פריקה

אייבורי

New member

סתם תקעתי לך אצבע בתחת

לרצות גם וגם

תתפלא, אבל יש גם זכרים שחוטאים בזה.

אני אגב, רק לאחרונה התחלתי להפנים שאין גם וגם וגם וגם,
יש מה שיש,
טייק איט או ליב איט.

אייבורי

New member
אני תמיד אומר

שיש גם גברנשים.

חלק מבגרות הוא להבין שאדם אחד אינו יכול להיות הכל עבורך
אבל אם הוא מספק חלק ניכר מהצרכים, דיינו

אין ספק שהלכת לאיבוד.

ועם זאת, התהיות שלך מאוד מובנות ומוכרות.
כלומר, את מאוד רוצה ללכת בתלם של מה שנכון וטוב עם הבחור הנוכחי, אבל לא ממש מסוגלת כי ה"נכון" הזה לא מתאים לך באמת.

מה את באמת רוצה לחיים שלך?

dabadabada

New member
אני לא יודעת

העניין הוא שאי אפשר לדעת אם הזמן הולך "לרפא" הכל או להחמיר את המצב.

gidionline80

New member
את

תמיד יכולה להחליט להדחיק את זה (לטובת בחור כארז) ולממש רק בגיל 50 60 כשהילדים יעזבו:) מכיר אינדיוידואלים רבים שויתרו על חלומם ועשו מה שציפו מהם.

A לוןA

New member
מסכים עם אלו שמעלי

וככה, רק שאתמצת את זה לעצמי (כי זה כתוב מאוד אינטואיטיבי ומבלבל)-
אז יש את הראשון, שהוא לא חומר לזוגיות, אבל אחלה בבדסמ- ויש לך אליו גם רגש
ואת השני- שהוא אחלה חומר לזוגיות ומנסה (בלי ממש הצלחה מבחינתך) גם להיות בבדסמ- והרגש אליו פחות חזק (אולי בגלל שהוא לא ממש מסעיר)

והאפשרויות-
א. לחזור לראשון, אבל שם לא תהיה זוגיות טובה, וזה יגמר בשיברון לב
ב. להישאר עם השני ולנתק קשר עם הראשון (ברור לך ששניהם יחד לא יכולים לשכון לך בלב)- ולקוות שיקרה אחד משניים- או שתצליחו לזוז עם הבדסמ, או שאת תרצי את זה פחות
ג. לעזוב את שניהם ולחפש שלישי, שיהיה חומר וזוגיות וגם בדסמי.

מי מהן לבחור? רק את יכולה לענות בוודאות. אישית הייתי מנתק את הקשר עם הראשון לחלוטין (הקשר איתו רק מבלבל אותך), ומנסה למצות את העניין עם השני. צאו ביחד למסיבות של הקהילה, תחשפו לאנשים, פלייפארטיז וכאלה- אם יש לו את זה זה יקבל דחיפה בכיוון. אם אין לו- לפחות ניסית
ותמיד יש את האפשרות השלישית.

django73

New member
מסכים לחלוטין עם אלון

זו לגמרי הבחירה הנכונה.
נסי עם הגבר המושלם אך לא הבדסמ"י.
אם הוא לא יכנס לזה,
תרפי
ותחפשי מישהו נוסף.

dabadabada

New member
הראשון הוא כן חומר לזוגיות

הוא גם יותר קרוב מבחינת מצבו אלי (בשאיפות וכו') השני ... טוב זה מסובך , נוותר על ההסבר.

אני חושבת שהעצה שלך הכי טובה ומועילה עד כה, כנראה שזה מה שאעשה למרות שזה יכאב לי מאוד לנתק קשר עם מישהו שהוא בעיני כמו משפחה.

אני באמת לא חושבת שהרוב הבינו אותי, מקור הבעיה הוא לא הסקס- שם אפשר להתפשר, או לנסות לשפר ולפעמים זה יכול לעבוד.

הבעיה העיקרית היא שאני נקרעת רגשית בין שני אנשים, אני חושבת שצריך להפסיק את הקרע הזה וכמו שמישהי כתבה זה כבר סוג של "בגידה בעצמי" כשאני לא מגיעה להכרעה בנושא.
אין לי כוונה לנהוג בחוסר אחריות, להתל באדם אחר או לשקר לו.

אנסה את מה שאמרת בתקווה שיהיה טוב...

למעלה