פריקים!

מזרnית

New member
פריקים!

איכס יא פרקים מגעילים עובדי שטן שתשרפו בגיהינום יא הומאים מגעילים אתם והצרחות שלכם רוצים לשמוע משהו איכותי תשמעו מזרחית…. אתם והבגדים השחורים שלכם רק רוצים למשוך צומת לב אני אוהבת להתעלל בפריקים… הלוואי שישמידו את כולכם…

DUDE5

New member
אותי שכנעת...

יאללה מנהלת, למחוק בבקשה, ולחסום ממנה את הכניסה לפורום.

רסמי כולם פריקים פה

גם את.

theriddler

New member
צודקת...למה לא שומעים מזרחית ?

הא כן...נזכרתי.. הא...כן כי זאת חרא של מוזיקה... היא יותר ממוחזרת ...מטראנסים... ... .. ד"א...על פסיקים ונקודות שמעת?..זה הולך כך.. פסיק=, נקודה=. תנסי.... את כזאת סתומה... ....אני יושב ונקרע מצחוק....

חחחחחחחחחחחחחחחחD-:

אוי אני כלכך אוהב את האנשים האלהההה חחחחחח:-d *מתפחלץ מצחוק* אוי זה ככלללכך משעשע..:) את... את יותר פטתית מ.. מ.. אהה.. ממני!!! חחחח אוי זה היה קטע טוב.. *פריקיםםם* זה נורא מחמיא:) np-alice

שוב פ´ם אני.. שחכתי משהו...

מה שאת שומעת זה אפילו לא מתקרב למוזיקה מזרחית.. אולי אנשים עם קול מזרחי או איך שתבחרי לקרוא לזה שומעים את זה אבל השיר של אייל גולן "אמרת שהגשם ישטוף ת´דמעות" בלה בלה בלה זה מגונן עם אורגן חשמלי, גיטרה חשמלי, באס, ותופים.. עד כמה שאני יודע גם ברי סחרוף מנגן ככה... שקלת פעם לשמוע מוזיקה שהיא לא שיא האופנה? יכול להיות שלא יהיו שם כוסים ושאפות אבל אני מבטיח לקחת אחריות על הפגיעה החברתית שתקרה לך בגלל זה... בום!!!.. צוחק איתך אחות שלי, לאנשים כמוך אין תקנה.. יאללה-פלעחצ נדבר..(רייט)

../images/Emo46.gif

תיזהרי! אנחנו הפריקים את לא יודעת מה אנחנו נעשה לך אנחנו נשחט אותך ונשתה את הדם שלך נקריב אותך כקורבן לשטן יחד עם כל החתולים 666 נעשה סיאנס ונעלה את הסבסבסבסבסבסבתא שלך ונשרוף אותה באש הכחולה נקשור אותך ונשמיע לך רוק כבד רוע! לכלוך! דם! פריקים! רוק! שחור! והה!
עכשיו לכי.

רסמי!

באמת צריכים כאן איזו פריחה שתיכנס, תזרוק איזה "פריקים חארות" וכאלה ותלך. יהיה הרבה יותר משעשע.... :)

חחח נופררר

אוי זה כמו שמישהי פעם עזרה לי לצרוח ברחבי הרחובות של רחובות.. "אאאעעההההה חתולים מנסים להקריב אותי לשטטןןן וואאעעההההה" חחחחחחחחחחחחחח בידור קיים בהחלטD-:
The White Stripes-Dead Leaves And The Dirty Ground

למעלה