פריקת אהבה לפורום...

פריקת אהבה לפורום...

פורום שלי אי לוב יו סו מץ אני מרגישה כאילו אנחנו אחיות ולא יעזור עוד אלף שריתוש אנחנו לא ניתפרק .. מסכימות איתי??

בארוררררררררר שמסכימותתת

בנות בואו נשכח מכל מה שהיה פה ונתחיל מחדשש...פשוט נפתח דף חדש ומי שבאה לפרסם תקומונה פשוט לא להתייחס אלייה...בנות ככה הפורום יהיה מושלםםם בלי ריבייםםם

בנותת!!!

תנו לכל השרשורים עם הריבים לרדת והכל יסתדר תאמינו לי!!! חולעלייכם מתוקות שלי המון נשיקות

אפחת לא אוהבת תפורום??

אל תגיבו לכל אלה שאומות על הקומונה אתן סתם מעלות תשרשורים עם הריביםםם ת-פ-ס-י-ק-ו אם אתן רוצות שהפורום יהיה באמת הפורום שאנחנו אוהבותתת כ"כ!!

כפרות עלייךךךךךךךךךך

כולם מתות על הפורום!!! פשוט יש פה היום פולל בלאגן אז אפחת לא מגיבה פה כי יש את כל השרשורים עם הסדר וזה. אז כולם שםם

אאורושש

New member
אני אוהבתתת

לא הייתי פה.. לא ראיתי ת'הודעה שלךך אני מתה על הפורום הזה.. אני מכורהה ומסכימה איתךך.. נתן לשירשורים האלה לרדתת.. והכל יהיה טוב.. אני לא אעזוב בחיים.. אתן כמו אחיות בשביליי אוהבת אתכן הכי בעולםםםם

KiSs KiSs KiSs

New member
טלו'שש יפיופהה שליייייייייי ../images/Emo99.gif

הפורום-הזה-הוא-הבית-שלי-ואתן-האחיות-שילייי!!!!!! מובןןןןן?!?!?!?!

OoנויoO

New member
טלושש מתים על הפורום אני יכנס לפההה

ת=מ=י=ד ולא משנה מי תשאר פה או מה יקרה חחח נשבעתי אני חייבת לקיים [נשבתי לעצמי] חחחחחחח ני והטמטום שלי נו...נחמה נחמה אני נכנסתי לקומונה אבל אני תמיד ישאר פה בטוב וברע!!!!עם או בלי כל אלה שלא מנצל"שים

אייי חולה עליכןןן מתוקות שילייייי

אתן החיים שליייי עכשיו הייתי בקניון עם כמה חברותת ואני אומרת להם "אני רוצה לחזור כבר הבייתה להיות בפורום",הם משתגעות ממני אתן לא מבינות?!!!אני לא יכולה בלעדיכןןן

פורוםםםםםםםם אני אוהבת אותכםםםם

רק תרגיעו בהודעות החדשות המצב יהי פה סבבה!!!!!!! אבל אני אוהבתת אותכםםםם נהייתם שיגרה שלייייייייייי איןן איןן חברות שלי כבר משתגעות כל היום אני בפורום כבר נאמס להם חחחחח אוהבת אותכםםם

אממ ישלי בקשה כנסו...

למי שיש את המספר של ערן שתקרא בקשהה ישלי חברה ממש טובה שאני ממש חולה עליה... יום שישי היא חוגגת 13 ות'אמת... ישלה סיפור ממש עצוב במשפחה..אמא שלה נפטרה כשהיא היתה בת 3 אממ ו..יש לה אמא חורגת שממש מציקה לה.ו.. חשבתי אולי.. לעשות לה הפתעה.. היא ממש חולה על ערן.. ישלה תמונות שלו בכל מקום היא רושמת עם התיק שלה במחברות על הקלמר על כל מקוםםםםםם וחשבתי לעשות לה הפתעה... שערן יתקשר אליה יום שישי .... ויגיד לה מזל טופ... אממ למי שיש את הפלא שלו בבקשה... כנסו אלי לאיסי ואני יגיד לכם איזה מספר לתת לו.. תודה =]

psycho360

New member
ללליי יש מאממייי

אבל אני לא מפרסמת סוריריריריייי באמאשלי שהייתי נותנת לך אם הייתי יכולה נשבעת לךךךךך

למעלה