פריקת אהבה

shmelki

New member
|המדהימים החתיכים והכוסים הכי בעולם

אני בקיץ האחרון היתי במלון מרידיאן ראיתי אותם עם תכתוני בוקסר יוצאים מהברכה ומחבקים אותנו אתם לא תאמינו כמה הם מדהיממים חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמממממממממממממממממממממממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חתיכים לעד

../images/Emo118.gifמי פה אני יומיים בבית כי

לא נסעתי לטיול שנתי..מי פפההההההה שיעעעעעמום ! ועוד שנייה אני כותבת פריקה-חפירה לבנים !

../images/Emo118.gifפריקת אהבה לבנים

אח בנים בנים , להקה להקה כמה אפשר להגדיר את אהבתי אליכם ? אתם לא סתם להקה..תאמינו לי.. עם כל הכשרון שירה,ריקוד..טוב גם יופי..אתם פשוט מתוקים כולכם יחד . ואני אוהבת את הלהקה.. ולהגיד לכם משהו אף פעם בחיי שאף פעם לא הערצתי מפורסם וזו הפעם הראשונה שאני מעריצה ככה..כמו שאני מעריצה אתכם . ר-צ-י-נ-י
אתם שרים מה-
אתם להקה מספר- 1 ובשבילי תמיד אתם במקום הראשון
אתם להקה מדהימה . נותנים יחס למעריצות ועוד לא סתם מעריצות אלו ב=ה=מ=ו=ת יותר מזה . פשוט אין עליכם
אמן ותמשיכו להתנהל ולתפקד כלהקה
שכולנו אוהבות . ותמיד נדע לתמוך בכם בכל . אוהבת כל כך , סתוונית

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifפריקת אהבה לאביחי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נסיך שלי אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי בעולםםם הזההה אתה החייייםםם שלליי:]]
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
ביחושית א ו ה ב ת ביחוש
טטהטהטהטה להלהלהלהלה

עררררררררררררררןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אוח כמה סקסיות בבן אדם אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כמה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אוח בא לי לעשות אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה