פריקת תסכולים...

פריקת תסכולים...

היי לכולן! נעלמתי מפה לתקופה קצרה כי האתר הזה עושה לי בעיות כל פעם ומעביר אותי לעמוד שגיאה כל פעם שאני מנסה לפתוח הודעה כלשהיא. אני מתוסכלת... אני מרגישה לא בנוח עם המשפחה של בעלי... כפי שכבר כתבתי פעם, אני מאד אוהבת את אמא שלו, הבעיה היא שאבא שלו הוא לא בן אדם סימפטי במיוחד, והאחים הקטנים שלו הם די נודניקים (למרות שגם לי יש אחות קטנה בגיל של אחותו, אז אני די מכירה את זה...) אתמול באו אלינו אבא שלי ואחיותיי, וההורים שלו עם אחיו ואחותו. היה מאד נחמד, אבל אני הרגשתי לא הכי בנוח. אפילו קצת תקועה... שני האבות דיברו, האחיות הקטנות (בנות 12) היו אחת עם השניה, ובעלי ושתי אחיותיי בנות ה-17 ניגנו ביחד (בעלי על הפסנתר, אחות אחת על חליל צד והשניה על קלרינט). מן המתבקש היה שאני אשב עם אמא שלו ואדבר איתה, אבל... לא יודעת... אני מרגישה מן חסימה כזו. אני רוצה לדבר איתה אבל מצד שני אני מרגישה לא נעים ממנה משום מה... ממש קשה לי להסביר מה עוצר אותי. בסוף מה שעשיתי היה לראות טלויזיה בחדר שלנו... אוף.... אני מאד רוצה לתקשר איתה, ואני יודעת שגם היא רוצה, כי היא מדברת איתי ומתעניינת והכל, אבל זה לא שיחות כאלה מעמיקות כי לא נעים לי להתיישב לידה ופשוט להתחיל לדבר שיחה של ממש... ועוד משהו- לפעמים אני מרגישה רחמים כלפיה בגלל האופן שבעלה מתייחס אליה. אתמול למשל הוא אמר איזה משהו שעצבן אותה ואז היא חוטפת קריזות כאלה ואז ממש לא נעים לי להיות בסביבה ואני לא יודעת איפה לקבור את עצמי. אגב, בלי קשר, בעלי סיפר לי שהיא שמה תמונה שלי מהחתונה על השולחן שלה במשרד...

sovlanit

New member
YAEL JUST MARRIED,

מתוקה, יחסים נבנים בהדרגה. זה לא תמיד בא באופן אוטומטי ובטיבעיות. אני מאמינה שעם הזמן תוכלי לפתח שיחות נפש עם חמותך. בקשר לילדודס,הם יגדלו ובקרוב יהיו לך גם איתם נושאים לשיחה. לגבי הקריזות שלה-זה חולף. למה זה מציק לך??? מאחלת לך חודש טוב

למה זה מציק לי?

כי אז היא מתעצבנת ומדברת בעצבנות ולא ממש נעים להיות בחברת אנשים שמתנהגים בעצבנות, במיוחד אם זה בלי סיבה שקשורה אליך. אתמול כשהיא התעצבנה היא דיברה לבעלי בחוסר סבלנות והתעצבנה ממה שהוא אמר, והיה לי ממש לא נעים, במיוחד בגלל שהיא לא כעסה על בעלי אלא היתה עצבנית בגלל בעלה...

sovlanit

New member
הבנתי,YAEL,

אכן,לא נעים לשהות במקום בו האוירה טעונה. אכן,צעקות וביטויים מילוליים חריפים מעכירים את האווירה. ובכל זאת- הכעס שלה הוא רק שלה. אם אין ביכולתך להרגיע את הרוחות הסוערות, חבל שנפשך תגרר למערבולת ותסער. מציעה לך למצוא דרך להשיג שלווה כשהעניינים הופכים לטורנדו. לי עוזרות 2 המילים "יהי אור" . אני אומרת אותן בלב. ואפילו אור של גפרור כבר מסלק לי את ה "חושך" מהעיניים. כל טוב.

גליתrt

New member
../images/Emo39.gifברוח ט"ו בשבט ../images/Emo39.gif

הממשמש ובא....
יעל, נשמע כ"קרקע פוריה" ליחסים תקינים עם החמות. צאי אל השדה והפיצי לכל עבר את זרעייך
. (או בגלל שהתחרפנתי מהצ'וצ' שנשאר בבית
) וזכרי כי: הדרך ליחסים מוצלחים נמצאת תמיד בסלילה. נ.ב ישנו פער גילאים גדול ביניכן?

sovlanit

New member
גלית RT אהבתי ../images/Emo24.gif

ואם לזה את קוראת להתחרפן,מה נשאר ?!

האם הבנתי נכון?

האורחים שלך יושבים בסלון, מקשקשים, צוחקים, מנגנים, ואת הולכת לחדר שלך לצפות בטלויזיה??? כך לא נוהגים, לדעתי.

חלילית1

New member
יעל, אני חושבת שנויה בהחלט צודקת

כשאת הולכת לחדרך לצפות בטלויזיה, את לא נותנת הרגשה שאת לא יודעת על מה לשוחח, אלא פשוט מעבירה לאורחייך מסר שאינך מעוניינת בקרבתם והיית שמחה אילו היו הולכים מביתך ולא חשוב לאן. הקשר יבנה לאט לאט, ואם לא תשבי ותשוחחי איתם על דא והא, לעולם לא תגלי נושאי שיחה משותפים. יחד עם זאת - אני מסכימה איתך שבהרבה מקרים אין נושאים משותפים (כמו אצלי) ואז צריך לדבר על דברים שלא מעניינים, כדי שלא יפתחו עליך כל מיני תאוריות של סנוביזם, אנטיפתיה ועוד ועוד... יישר כח ובהצלחה...

הבנת נכון...

אבל זה היה ממש לכמה דקות ואז הבנתי שזה לא בסדר וחזרתי לשבת בסלון (למרות שדי ישבתי שם לקישוט ולא ממש עשיתי משהו...)

sovlanit

New member
חלילית1

גם בתור קישוט האמינו שאני קישוט מכוער [בינינו-לא חייבים להגיד לי את זה, יש לי מראה
] אז בחרו להודיע לי שאני לא מוזמנת... "ראי ,ראי,מי היפה בכל העיר?"
וזה כאב לי וכאב לי ועכשיו זה עבר לי-[2 אלגוליזין פורטה ונשיקה עשו את העבודה],

למעלה