פריקה ו...איך זה אצלכן?

מאורי6

New member
פריקה ו...איך זה אצלכן?

האחים שלי נורא אוהבים את החבר... כשהוא פה הוא נותן להם המון תשומת לב... מהפעם הראשונה שהוא קנה לאחותי מתנות ושוקולדים אני חושבת שהוא קנה אותה
הוא שואל את האחים שלי ומתעסק איתם בציוד של הג'אגלינג... ויש לו סבלנות לשמוע את אחותי שרה לו עוד שיר ועוד שיר ועוד שיר אפילו כשאני כבר עוד שנייה מתפגרת. הוא נורא טיפוס של משפחה והוא פשוט מתאים לפה... התקופה האחרונה בעייתית בטירוף.... ויש ביננו סוג של ניתוק פשוט... כמעט 3 שבועות שלא החלפנו לא מילה ולא חצי מילה... [וכן, יש סיפור שלם מאחורי זה..לא לפורום] בתקופה הזאת היו ימי הולדת לאמא שלי, לאחי... ומחר היומולדת של אחותי שהיא בעצם הכי קשורה אליו. היא רק בת 10 ואני חושבת שהיא מבינה חצאי דברים.... היא בקושי שואלת והיא לא לוחצת עליי לפרט...היא רק רואה שפעם הוא פה... ואחר כך הרבה זמן הוא לא.... אני מסבירה לה שהוא בצבא ובסך הכל היא מקבלת תשובות לכל השאלות שלה.... אמרו לי תמיד שכשילד שואל צריך לענות לו את כל מה שאפשר.. לא לזלזל באינטלגנציה שלו או לפטור אותו ב"כשתגדל תבין".. ואני מאמינה בזה ומדברת איתה. הסיבה העיקרית שאני פוחדת היא שכבר היה לי קשר רציני בעבר והיא מאוד הושפעה ממנו... הוא היה חי כאן תקופה לא מבוטלת.... הוא יצא איתנו לחופשות משפחתיות... הם גדלו איתו בסך הכל שנתיים ובגיל הזה שנתיים זה פשוט ה=מ=ו=ן זמן. הפרידה ביני ובין האקס לא הייתה פשוטה..היא נמרחה לאורך זמן והייתה נוראית ומגעילה... האחים שלי קלטו חצאי דברים משיחות שלי בטלפון או עם חברות ועם ההורים... תקופה הוא לא היה מגיע... אחר כך פתאום הם היו רואים אותו כאן בבוקר ואני הייתי מאושרת.... ואחרי פחות מ5 שעות הם כבר ראו אותי בוכה וצורחת בטלפון.... אחר כך הם שמעו והבינו שהוא בגד בי... וכולנו נורא נורא כעסנו עליו.... ופתאום הם שוב ראו אותו כאן... הייתי בהתלבטויות שלי ובאבל שלי ובכלל מאוד עסוקה בעצמי ששכחתי שאני מדגימה להם זוגיות... אני נורא נורא פוחדת על האחים שלי עכשיו.... אתם חושבים שכשאני מסבירה להם שהוא פשוט בצבא.... זה עושה את זה בסדר?

לדעתי, בשורה התחתונה,

כשאת אומרת להם שוא בצבא אז זה מספיק וזה בסדר. זו דעתי..

ToryMaster

New member
צריך ליצור מידור

זה בסדר אם הם יודעים דברים, אבל הם לא צריכים לשמוע את כל הפרטים, פשוט כי אלו החיים שלך ולא שלהם.

לילי123456

New member
דעתי זה בסדר שאת אומרת להם שהוא פשוט בצבא..

הם לא צריכים לדעת הכל. אני במקומך הייתי משתדלת שהם גם לא ישמעו שיחות שלי איתו/עם ההורים, כדי שלא יוכלו להתערב. וככה זה גם אצלי. יש לי אחות בת 13, היא לא ממש קשורה אליו...אבל אם היא תשמע שאנחנו רבים או משהו היא תשאל מה קרה. אני משתדלת לא לספר לה...אפילו שהיא כבר גדולה והכל. לא עיניינה... ויש לי אח בן 4, שהוא דיי קשור אליו. הוא היה רגיל לראות אותו כל יום ולשחק איתו מגיל שנתיים עד 3 וחצי
ופתאום הוא "נעלם" לו לצבא...אז הוא כל הזמן שואל איפה הוא ומתי הוא יחזור. כמובן שהוא לא מבין אם אנחנו רבים ולא שואל על זה. אבל בכל מצב אני עונה לו "הוא בצבא"

למעלה