פריקה...

מאורי6

New member
פריקה...

באלי לכתוב אבל אפילו המוזה הלכה לי... אז אני כותבת בלעדיה... כותבת במסן לחברים שבא לי חיבוק ומזהירה אותם שלא ישלחו את העכבר לכיוון הסמיילי המחבק המעאפן הזה, החיבוק הוירטואלי של המסנג'ר אפילו לא חמוד. אני מתגעגעת אליו נורא ואפילו לא יודעת מה לחשוב כבר... כשהוא פה הכל מדהים והוא מתוק אמיתי... וכיף לי איתו הכי בעולם.... אבל כשהוא נוסע לפעמים זה מרגיש כאילו הוא גם מקפיא זמנית את החלק שלי בלב שלו. שוב לא דיברנו מאז שהוא חזר לבסיס ב27... 10 ימים... כשהוא יחזור הוא יגיד לי שלא הייתה לו שנייה לנשום... בעיקרון זה נכון..הוא בתקופה עמוסה והוא לחוץ ואין לו זמן לשבת שעות עם הפלאפון דבוק לאוזן כמו שהיינו עושים פעם. אבל האמת היא שאני יודעת שיש לו קצת זמן... יש לו את ה2-3 דקות האלה פעם בכמה ימים... פעם בשבוע... אם הוא ינסה... אני יודעת שהוא לא מסמס עד כדי כך מהר אבל לשלוח "אני אוהב אותך" לא אמור לקחת יותר מ40 שניות. אבל הזמן שלו שם מתחלק לשני חלקים... החלק שבו הוא בשטח. החלק שבו הוא חוזר מהשטח ויושב עם חבורת קרביים והם מרחמים על עצמם בזמן שמתכוננים ליציאה הבאה לשטח. [ואולי גם החלק שבו הוא מכין קפה]. הוא מבלה המון מהזמן שלו בלחשוב על מר גורלו... הוא לא אוהב שאני שומעת אותו בטלפון והוא נשמע כאילו הכלב שלו הרגע נדרס או משו... בטח גם החברים שלו מייעצים לו לא להתקשר.... כל משפט שני שלו מתחיל ב"התייעצתי עם כמה פה בבסיס"... נכון ששיחה של 3 דקות בטלפון זה לא כמו לישון לילה ביחד. נכון שסמס קטנטן זה לא כמו ליטוף או חיבוק... אבל זה כל כך משמעותי... אחר כך הוא אומר שהוא התגעגע... ואני נשארת אילמת... לא מבינה....

אני כל כך מבינה אותך מתוקה

תראי כל הבנות ככה ... החבר לא עונה להם כי באמת הוא לא יכול וישר אנחנו מתחילות להכניס לעצמנו מחשבות לראש. אבל תאמיני לי שהוא בטוח חושב עלייך ומתגעגע אלייך .. ושהוא היה מעדיף להיות איתך מאשר בשטח החרא הזה ואני יודעת יש לי שני אחים קרביים ואני יודעת מזה... פשוט בזמן הזה תהיי עם חברות תשקיעי בעצמך במשפחה ... והוא יחזור תני לו תחיבוק הכי גדול בעולם!!!! ובנתיים קבלי חיבוק ענקיי !! ... יהיה טוב אין מה לעשות יש תקופות כאלה.. אבל האהבה תנצח
ודברי איתו על זה תגידי לו שאת לא צריכה כלום שלא יתקשר שלא יתאמץ רק אס אמס קטן מתי שיש לו זמן תסבירי לו כמה זה חשוב לך ואיך מילה אחת באס אמ אס ממנו יכולה לעשות פלאים... הם במאת לא מבינים את זה.. מה לעשות גברים!

Conviction

New member
אני כ"כ מזדהה ../images/Emo4.gif

"כשהוא פה הכל מדהים והוא מתוק אמיתי... וכיף לי איתו הכי בעולם.... אבל כשהוא נוסע לפעמים זה מרגיש כאילו הוא גם מקפיא זמנית את החלק שלי בלב שלו." עעה, כ"כ
.. אני לא יודעת איך לנחם אותך, כי אנחנו די באותה הסירה.. אבל קבלי חיבוק [
זה חמוד יותר מהאייקון במסנג'ר? :$], ותדעי שאת לא לבד במצב הזה, אם זה עוזר בקצת. [צרת רבים חצי נחמה?] [אפשר גם לפרוק/להביע הזדהות?] אני לא מבינה, מה הבעיה להרים שיחה של דקה או שתיים? לא יכול להיות ששבוע שלם אין לך דקה פנויה בשביל חברה שלך. אז נכון שיש עומס, ושיש כוננות או אנערף, ושאין לך זמן לנשום.. אבל הלו, גם אני לא בדיוק נהנית כאן. לפחות תראה שאכפת לך, ושלא רק אני זאת שרוצה [צריכה?] לדבר ולשמוע ממך. הם לא מבינים שכשהם בצבא, טלפונים זה כל מה שיש בשביל לשמור על הקשר, וברגע שזה לא קיים זה פשוט יכול להתפורר?
אוחח.

ToryMaster

New member
זה לא מעודד, אני יודעת

אבל את יודעת, הם קיימים במסגרת כלכך שונה שזה כמעט יקום נפרד, ההבנה הבסיסית הזו אולי קיימת בהם, אבל היא לא חלק מהיומיום שלהם, כמו שהיא חלק מהיומיום של בנות הזוג. תמדי אפשר להזכיר :S.

זה בדיוק העניין

"היא לא חלק מהיומיום שלהם" - ברגע שאוהבים, זה חייב לשבת איפשהו שם בראש! אני בטוחה ששני הצדדים מתגעגעים, אבל ברגע שצד אחד לא יכול לעשות משהו בעניין (אנחנו לא יכולות להתקשר כי... הם פשוט לא עונים), אז הצד השני צריך לפעול ולהקל על כל המצב. חוצמזה אני חושבת שמטבע האהבה שני הצדדים צריכים לרצות לדבר ולהיות אחד עם השני.. ולהרים טלפון כי "צריך והחברה מציקה לי" - זה לא אמור להיות ככה. קיצר מה שאני מנסה להגיד פה זה שזה צריך לבוא גם ממנו..

Conviction

New member
בדיוק.

אני לא אמורה להתחנן אליו שיתקשר, הוא אמור לרצות לעשות את זה, לעזאזל! אם זה בא מתוך "אני חייב כי החברה מציקה לי" כבר עדיף שלא יתקשר.

ToryMaster

New member
אני לא אומרת שזה בסדר

אבל העובדה היא שכשמשהו הוא לא חלק מההתעסקות היומיומית, הוא פחות... ובכן, חלק מההתעסקות היומיומית שלך., זה לא בסדר, אבל יש לזה הסבר.

מאורי6

New member
אם השתפרת

אני לא אעצור בעדך מלהרביץ בחבר שלי חכמה.... אם אפשר לסקול אותו באבני חכמה

מאורי6

New member
כתובת?

אולי תנסי בבסיס שכוח האל שלו... הוא גם ככה שם רוב הזמן אז למה לנסות בבית בכלל?!

Conviction

New member
../images/Emo6.gif

עדיף שלא
. (וואי, ונראה לי שאתם מכירים גם :$
הוא מנהל פורום גם כן.) בכלל, אני בשוק שאני בכלל פותחת את הסיפור הזה על גבי הפורום ככה. יהיה מעניין אם הוא יכנס ויראה את זה.

מאורי6

New member
הווו זה ההבדל../images/Emo6.gif

החבר שלי נאנח בייאוש בכל פעם שאני רק מזכירה את הפורום [בדרך כלל זה מתחיל ב "אז דיברתי עם גלי... נו מהפורום..."] מצידי שיקרא כל מה שאני כותבת, אולי זה יהיה אפילו לטובה.... אבל הוא פשוט לא נכנס לפה.... הוא מעדיף לצחוק עלינו שאנחנו חסרות חיים... אולי אני אמצא לי חיים בחדר בבסיס עם כמה חיילות קרביות.... ננקה ת'אקדחים אחת של השנייה.... ניכנס לשטח ואז נצא ונשב שעות בחדר ונדבר על זה.... אני אתייעץ איתן על היחסים שלי עם החבר אפילו שהיחסים של כל אחת מהן מזמן התפרקו....

למעלה