***פריק - מדריך למשתמש***

Hell is beige

New member
סלח לי, אבל ההודעה הזאת מלאה ב...

בולשיט!!! אין דבר כזה פריקים בסדר, פריקים זה יציר הדמיון אנשים שהולכים עם בגדים קרועים, שומעים רוק ומעשנים מאחורי הספריה של הבצפר, כמוני, הם ככה כי ככה בא להם. אני לא מנסה להוכיח כלום לאף אחד. בסדר. אני לא הולך לרחוב ומתלהב ``היי היי, אני פריק, בוא תרביץ לי`` ואם איך שאני פוגע באנשים אחרים וגורם להם לראות אותי כ``פריק``, שיחנקו להם. באשר למוסיקה (אידיאולוגיה של פריק...) אני אישית לפחות שונא את בריטני, למשל, כי בנוסף שהיא לא יודעת לשיר היא גם לא כותבת ולא כלום רק עולה לבמה מענטזת ומקבלת קוואזיליון דולר. ולדוגמא, את להקת אקווה למשל אפשר לומר שאני מכבד (אפילו שהמוסיקה שלהם מביאה לי בחחחחחחילללה), למה? כי הם מפיקים את ה-כל בעצמם... וסליחה, עם באוטו היה ספלטורה זה לא היה מפריע לך? לא? כן!!! אז תתפשרו על מוסיקה או שלא תשממעו בכלל, לדעתי... ועצה אישית לך, תזהר במה שאתה כותב, ו-אל תעשה הכללות

Levinzone

New member
טוב

אין לי כוח להתיחס לתוכן של ההודעה, כי אני שונאת את כל הסיווגים האלה, אבל כל פעם שאני עושה סקרול להודעה הזאת אני רואה משהו כזה: סלח לי אבל ההודעה הזאת מלאה בשפני סלע ואבטיחי הרים תסתכלו ותראו זה מצחיק אותי כל פעם מחדש אבוי -יעל-

luka

New member
זאת אניגמה לא לוקה......

אני ממש לא פריקית...(לא שיש לי בעיה נגדם חס וחלילה) אני רחוקה מלהיות כזאת אני גם לא אוהבת רוק ומטאל ובלה בלה בלה אבל... בקשר לפופ: זה גרוע!!! אם שמת לב רמת הזמרים שיורדת ועולה בקרב הפופ פשוט גבוהה ,וזה רק מוכיח שיש להם שירים גרועים (ברור שלא לכולם) כך את פינק פלויד כבר עשרות שנים ממשיכים להשמע וכמוהם גם רד הוט צ`ילי פייפרס ועוד הרבה אבל, אם תקח זמרי אמ.טי.וי- ספייס גירלז למרות שפעם ב-יוצא שיר שלהם הן כבר ממש לא באופנה אם אפשר לקרוא לזה ככה ואת הבקסטריט החליפו אן סינק שבקרוב יוחלפו על ידי להקת בנים אחרת ופשוט כל להקה או זמר נושרים אחרי כמה שנים (מועטות) וזה רק מוכיח את טענתי שהמוזיקה הזאת גרועה כי אם היא לא הייתה ככה אנשים היו ממשיכים לשמוע את סטפס למשל או את אקווה שמי זוכר שהם בחיים בכלל (הם בחיים, נכון?) ואם תיקח שירים משנות ה-60 70 שהם שירים מעולים אז תשים לב שעד היום משמיעים אותם ברדיו וכל פעם יוצאים דיסקים חדשים למרות שהשירים האלה נוצרו לפני שנים רבות ויש כל מיני ימי שנות השישים באם.טי.וי או הוי.איג` 1 וכו`..... אניגמה

מתח

New member
קבל את התואר ``מר בולשיט 2001``!

למי אכפת? לי לא אכפת. תשמעו מה שאתם רוצים. אני אשמע מה שאני רוצה. לא אוהבים את מה שאני שומע? לא מוצא חן בעיניכם? So fuck you! אני לא צריך אותכם, ואני לא צריך אותם. מי שאני צריך נמצא איתי, וזה הכל. אני לא מבין איך אתם לא מתבזים לדבר ככה, על פריקים ואערסים, ובלאקרים ודת`רים ואלטרנטיבירים... הלג`נדרי כזה מזוייף... הכי עצוב זה שגם כל החבר`ה שמגדירים את עצמם כשונים - עושים זאת כדי להיות כמו כל השונים, ולא כמו כולם - לא מתוך רצון לשמוע מוזיקה. אני כל פעם מחדש מגחך כשאני רואה את המטומטמים עם הקולארים שסוגדים לשטן, ושומעים Cradle כל היום. בויאה! וזה כל מה שיש לי להגיד. לכו תשמעו בריטני. לכו תשמעו מטאליקה. אני אוזי ולאקונה קויל נישאר כאן לבד, זה בסדר.

למעלה