פריקה

GreenMamba

New member
אם אתה שואל למה אני לא נחמדה כאן, איתך

זה פשוט כי אין לי סבלנות לאטומים שמגיעים לפורום פמיניזם, ובמקום לנסות לראות את העולם דרך העיניים של האישה אותה הם אוהבים (ולכל אחד, אני רוצה להאמין יש בת-זוג, אמא אחות או חברה שהם אוהבים)- מתחילים להשפריץ האשמות, או להילחם במה שברור לכולנו או (וזה הכי כיף) לדרוש וצפות שאנחנו נסביר לו את הבסיס של הבסיס- אחרת כמובן שהוא לא יסכים ויטרפד כל דיון (מה גם שההסברים הללו בד"כ לא עוזרים- ראה ניסיון ממש הודעה אחת מעליך ואת התגובה שלך)
&nbsp
אם אתה שואל למה אני לא נחמדה בכללי- זה פשוט כי מזמן הבנתי שמחנכים אותנו מגיל ילדות להיות נחמדות ומכילות, שזה בעצם עוד דרך להגיד לנו- תהיי קטנה ועדיף בשקט. אז אין לי שום כוונה להתנחמד, יש לי חיים מלאים ומאושרים מחוץ לפורום (וגם שם אני נושכת, אל תדאג)- ולא באתי לכאן כדי לעשות חברים. מי שמתחבר לדיעותיי- סבבה, ומי שלא- אז לא.
לא מרגישה צורך לכתוב דברים בצורה שונה ממה שאני חושבת או אומרת בעולם האמיתי, ולא חסרים לי לייקים עד כדי כך שאתנחמד במקומות שאני לא מרגישה צורך להיות נחמדה.

Berethor

New member
הדברים שלך על "נחמדות" מזכירים את Chanty Binx וככה לא מתנהגת

מישהי שיש לה "חיים מלאים ומאושרים", בדיוק ההפך מכך, ובדרך כלל זה גם כולל את פרדוקס הביצה והתרנגולת. "לנסות לראות את העולם דרך העיניים של האישה אותה הם אוהבים" זה משפט יומרני משהו, לנסות לראות את העולם דרך העיניים של פמיניסטית רדיקלית יותר יתאים כאן, לי אין נשים קרובות עם חשיבה כמו שלך, הסיבה הראשונה לכך היא שפמיניסטית רדיקלית הן מיעוט בקרב נשים, וסיבה השנייה לכך היא שקשה להיות ביחסים טובים עם אנשים לא נחמדים בלשון המעטה. חוץ מזה הטענה שצריך ללכת בשרוולים ארוכים כדי לא למשוך הרבה מבטים בחברה החילונית, נשמעת לי מופרחת לחלוטין, לא ללכת במחשופים וחצאיות מיני זה לרוב מספיק, ונשים אשר לובשות את הלבוש הזה, בדרך כלל מודעות לכך שזה יכול למשוך צומת לב, "והפלא ופלא" זה אחת הסיבות שנשים שלובשות בגדים חושפניים לובשות אותם, יש הרבה נשים אשר מעוניינות בכך שגברים ימשכו עליהן.

"Cleavage is the area between a woman's breasts lying over the sternum, and normally refers to what is visible with clothing including a low-cut neckline. In some cultures, display of cleavage is considered aesthetic or erotic, and may be associated with garments with low necklines that expose or highlight cleavage, such as ball gowns, evening gowns, lingerie, and swimwear. In these cultures, women have throughout history sought to enhance their physical attractiveness and femininity, within the context of changing fashions and cultural-specific norms of modesty of the time and place."

https://en.wikipedia.org/wiki/Cleavage_(breasts)

מה אתה רוצה להגיד בזה?

הטעם שלי לעולם לא חשוף ואני סובלת ממבטים, המון(תחסוך ממני את ה"מה את מחמיאה לעצמך" הפתטי הזה)מה לכל הרוחות הנקודה שלך, ללא לבוש חשוף נשים לא מוטרדות? גועל נפש.

GreenMamba

New member
אוי... מסכנון....

ההתנהגות שלי לא נכנסת לך למשבצת של האישה הנחמדה והנעימה? אני באמת מוכנה להקשיב.
plaese call me at 1-800-dontgiveafuck
אני ממתינה להערותיך
בקשר ליתר הגיבובים שכתבת- נו, באמת שכבר נמאס.

Berethor

New member

catchet

New member
כמו שהבנות אמרו

אם אינך מתחבר למאבקים שלנו, לא ברור מה אתה מחפש כאן. מה באת לנגח? להקניט? לא חסר לנו מזה גם מחוץ לפורום פמיניזם. הפורום הזה אמור להיות המקום הבטוח שלנו, לכן אם אתה רוצה להשתלב עליך ללמוד או לפחות לכבד את כללי המקום.

למה שהיא תחליק..

הבעיה לא שהיא שמה לב אלא שאחיך הגברים דוחפים תשומת לב לא רצויה. פאקינג לא רצויה.
ברצינות, מה אתה סח?
תעשה טובה- ככל שתשים פחות לב לבעיות שלנו ככה יהיה לך יותר קל.
(גם לנו)

GreenMamba

New member
אבל... אבל...

אם זה לא מפריע לו, סימן שזה לא מפריע בכלל- ואם זה כן מפריע למישהי סימן שהיא רדיקלית/סופר רגישה/עושה עניין/לוקחת קשה וכו' וכו', לא ככה?
(חוץ מזה שאין לה מה ללבוש)

lynn carpenter

New member
רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר

נשים שהותקפו שוב ושוב בחייהן יודעות איך זה מרגיש כשגבר נועץ מבט.
אם אין לך משהו נאור להגיד עדיף שתצא מפה ולא תחזור.

כה רגישה , lynn . אני חושבת שעלייך ללמוד לזלזל ביצורים אלה,

להדוף אותם ואת מבטיהם מעלייך. דרך טובה היא לומר , גם בקול: בהמה.
עלייך להבין שמדובר ביצורים לא ממש נורמטיויים, שהופכים את המרחב הציבורי לגן חיות.

מבט למפשעה מכווץ ומביך אותם ממש

הבנתי שגם את ניסית את זה מספר פעמים. אה אבל תזכרי ש(התראת ציניות) 1. המטרידים יפרשו אותך כמעוניינת חרף מבטייך הלועגים להם וגרימתם למבוכה ו-2. מה סיפרו: פעם החפצת גברים מזיקה ופעם בהחפצת גברים "אין כל רע" היית מאמינה? גברים עם מתוסבך, אותם הכל משעשע. מזכיר לי מקרה שאחד התנגש בי ושפך עליי בירה. לא רק שלא התנצל, הוא גם צחק. נראה שלא משנה מה תעשי תתעצבני או תחייכי יחשבו שאת בקטע כי זה מה שקורה כשגברים עפים על עצמם.

למעלה