פריקה של פרידה..

angel enamorado

New member
פריקה של פרידה..

אחרי שנתיים וחצי מדהימות, זה נגמר, זה לא זה. עדיין לא מעכלת.. עדיין לא מבינה בדיוק. עבר כבר שבוע, שדיברנו במהלכו פעמיים בערך. פעם מיוזמתו, ופעם יוזמתי כי לא יכולתי יותר. הוא עודד אותי. כמה מוזר זה יכול להיות? הוא עודד אותי על הפרידה שלנו.. הוא אמר לי שיהיה לי אחר שיהיה לי טוב, שאני אדם מדהים.הוא. אמר שהוא אוהב, וחושב, אבל 'זה לא זה'. "זה לא נעים הוא בוכה את הולכת זה לא נעים את בוכה הוא הולך" הייתה לי הרגשה, אני מכירה אותו. ידעתי שאני לא רוצה לחזור מהצבא. שהולכת להגיע הפרידה.הרגשתי. והוא כזה מדהים, בכה, ואמר ועד שהוא אמר.. מדהים.. עדיין לא ממש מבינה, ז"א זה בא והולך רגע אחד אני בסדר ורגע אחרי- בוכה. רגע אחד בטוחה שיהיה בסדר- ורגע אחרי- נכנסת מתחת לשמיכה. "וזה מכאיב כשנגמרת הדרך וזה מכאיב כשחלום מתעורר חשבתם זה יגמר אחרת שמישהו לא יקום וילך" והעידוד הוא רגיל, אני העברתי אותו לכמה וכמה חברות אני מכירה אותו בע"פ "יהיה בסדר, את צעירה, יש עוד זמן." "יהיה מישהו חדש" "אולי זה לא נועד, יבוא הנסיך שלך" "ומה עושים עם הבטחות שכבר הבטחנו איפה נשאיר את המילים והדמעות ומה עם השירים שכה אהבנו? ששמענו בלילות" אבל איך הנסיך יבוא אם השנייה הוא עזב
איך יהיה בסדר, אם בסדר זה רק איתו. איך יהיה בסדר שהוא היחיד שמכיר ויודע היחיד שאני באמת סומכת עליו ומספרת לו. היחיד שיודע ה-כ-ל עליי. היחיד שיודע מה הטעמי גלידה שאני אוהבת ואיזה שוקולד אני מעדיפה.. שיודע איזה נק' בגוף מדליקה אותי שיודע מה אני אוהבת ומה ממש לא.. אני לא רוצה אחר שיגע ואחר שידע אני לא רוצה להרגיש אחר ולא כלום. "אז מה עושים עם כל מה שעברנו לאן הולכים כל הזכרונות" רוצה אותו, ת'קול שלו, ת'שיחות איתו ת'צחוק שלו. שנתיים וחצי. אהבה ראשונה, וכל כך יפה ותמימה, ונעימה. מגיל כמעט 17 עד גיל 19 וטיפה. מה לא עברנו ביחד? גירושים, מוות של קרובים, גיוסים של שנינו, מרחקים, מעברי דירה, כמעט פרידה, ופרידה אחת קשה.. ומחרתיים צבא, לנסוע לשם לשמוע את ה"ניחומים" אין לי כוח.. אבל זה לא משהו שאפשר להעביר החשק הלך, החיוכים רובם נעלמו, והדמעות צצות בלי שליטה (כמו עכשיו) "איך היה בבית?" - "נפרדנו" לשמוע סיפורים על אחרים שהיו ביחד שנים נסיונות לעודד התמונות עדיין תלויות כאן לידי, השרשרת ממנו עדיין עליי, למפתח של הבית מחובר עדיין החצי לב, הדובי והכרית עדיין במיטה, בארון יש עדיין חולצות שלו, שגנבתי בשושו ובידיעה :) בנייד התמונה שלו עדיין מופיעה והוא עדיין על המקוצר בשם שלו יש תוספת של "החתיך שלי" והצילצול המיוחד שלו עם השיר החצי שלנו עדיין שם.. האלבום תמונות מלא בתמונות רק שלנו והקופסאות עם הלבבות עדיין בחדר ובפינת מחשב. החברות לא יודעות עדיין (מלבד אחת) לא מתחברת למסנג'ר כי לא רוצה לשמוע ת'משפט "מה חדש?" שעד לפני שבוע הייתי רגילה לרשום "הכל כרגיל מה איתך?". לא רוצה לחזור לבסיס, ולא רוצה להשאר בבית. "ואיך משהו מוכר מתרחק כמו יום ולילה איך הוא אהב אותי איך מרגישים כשפתאום נגמר ביחד" (נינט טייב- איך מרגישים כשזה נגמר)

ואוו..איזה עצוב!!!!../images/Emo201.gif

כתבת בצורה מאוד ברורה ונוגעת ללב. יכולתי להרגשתי את כאבך. לא הצלחתי להבין למה נפרדתם . מה הוא אמר לך ?

angel enamorado

New member
הוא אמר..

במשך שבועיים הוא היה מרוחק כזה וטען שעובר עליו משהו שקשור למשפחה ואליי. הוא לא מאלה שנפתחים לגבי מה עובר עליהם מעטות הפעמים שהוא ממש ירד לעומק הרגשות שלו ותמיד היו הצטברויות של דברים, בום גדול, ושולם ענקי.. הייתי בטוחה שבשבועיים אלה עבר אליו משהו שקשור אלי כי כשחברתי לצבא הוא קצת כעס עלי בגלל ויכוח מהשבת. הוא לא ממש אמר, אני דיי עזרתי לו הוא מבולבל, והוא לא יודע אם הקשר טוב לו או לא. ז"א טוב לו, אבל גם לא טוב לו. והוא לא רוצה לפגוע בי, לא רוצה שאני ייחוזר על-ידיו ובמקביל יודח על-ידיו לא רוצה לשחק בי, ולפגוע בי. הוא באמת עשה את זה מהכוונות הטובות ובמקום לכעוס או להפגע, אני רק מעריכה ואוהבת אותו יותר על האומץ , על הכנות, על הקרבה שהוא עושה תמיד בשבילי. דיברנו שוב אתמול, כי כמו שאמרתי "לא יכולתי יותר" חשבתי שנחזור, הייתי בתחושה שאנחנו בריב, והכל ייסתדר כמו תמיד.. אהבה תמיד מנצחת והלב שלו שלי, ושלי שייך לו, אז אין סיבה שלא. אבל כנראה שאני עדיין באשלייה, כי שדיברנו וזה היה בטלפון והוא לא רואה את העיניים שלי דומעות, אז הוא היה חזק בשבילי,עודד אותי ואמר שזה כבר לא זה ורק היום-אתמול הבנתי שזה באמת באמת נגמר.נראה לי. צחקנו קצת, ואמרנו שנהיה ידידים טובים כי בכל זאת אנחנו מתואמים באופי ורוב האהבות שלנו והשיחות הן שיחות זורמות ומהנות..

../images/Emo24.gif תהיי חזקה ../images/Emo20.gif

ואל תשארו ידידים . לפחות לא בתקופה הקרובה. סתם יכאב לך יותר. תאמיני לי

Daydreamer47

New member
כואב את כאבך ../images/Emo201.gif

קראתי כל מילה והרגשתי כל אות! את כותבת מדהים! הרגשתי את כאבך! מסכנונת, מה כבר אפשר לומר ואין אפשר לנחם? זכית לאהוב ולהיות נאהבת! למדתי בחיי לקחת את הרע עם הטוב, את הטוב עם הרע. כל מה שאכתוב לך ישמע נדוש ומיותר! (וכתבתי ומחקתי הרבה) רק תהיי חזקה!
ענקי

JBR

New member
מזדהה איתך כ"כ

לי זה קרה שבוע שעבר... ךא רוצה להגיד לך את כל המשפטים הנדושים שבטח שמעת (כמוני) צכל אחד שספרת לו... תחזיקי מעמד ותהיי חזקה!

shirazlovemor

New member
../images/Emo201.gifריגשת אותי מאמי

הצלחת לגעת לי בנקודה אפלה בלב ואפילו להזיל דמעה. אין הרבה מה לאמר כעת כי הכל יישמע מאוד נדוש.. אני רק מאחלת לך שהכל יסתדר במהרה, כי בסוף זה יקרה. וכמו שחיפשושית אמרה, גם אני חושבת שעדיף לך שלא תשארו ידידים כרגע. תהיי חזקה יקירה.
בסוף יהיה טוב, ואם עדיין לא טוב- סימן שעוד לא הגיע הסוף.

כל כך נוגע וכואב..

אין מילים שיכולות לנחם כרגע..אך חשוב שתיזכרי יקירה-מה שלא הורג,רק מחשל! מאחלת לך ימים טובים מאלה ושהאושר יהיה מנת חלקך במהרה.

ChilD SouL

New member
תיארת את כל מה שאני מרגישה...

ו\או הרגשתי. חוץ מלתת לך חיבוק אין לי כ"כ מה לומר.
אני מקווה שיהיה לך יותר קל עם הזמן.

כואב לקרוא את מה שכתבת ../images/Emo7.gif

וזולגות לי דמעות מהעיניים כשקוראת את זה, אז כרגע כל שאוכל לעשות זה לשלוח לך את כל החיבוקים שבאמתחתי
ולומר שהזמן פשוט יעשה את שלו והכאב לאט לאט יפחת, אם תתני לעצמך מצד אחד להתאבל, ומצד שני כן להמשיך בחייך.

לות

New member
מדהים

איך את כותבת מהכאב, וכל מה שיצא הוא תמים ומלא אהבה וכואב, בעיקר. אני לא יודעת כמה זה עוזר לך, אני מבינה את הכאב, ואת הגעגועים ואת הבלתי נתפס שמישהו אחר יגע וידע ויחשוב וידאג ואיך זה לא יהיה הוא.. זה לא הזמן לחשוב על זה, לא על מישהו אחר, או עליו זה כואב, אבל נגמר כנראה שמאחורי המילים מסתתרת בחורה מדהימה. יהיה טוב

את מקסימה ../images/Emo140.gif

אל תילחצי ממה שאת מרגישה עכשיו. מותר לך. תיהי עצובה. אבל רק תדעי שזה יעבור. כמה בנאלי שזה נשמע. את תיהי עצובה תקופה, וזה יעבור. אנחנו בני אדם, ויש לנו צורך להתאבל. אבל יש לנו גם טבע לשכוח. ואת תישכחי, זה ידעך. אז תתאבלי. יהיה פרק זמן שבו תיהי עצובה. כמה שיותר חברות וכמה שיותר הסחות דעת, כמה שיותר לצאת מהבית, ופרק הזמן הזה יהיה יותר קל. אבל תרצי או לא תרצי, אחרי פרק הזמן הזה זה ידעך. ותחשבי אחרת ממה שאת חושבת היום. יום אחד את כן תרצי להיות עם אחר ואפילו תחשבי שאחר הוא מדהים כזה כמו שתיארת. ואני חושבת שהוא יהיה בר מזל כי את נשמעת מקסימה ומלאה ברגש ואהבה
אז את תסתדרי. אני בטוחה
ודעי שאת לא לבד
זה הכי חשוב בעולם. דברי, תוציאי, תבכי. מותר לך. וגם אנחנו פה בשביל לקרוא את הכתיבה היפה שלך. ואם תצטרכי אני גם במסרים

angel enamorado

New member
תודה לכולכם ../images/Emo26.gif

תודה לכל מי שהגיב, והבין, ועודד.. אני חייבת להגיד שהעידוד שלכם מוצלח יותר משל חברות.. אולי בשל המרחק? הכתיבה הזו בהחלט שיחררה אצלי חלק קטן מהכאב, הדמעות עדיין זולגות, והמצב רוח משתנה משנייה לשנייה דברים קטנים מקפיצים אותי אבל יש בי איזשהי תקווה שההחלמה תהיה מהירה. הצלחתי לשרוד את אתמול והיום בלי צורך לצפייה לצלצול ממנו או צורך להיות קרובה לפלא ולבוא ללחוץ על המקוצר שלו.. מחר אני חוזרת לצבא, לשבוע שלם.מקווה שיהיה שם בסדר. שאני אסתדר. שאני לא אבכה שם יותר מידי.עדייף בכלל לא. תודה לכל מי שהגיב, אתם מדהימים. באמת. אני עוד אחזור לפורום.

למעלה