פריקים!

מזרnית

New member
פריקים!

איכס יא פרקים מגעילים עובדי שטן שתשרפו בגיהינום יא הומאים מגעילים אתם והצרחות שלכם רוצים לשמוע משהו איכותי תשמעו מזרחית…. אתם והבגדים השחורים שלכם רק רוצים למשוך צומת לב אני אוהבת להתעלל בפריקים… הלוואי שישמידו את כולכם…

Ignition

New member
אל תגיבו

כל כך ידוע שזה איזה אחד ששומע רוק שסתם מזיין תשכל.. אני לא מכיר ערס שיודע מה זה "פאנק" מילא.. היה רשום רוק כבד, אז הוא היה יודע רוק , פריקים , חרא אבל פאנק.. מי יודע שזה קשור לרוק קיצר זה איזה אפס משועמם.. שבת שלום

stardust20

New member
אני חייבת להגיב....

חחחחחחח אם היא היתה יודעת את משמעות המילה פריק חחחח היא לא היתה אומרת זאת לעומתי את פריקית!!!!!!!!!! של מזרחית (פויה פיכסאה) פריקית!!!!פריקית!!!!!פריקית!!!!ומזרחית זה מגעיל אני הומוית ואני גאה בזה! ואת הסלסולים הבכינים של המזרחית הם בלתי נסבלים רוצה לשמוע משהו איכותי תשמעי ממממ...פאנק את לא אוהבת אהה ..אולי ברטיני?חחח ואתם עם הבגדים חחחחח בגדים שלכם...חחח טוב לא ניכנס..ואני אוהבת פרחות חחח הן ממש מצחיקות בלעדיך היה לי ממש משעמם בתיכון....חחחח אז אז זה כייף שיש כמוכן בסביבה... תקפצי לבקר מידי פעם פריקית!:)

stardust20

New member
אההם היי כולם!../images/Emo20.gif

טוב ישר נכנסתי לוויכוח בלי להציג את עצמי... אז נעים מאוד סטארדאסט :) אני בת 20 מפ"ת אוהבת לשמוע פאנק רוק מטאל ו80´

REDDITZ

New member
היא סתם ילדה משועממת

משעמם לה בחיים אז היא נכנסת לפורומים וכותבת את זה סתם דפוקה

beee

New member
../images/Emo188.gif

עם היו משמידים אותם לא היה לך במי להתעלל.. מה היית עושה אז יא משועממת

Hamall

New member

"אני חדשה חולה על מזרחית... עד עכשיו מה שעשיתי בפורמים זה להכנס לכל הפורומים שקשורים לרוק ולרדת על הפריקים המטומטמים..." איזו ביץ´ מפגרת...

daniela82

New member
מושיק עפיה

תפוס תפוס תפוס סובב לה את הראש ככה היא אוהבת...

אגב אלון חסון

שמעתי אתמול את הקלטת "אל תלכי" ולדעתי "אל תשחקי באש" קובר את זה, יעני, יש שם כמה שירים שכתובים ממש גרוע (שלא אלון חסון כתב). אבל בכל זאת יש שם מספיק דברים טובים, אחרי הכל, זה אלון חסון שר. יש גם שיר אחד בערבית, שזה גדול יעני. בקיצור, אלון חסון לא יכול להיות גרוע.

אני כל כך רוצה להתחיל למלא פה

בבדיחות, אני וחבר שלי יורדים כל יום על מוזיקה מזרחית אבל עזבו...

xero1

New member
מה שמצחיק זה

שכל האלה ששומעים מוזיקה מזרחית הם ימינים (כאילו שהם יודעים מזה) וצועקים "מוות לערבים" והכל, והמוזיקה עצמה.. דומה באופן מפחיד לערבית. אולי בגלל ששניהם מהמזרח, אבל עזבו אותי.. אני סתם מיואש שאני לא הולך להופעה היום.

למעלה