פריקה צפויה: פרטים:

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
לפי מה ששמעתי יש באזור של חדרה

נכון מאוד !! לכן אי אפשר לדעת אלא
רק לשער. רק בין 24 ל- 36 שעות לפני הפריקה, נדע בוודאות. אנא עקבו אחר האוניה באתרים של רשות הנמלים וב- PORT2PORT.
גלים בגובה 7-8 מטר (?!)

ובאשדוד הוצף שובר הגלים. אין לי ספק

גלים בגובה 7-8 מטר (?!)
ובאשדוד הוצף שובר הגלים. אין לי ספק
שהפריקה תתעכב כי ינואר צפוי להיות חודש סוער מאוד בים. בוא נקווה שהפריקה לא תתאחר יתר על המידה. שבת שלום ! אביה.

המלצה חשובה: לראות ולהזמין ! כדאי !

בנמל המבורג בגרמניה, יוטענו בימים 22.12.2003 ו- 23.12.2003 שני מערכי קרונות נוסעים הכוללים 8 קרונות קומותיים חדשים. 2 מהם - הם קרונות ניהוג. שמה של האוניה הוא - GRIETJE והיא שייכת לחברת הספנות ההולנדית מרוטרדם ששמה COLI. האוניה צפויה להגיע לאשדוד בערך ביום 03.01.2004 והפריקה אמורה להתפרש על פני יומיים רצופים. האם מישהו ממכם יכול לחפש לי באינטרנט את כל הפרטים הטכניים של אוניה זו ולפרסמם כאן (כולל קישורים) ? אביתר.
http://www.motorbooks.co.uk/search.asp?action=go&searchfor=steel+in+the+sand

זהו ספר על כל תולדות הרכבת המצרית

http://www.motorbooks.co.uk/search.asp?action=go&searchfor=steel+in+the+sand
והוא מדבר גם עלינו !!! מומלץ להזמין מיד וניתן לשלם 19.95 לירות שטרלינג דרך כרטיס אשראי - כולל משלוח לארץ. הספר מרתק ומאוד חיוני לכל חובב רכבת כי הוא יצא במהדורה מוגבלת והוא יהיה מאוד נדיר !! לכן, אסור להמתין. קיבלתי אותו שלשום והוא מרתק ומעניין ומדבר גם עלינו כמובן וכאמור. כריכה רכה, 86 עמ'. פריט חובה לכל אספן וחובב רכבת באזורנו !

yblumann

New member
Egpytian railways and history

והוא מדבר גם עלינו !!! מומלץ להזמין מיד וניתן לשלם 19.95 לירות שטרלינג דרך כרטיס אשראי - כולל משלוח לארץ. הספר מרתק ומאוד חיוני לכל חובב רכבת כי הוא יצא במהדורה מוגבלת והוא יהיה מאוד נדיר !! לכן, אסור להמתין. קיבלתי אותו שלשום והוא מרתק ומעניין ומדבר גם עלינו כמובן וכאמור. כריכה רכה, 86 עמ'. פריט חובה לכל אספן וחובב רכבת באזורנו !
Thanks Evyatar, I ordered the book today. For those who are interested in the general modern history of Egypt, the classic is: The history of Modern Egypt by P J Vatikiotis, paperback and there should be the 4th or 5th edition. Both books should be read together, as it is more than important to know the history of a country to be able to appreciate the full role and significance of the rail network development. That is unless one is solely interested in the rolling stock. there are plenty of such rail and bus fans in the UK. regards and have a good weekend, Yoram [in London.

יורם היקר ! אתה צודק לחלוטין ! הספר

Thanks Evyatar, I ordered the book today. For those who are interested in the general modern history of Egypt, the classic is: The history of Modern Egypt by P J Vatikiotis, paperback and there should be the 4th or 5th edition. Both books should be read together, as it is more than important to know the history of a country to be able to appreciate the full role and significance of the rail network development. That is unless one is solely interested in the rolling stock. there are plenty of such rail and bus fans in the UK. regards and have a good weekend, Yoram [in London.
יורם היקר ! אתה צודק לחלוטין ! הספר
השני הוא השלמה מעולה לראשון ויש לי גם אותו. מצטער ששכחתי להמליץ עליו. אמא עברה את הניתוח בהצלחה. תודה מכל הלב ושבת שלום אח שלי יקר מאוד !!!

אוהד11

New member
אביתר, איך עבר הניתוח

אביתר, איך עבר הניתוח
איך עבר הניתוח ומה שלום אמך ? האם היא התאוששה. שיהיה לה ולך חג חנוכה שמח.

עבר בשלום. המון תודה לך איש יקר על

אביתר, איך עבר הניתוח
איך עבר הניתוח ומה שלום אמך ? האם היא התאוששה. שיהיה לה ולך חג חנוכה שמח.
עבר בשלום. המון תודה לך איש יקר על
ההתעניינות. רק הרגע חזרתי הביתה ואני מחוסל מעייפות. אמא נשארה עם חברה טובה עד מחר בלילה. בקושי היה לי כח להתקלח אבל חייבים אחרי בית-חולים. אני מאחל לך אוהד - בריאות ואושר ואוקיינוס שלם של תודות על המילים החמות שלך חביבי - שתהא לך שבת מעולה, נעימה ושקטה ! שלך כתמיד, אביתר.

יש לי שאלה בקשר לפריקה

בנמל המבורג בגרמניה, יוטענו בימים 22.12.2003 ו- 23.12.2003 שני מערכי קרונות נוסעים הכוללים 8 קרונות קומותיים חדשים. 2 מהם - הם קרונות ניהוג. שמה של האוניה הוא - GRIETJE והיא שייכת לחברת הספנות ההולנדית מרוטרדם ששמה COLI. האוניה צפויה להגיע לאשדוד בערך ביום 03.01.2004 והפריקה אמורה להתפרש על פני יומיים רצופים. האם מישהו ממכם יכול לחפש לי באינטרנט את כל הפרטים הטכניים של אוניה זו ולפרסמם כאן (כולל קישורים) ? אביתר.
יש לי שאלה בקשר לפריקה
הקודמת וזאת האם בפריקה הקודמת הקטרים עברו בתחנת סגולה ? ובפריקה הזאת הם יעברו עם כן ולי משהו יודע מתי ?

singera

New member
האם האוניה מקיפה את אירופה דרך

התשובה לגבי הקודמת חיובית לגבי
הנוכחית - אין לי מושג.
מיצר למנש ומשם מערבית לצרפת ולספרד או יש מעבר בין המדינות? אביתר אני אתאר לך את הסיוט הגדול שלך: מביאים את הקטר/הקרונות בנסיעה דרך אירופה משם לטורקיה נוסעים דרך חברתנו סוריה (אחרי שיהיה הסכם שלום) משם ללבנון נוסעים מזרחית לקיבוץ ראש הנקרא ויורדים לנהריה ומשם לחיפה.

../images/Emo6.gifאתה מתחיל../images/Emo35.gif אז ../images/Emo92.gif

מיצר למנש ומשם מערבית לצרפת ולספרד או יש מעבר בין המדינות? אביתר אני אתאר לך את הסיוט הגדול שלך: מביאים את הקטר/הקרונות בנסיעה דרך אירופה משם לטורקיה נוסעים דרך חברתנו סוריה (אחרי שיהיה הסכם שלום) משם ללבנון נוסעים מזרחית לקיבוץ ראש הנקרא ויורדים לנהריה ומשם לחיפה.
אתה מתחיל
אז

הנה יש אפילו עיתון

nitsansh

New member
יש דרך אחרת??

יש דרך אחרת??
אוניה נוסעת בים, לא ביבשה...

אתה צודק: זה באמת סיוט ../images/Emo6.gif אם יהיה

אתה צודק: זה באמת סיוט
אם יהיה
שלום עם סוריה ולבנון, לא תישאר לי פרנסה...
האוניה יוצאת מנמל המבורג דרך מיצרי לה-מאנש ומשם לגיברלטר ומשם סטרייט לאשדוד. בדרך היא עוצרת בפיראוס וגם בלימסול למנוחה בת יום אחד. שם הרב חובל שלה JOHN BEER ומחר אדבר איתו בפלא.

singera

New member
התכוונתי שלא יהיה לך את האקשן לצלם

אתה צודק: זה באמת סיוט
אם יהיה
שלום עם סוריה ולבנון, לא תישאר לי פרנסה...
האוניה יוצאת מנמל המבורג דרך מיצרי לה-מאנש ומשם לגיברלטר ומשם סטרייט לאשדוד. בדרך היא עוצרת בפיראוס וגם בלימסול למנוחה בת יום אחד. שם הרב חובל שלה JOHN BEER ומחר אדבר איתו בפלא.
את הפריקה

כן, הבנתי חביבי. אבל אני מעדיף שלום

את הפריקה
כן, הבנתי חביבי. אבל אני מעדיף שלום
על-פני מלחמה וגם תדע שנוכל לנסוע לסוריה ולצלם שם את כל הקטרים הישנים שלהם שחלקם הגיע בעבר עד חיפה דרך קו העמק. יש בסוריה המון מה לצלם. שבת-שלום, שלך, אביתר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה