פריקת עצבים

devilz

New member
זה בהחלט המקום לשפוך ../images/Emo9.gif

מקווה שעניינים הסתדרו... ואני בהחלט מסכימה עם מה שכתבו מעליי..

"פה" זה איתי בעיר...

מרחק הליכה של איזה רבע שעה, גג 20 דק'... באוטו זה דקה וחצי בדיוק. ויש לבחורצ'יק רכב
קיצר, תודה לכולכן
דיברתי איתו קצת, הדברים הסתדרו, והיו לי יומיים מדהימים

McBlack

New member
כיף לשמוע ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תמיד טוב לדבר על הדברים האלה פנים אל פנים...

nightsong

New member
לא, את מאה אחוז לא היחידה

אבל את צריכה גם הבין את הצד שלו - גם את המשפחה שלו הוא לא ממש רואה...מה שאת יכולה לעשות זה באמת לשלוח SMS אוהב בקטע של "היי, התגעגתי , מה נשמע" - משהו לא מחייב כזה. תבררי מה הוא עושה, מה קורה איתו? אבל בעדינות, שלא ירגיש שאת מרגלת אחריו... יכול להיות שיש בעיות, והוא דווקה יצתרך את התמיכה וההבנה שלך... בקיצור להעלב זה ממש לא פיתרון...!

devilz

New member
אוף../images/Emo10.gif רע לי...

אחרי שהתעוררתי שמחה ומאושרת יודעת שכעבור כמה שעות אני רואה את הבייבי שלי דברים התחילו לעבור מרע לרע יותר לזוועה ... 10 דקות אחרי שהתעוררתי הספקתי לריב איתו.... אחרי זה הצלחתי לפשל במתכונת שנייה במתמטיקה... אחרי זה לריב איתו עוד קצת.. והכי כואב איחרתי לאוטובוס האחרון לתא
או במילים אחרות אני תקועה בביית
וזה ממש מבאס
והבית שלי באשדוד בעוד שהוא.. במרכז
חזרתי הביתה בוכה... לקח לי זמן להירגע.... ממש התבאסתי מזה.. והוא נשמע כאילו זה לא באמת הפריע לו... כי עכשיו הוא יכול לעשות מה שהוא רצה (מה שרבנו עליו בעצם...) כמובן שהוא ניסה לנחם אותי... אבל זה נשמע כאילו זה בכלל לא הפריע לו
ועכשיו אני אראה אותו רק בעוד שבועיים או שמתי שהמפקדים שלו יחליטו הפעם... אומנם ראיתי אותו רק אתמול
אבל לא יצא לי לראות אותו שוב במשך שבועיים וזה סאקס...

אוי מתוקה אני ממש מצטערת! אבל נסי לנגב את

הדמעות ותזכרי ששבועיים יגרמו לו להתגעגע עוד יותר...לא רק לך...אני בטוחה שהוא ממש רוצה לראות אותך...לצערי עד שראיתי את שלי הוא בקושי התייחס אלי כי היינו עם חברים שלו...יופי..הוא חוזר אחרי שבועיים ומשאיר אותי ככה...אבל כמה שלא תכעסו אחד על השניה את יודעת שהכל יסתדר בסופו של דבר, שבועיים זה מחיר קטן לשלם תמורת הקשר שלכם... אני יודעת שאת מתגעגעת ורוצה לראות אותו, אני יודעת שהוא סתום (ובאמת סליחה על זה) ולא מוכן לשמוע שאת רוצה לראות אותו כשהוא מעדיף לעשות משהו אחר אבל את חברה שלו וזה לגיטימי שתרצי לראות אותו ויש לך הזכות להיות מאוכזבת...למעשה..אני חושבת שהוא לא מבין את זה עכשיו אבל כשהוא יבין איך הוא גרם לך להרגיש הוא יצטער (והפיצוי לא יאחר לבוא)...=]

לילי123456

New member
../images/Emo201.gif

מקווה שהשבועיים יעברו לך מהר
ואני בטוחה שתשלימו בקרוב, והוא יפצה אותך

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

פעם כמעט קרה לי מצב כזה שאיחרתי כמעט את האוטבוס האחרון
מקווה בשבילךל שהשבועיים האלו יעברו כמה שיותר מהר

../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

יהיה בסדר. דברו על זה, ואני בטוחה שתשלימו... מקווה בשבילך שהזמן יעבור מהר...

devilz

New member
../images/Emo24.gif

תודה לכן העלתן לי חיוך
ממ זה לא שהוא לא רצה לראות אותי.. הוא רצה אני יודעת שאהוא רצה... פשוט הוא רצה לגרור אותי למקום שלא רציתי ללכת אליו.. ממ... השלמנו סוג של .. אנחנו לא באמת מסוגלים לריב בצורה רצינית... סתם מבאס שלא יכלנו לשבת לדבר פייס טו פייס על כל מה שנאמר בטלפון... טוב נו עוד שבועיים.. יש לי מספיק בגרויות מתכונות ושאר פעילויות של השכבה בשביל להעביר תזמן מהר... וואו ליב'.... נמנמ... על מי אני עובדת.. זה לא יסיח את דעתי...

יהיה בסדר...

אחרי יום כזה כל יום ייראה נפלא
הכי חשוב זה לדבר, ואני רואה שכבר השלמתם, אז תהני לך מהשבועיים הבאים, הם יעברו מהר מהר...

B o o o o M

New member
גם אני יכולה??

הוא סגר השבוע ואני למדתי למתמ' אני לא מצליחה לפתור כלום החכם הזה בקושי עונה לטלפונים, אני מתעצבנת ואני כועסת עליו כי הוא בחיים לא עושה את זה ומחר אני לגמרי הולכת להיכשל שוב ניראלי אחרי שחרשתי תתחת כל השבוע המזדיין הזה
ואני כועסת עליו !!!!!

Jeanne D Arc

New member
דוגרי יכול להיות שיש לו סיבה

הוא בטירונות עדיין או שכבר לא? אולי הם יצאו לאיזה שבוע שטח ואין שם קליטה, אולי הוא כל כך עייף שהוא ישן ולא שמע את הצלצול או שבכלל נשבר לו הפלאפון ><

למעלה