאריך

ent

New member
פריק

:) לתשומת הלב...הפנים חפים מקווים מיותרים(ניסיון בלבד)

scalla

New member
ציור נחמד

אם הבעיה שלך היא שציירת על שיכבת הbackground ואתה רוצה להפוך את זה ללייר שהלבן שקוף עשה כך: 1)סמן במרקווי טול את השכבה והעתק כשאתה על לייר בקגראונד 2) צור לייר חדש ומלא אותו בצבע שחור 3) צור מסק ללייר וסמן אותה 4) עבור לצ'אנלס והפוך את ה מאסק של הלייר לנראה 5) עבור אליו והדבק 6) חזור לתפריט הלייר ולחץ על ctrl+i כשאתה מסמן את הלייר מאסק כמובן שזו רק הנחה ממה שנראה שאתה מנסה לעשות.

ophler

New member
לחילופין

מקם את האיור מעל השכבה שתהיה הרקע (הצהובה). שנה את שיטת השילוב של השכבה העליונה למולטיפליי.

ent

New member
אני מרגיש

ממש בור למראית ההוראות האלו, אני לא מבין הרבה ממה שניסיתם להסביר ...אבל אני אנסה. איפה לעזאזל אני יכול ללמוד פוטושופ(צביעה והכל)ולא למידה עצמית ..זה לא הולך לי יש מלא אופציות ואני צריך שמישהו יסביר לי(אני קשה:)) יש קורסים קצרים או משו?

scalla

New member
בוא נתחיל בשיטה שלו...

ת'אמת היא הרבה יותר מתאימה במקרה הפיציפי הזה (שלי עדיפה אם רוצים לצייר גם עם לבן בשכבה). בכלליות יש כל מיני מקומות שמציאים קורסים (מנטור הם הכי נחשבים) אבל, אני חושב שגם אפשר ללמד לבד או ללמוד לבד עם ספר. אני למדתי די נטו מפשוט לנסות כל כפתור בתוכנה. נכון, בהתחלה זה קשה, אבל לומדים מהר להשטלת על התוכנה.

ent

New member
חשבתי על

ספר ...עד כמה הם טובים בללמד לצבוע? תודה על העזרה עם התמונה ועוד שאלה: באיזה רמה מלמדים פוטושופ בשנקר ובבצלאל בעיצוב גרפי?

scalla

New member
ככה...

בשנקר ובבצלאל מלמדים מנטור. בעניין של לצבוע, יש את המדריכים השונים ברשת של כל מני ציירים ידועים. במקרה (או שלא) המדריכים של לינדה נורא פופלריים. אני באוף כללי ממליץ להריץ חיפוש בCGSociety. באמת בקטע של צביעה, אני לא חושב שיש ספר שמאגד באמת את כל הטכניקות כמו שצריך אם בכלל. יש כל כך הרבה שיטות, וכל פעם שחשבתי שאני מכיר כבר הכל נתקלתי בעוד כמה הפתעות. ככה שבאמת קשה לי להגיד. אבל תנסה לשחק הרבה עם המברשות(כולל לשנות וליצור חדשות), הרבה עם פונ' של הלייר, נצל את מאסק, אל תשכח שיש אפשרות של ציור וקטורי בפוטושופ (והרבה פעמים נעזרים בבלנדינג אפקט כמשתמשים בו), ויש המון המון דברים. זה משהו שלומדים עם הזמן, אין מה לעשות. בעניין ספרי הלימוד לפוטושופ, אין לי מושג איך הם מלמדים כי אף פעם לא למדתי מאחד, אבל בריפרוף שעברתי עליהם. הם לא ילמדו אותך לצייר בפוטושופ, אבל ילמדו אותך הרבה דברים שלא בפחות חשובים שתמצא את עצמך משתמש בהם כשאתה מצייר בפוטושופ.

ent

New member
אני בהחלט אשקול לקנות ספר

כזה גם אם זה לא ילמד אותי לגמרי ...בטח יהיו הרבה דברים שימושיים. עובדה שאני לא יודע איך להשתמש בבלנדינג ובמאסק ובטקסטורות. טנקס

ent

New member
צבעתי-הפעם מושקע

השארתי את הצביעה השיטחית בצד וניסיתי משו יותר מושקע למרות שאין לי טכניקה , שיחקתי עם המברשות והשכבות זה מה שיצא:)

iX

New member
נראה לי מעניין להשוות בין זה לבין

התמונה המקורית. מאד מוצלח, על פניו.

moto man

New member
:) אבל

לא פירסמתי אותה כאן..לא הבנתי למה התכוונת. אולי לגרסה הלא צבועה?

iX

New member
זאת היתה הצעה שכזו לפרסם אותה

(אבל זה לגמרי נתון לשיקול דעתך) אני פשוט חושב שרק על-סמך המקור אפשר להבין מה עומד מאחורי הדברים וללמוד על בחירות ושיקולים מסוימים שהיו חלק מהתהליך.

ent

New member
יצאתי נעל

אבל לא הבנתי איך ניחשת שזה נעשה לפי תמונה ולא מהראש.. הנה המקור להנאתכם:)

OrrKislev

New member
יצאת נעל?!

כן. יצאת נעל... אין מה לעשות. זה רק עוד שלב בהתבגרות, זה יעבור. לא נורא. כל אחד עובר את זה.

למעלה