פריקה...

מבינה אותך..

כשהוא רחוק ממני ואנחנו לא מתראים הרבה זמן ולפעמים גם לא שומעים אחד מהשני ימים שלמים אז גם אני מרגישה לפעמים תחושה רעה שאוכלת אותי מבפנים. האמת היא שבפעמים האחרונות יצא משהו כמו 3 פעמים שהוא התקשר אליי לפני שהספקתי להתקשר אליו. וכעסתי על עצמי שזה יצא ככה כי אני יודעת שהוא זקוק לתשומת לב ממני ולא להפך (להיות זה שמתקשר כל הזמן) והוא באמת שאל אותי למה אני לא מתקשרת וזה גרם לי לחשוב "איזה מתוקי שלי, הוא מחכה לטלפון ממני אבל בכל זאת מתקשר ושואל למה לא התקשרתי". הפעם רציתי להקדים אותו ולא הצלחתי לדבר איתו כי אין שם קליטה. כ"כ מעצבן.. אח"כ הוא התקשר 3 פעמים ולא עניתי כי הייתי בעבודה וכשהתקשרתי אליו קצת יותר מאוחר הוא כבר לא ענה. קיצר לא דיברנו היום. כ"כ מבאס..

לא..

לפעמים הוא פשוט לא עונה, ולפעמים הוא כן עונה אבל השיחה קטועה כי אין קליטה טובה, ורק ממש ממש לפעמים אפשר באמת להצליח לשוחח איתו משם. היציאות שלו זה כל שבועיים-שלושה. כל פעם משהו אחר.. אם זה אחרי שבועיים אז חמשוש ואם אחרי שלושה שבועות אז זה רבעוש.

אהה..

אם הוא לא זמין בטלפון רוב הזמן, את ממש לא צריכה להרגיש רע שהוא זה שמתקשר. זה הגיוני ולגיטימי.. כרגע הוא זה שיש לו הגבלה בזמן להתקשר והוא זה שיש לו זמן מסוים וספציפי שבו הוא יכול לדבר איתך, אז מן הסתם הגיוני שהוא יתקשר ואת לא צריכה לנחש מתי הפלאפון שלו דלוק והוא פנוי אליך.

אבל אני יודעת שגם הוא מצפה לטלפון ממני

הוא אפילו אמר לי את זה בעצמו. אז נכון שלפעמים מנסים וזה לא הולך.. אבל לנסות זה אפשרי. וכשאני יודעת שאני לא ניסיתי זה כן מציק.. לא נורא. מעכשיו אני אדאג לנסות הרבה [=

שמעי...

האמת שלדעתי.. כל עוד לא אסור לו לדבר בטלפון, תמיד הוא יכול למצוא איזה דקה או שתיים להתקשר ולהראות סימן חיים. תמיד! אם זה לוותר על עוד דקת שינה בשביל לשמוע אותך, ואם זה בהפסקה של ארוחת צהריים.. זה לא בסדר, את צריכה לדבר איתו על זה. תגידי לו שזה מפריע לך, ודוגרי.. גם ככה כל הקשר מתבסס על שיחות טלפון ועל פגישות פעם בשבועיים-שלושה, אז לפחות שאת החלק של השיחות טלפון יהיה לך. כי קשר כזה הוא גם ככה לא קל, ומה שהוא עושה לא מקל על העניין. בכל מקרה, אני מכירה את ההרגשה שאי אפשר לדבר הרבה (למרות שאצלי הוא הכי משתדל בעולם), ומוסרת לך חיבוק גדול, כי אני יודעת כמה את רוצה אחד כזה ממנו...

לילי123456

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אין מצב שאין לו דקה ביום אפילו כדי לשלוח אסאמאס [אני לא אדבר על שתי דק' לשיחה קצרצרה] את באמת צריכה לדבר איתו על זה ולהסביר לו כמה זה חשוב לך וחסר לך. כי הרי כמעט כל הקשר בנוי על השיחות האלה.. מקווה שהוא יצליח למצוא לזה זמן שולחת לך חיבוק ענקי ענקי

אגב יש מצב כזה

לא שאני באה להתווכח אבל יש יחידות שאסור לפתוח את הפלאפון כל השבוע רק בימי שישי... וזאת אני יודעת בוודאות.. אני לא יודעת אם חבר שלה ביחידה כזאת. אבל יש דבר כזה בצהל לצערי

Conviction

New member
את צודקת במאת האחוזים,

ופחות או יותר את מה שרשמת אמרתי לו, כמה וכמה פעמים. זה לא שהוא מתנגד או אומר שזה סתם שטויות, הוא תמיד מסכים איתי ואומר שהוא ממש ישתדל ליישם את זה.. אבל זה לא קורה. נמאס לי כבר להעלות את הנושא, אני מרגישה לפעמים שאני מציקה לו עם זה. (מה שעוד יותר מפריע לי, בדיוק כי כמה הודעת למעלה ציינתי שכדי שהוא יתקשר אני לא צריכה להציק לו
) אני פשוט מפחדת שבשלב מסויים אני אתייאש, ואוותר על העניין הזה. אני לא רוצה להיות אדישה למצב, אבל אין לי כוח לנסות לשפר את המצב כשאין שום פידבק מהצד השני.

Ray512

New member
אני מסכימה לגמריי.

לפניי כמה חודשים גם לי ולחבר הייתה תקופה כזו. הוא היה הרבה בבסיס, והוא לא היה מתקשר ולא כלום, ופשוט הייתה דממת אלחוט בינינו במשך משהו כמו שבוע. והוא לא ענה לי, מן הסתם, לטלפונים או לסמסים או לאימיילים, ופשוט השאיר אותי תלויה באוויר. פעם אחת סופסוף התקשרתי אליו והוא חזר אליי, ולא עניתי- פשוט כי הפלאפון במקרה לא היה לידי. אח"כ חזרתי אליו- והוא כולו בנונשלנטיות, "התגעגעתי אלייך כל כך, למה את מסננת אותי?". זה פשוט העלה לי את הסעיף. נתתי לו כזו שטיפה. אמרתי לו, "איך זה שלא מצאת דקה, פחות מדקה היה לוקח לך לשלוח לי סמס שאני אשן טוב בלילה. פחות מדקה בטוח הייתה לך". אני באמת לא בטוחה שהם מודעים כל כך לנזק ולכאב שזה גורם לנו... ולכמה חמימות ולאיזה חיוך הם יכולים לגרום רק באמצעות סמס. אני מסכימה עם טל- תדברי איתו על זה. אין מה לעשות, טלפון זה עניין חשוב מאוד במערכת יחסים כזו, עם חייל. תגידי לו מה שאמרת לנו. ותגידי לו מה את היית רוצה שהוא יעשה. אני מאמינה שתמצאי אוזן קשבת.

זה הבעיה של גברים

הם לא מודעים מזה אס אמ אס או שיחת טלפון קטנה מבחינתנו .. אין זה פשוט לא יאומן כל מה שאתם מספרות פה זה בדיוק כמוני... זה כאילו לא נקלט שכולם ככה.. הם לא מבינים מה אס אמ אס של לילה טוב יכול לעשות!!!!

למעלה