פריקת לחץ...

Y.G.J

New member
וואלה? אז אולי נקים מועדון

מועדון בעעעעעע מעוניין אני אבנה ת'אתר אתה תביא משקיעים

GS2003

New member
אני חושב שנצטרך שם יותר קליט.

מועדון "בעעעעעעעע" לא ימשוך לקוחות כ"כ טוב. בכל אופן דמי חבר יהיו סימליים. 720 ש"ח לפני מע"מ. מקובל? אה, אני משקיעים?! שו משקיעים?! יש לי שקעים אם אתה רוצה... אני יכול להביא גם פנימית של אופניים, בקבוק שוקו ריק וחצי גליל נייר טואלט. מתאים??

Y.G.J

New member
אז ככה...

שם אחר: מועדון הבעעעעעעעיות, מקובל? יקר לי 720 ש"ח אבל יודע מה סבבה אנחנו המייסדים אז אנחנו לא משלמים משקיעים! ... שקעים לא עוזר... אבל פנימית תביא יש לחבר שלי פאנצ'ר באופניים בקבוק שוקו תביא - תמיד טוב שיש וחצי גליל שלך ועוד חצי גליל שלי - ממש אימפריה תהיה לנו פה בהצלחה לנו?

GS2003

New member
נשמע טוב אחי..

מועדון "העעעעעעעעעעעיות". צריך להחליט בדיוקכמה "ע" יהיה בשם. זה עניין עקרוני. אני בעד 5. "בעעעעעיות". וכמובן שאנחנו לא משלמים דמי חבר. אנחנו ההנהלה. אוי, מצאתי עוד משהו! יש לי פה עט פיילוט חצי מלא! עכשיו אנחנו ממש אימפריה...!!!!

Y.G.J

New member
5 ע' זה בול!

שמע... עט פיילוט זה יותר מידי "היי סוסאייטי" בשביל המועדון הזה בו נתחלק בו - כל אחד שמצטרף למועדון צריך לחתום... והוא יחתום עם העט הזה... כשיגמר בו הדיו... או שאחד החברים מנדב לנו עט פיילוט שהוא מוצא אצלו בבית או שאי אפשר לצרף עוד חברים

GS2003

New member
צודק בקשר לעט...

דפאנטלי היי סוסאייטי... ואני בעד האפשרות השניה. העט נגמר - נגמר המקום במועדון!! שיהיה אקסקלוסיבי...

Y.G.J

New member
מועדון הבעעעעעיות

או במילים אחרות... אנחנו חושבים את עצמנו אקסקלוסיביים

MAX D

New member
אתה למה????

חשבתי שהיה לך לילה ערוך עם תוצאות נחמדות...

Y.G.J

New member
למה אתה בהלם?

כולה פורק לחץ אחרת אני אחטוף התקף לב או משהו כזה

GS2003

New member
אם אתה חוטף התקף לב...

אז כל ההנהלה עוברת לידי בצורה בלעדית? בעצם עזוב. אני לא רוצה לנהל לבד. אז אל תחטוף התקף לב בנתיים. אולי אח"כ. נראה כבר.

Y.G.J

New member
אני אחטוף התקף לב בתנאי אחד ../images/Emo13.gif

נשמע כמו בדיחה על פולניה... בקיצור יש תנאי אחד ורוב הסיכויים שהוא יתקיים

GS2003

New member
אני לא מאמין !

אתה הולך לראות את ציפי שביט בערום מלא?! אני יודע שאני הייתי חוטף התקף לב מדבר כזה...

Y.G.J

New member
הוא לא מגעיל... הוא אמיתי

אחרי שראיתי איזה סרט ישראלי דבילי שחני נחמיאס היתה שם בעירום חטפתי את השוק של החיים שלי כאילו גיברת ילדות מבלי סודות בגיל כזה ערומה בעעעעעעעע עוד סיבה למועדון שלנו

MAX D

New member
ההלם הוא- על מה ולמה?

לפי איך שאני זוכר אותך- אתה איש מאוד רגוע וחייכן... מה כבר יכול לעצבן אותך? או בקיצור-

למעלה